Bana sanki ikisi aynı yerden aynı şekil dikiliyor sadece dikim tekniği malzeme vs farklı gibi geldi . Flep nedir yani bunu kimse açığa kavuşturmamış

Flep vajinanin içinde bulunan dokuyu kaldırıyor o dokuda damarlı onu alip eski yırtık kızlık zarının önüne dikiyor 2 ay sonra tam pürüzsüz görünüm alıyor

Ama çok içeride değil dışarıda görünüyor ya o iyileşmiş pürüzsüz görüntü o işte benim kafamı karıştırdı bak sana şimdi foto atayım

Canım bende bi kaç aya bu işlemi olucam böyle tedirgin ve şüpheci bakman herşeyi sorgulaman gayet normal geliyor çünkü bende öyleydim ve hâlâ öyleyim doğru bildiğim şeylerden bile emin olamıyorum burdan işlem olan arkadaşlarada çok soru sordum ama bunu yapmanın bi faydası yok psikolojimiz bizi bu duruma sokuyor hep kötüye odaklanıyoruz aslında herşey ortada iyi doktorda yaptıran herkes olumlu sonuç aldi geçicide de kalicida da ben turgay beyden şansımı denicem galiba hem burda konuştuğum arkadaşların memnuniyeti hemde doktorla konuşmam içimi rahatlatti tek sıkıntim gidiş gelişi ayarlamak

Kizlar aksam aksam sizlere güzel haberlerle geldim.

Bir kac gündür arkadasim adina burada bazi sorular sormustum, arkadasim Turgay beyde flep yöntemiyle ameliyat olmuştu. Tutup tutmadığına dair ciddi endişeleri vardı zira yurtdışında yaşadığı için, bu ameliyatı çok zor şartlar altında gerçekleştirmişti malum uzak mesafe.

Bu akşam korkularına daha fazla dayanamayıp ilişkiye girdi sözlüsüyle, ne olacaksa olsun kurtulayım düşüncesiyle.

Ve ameliyatın üzerinden sadece 22 gün geçmesine rağmen, çok zorlanmış ve baya kanama olmuş. Kıp kırmızı kan oldu çarşaf diyor. Gerçeğinden ayırt etmek kesinlikle mümkün değilmiş. İpler zaten akıntı şeklini almış artık çok incelmiş ve sıvı haline gelmiş diyor.

Kızlar gerçekten böyle bir derdiniz varsa, gönül rahatlığıyla Turgay beyi öneriyoruz sizlere. Herkesin yolu apaydın olsun inşallah, kimsenin işlediği günahları, kişi eğer istemiyorsa, Allah gün yüzüne çıkartıp kızları utandırmasın, herkes hesabini Allah’a versin kula değil.

Turgay bey işini gerçekten güzel yapıyor.

Cok sevindim inşallah hep mutlu olur

Gözü aydın inşallah çok mutlu olur bundan sonra

Reklammı bu ya

Arkadaslar ben kalici dikim yaptırdım 12 gun oldu bugün vajinamın için de birşey var sanki boyle otrunca geriliyor yürüdüğümde geriliyor bazen igne batiyormuş gibi sizde de bunlar oldu mu ve vajinamin içi dışi tatliş tatliş kaşinıyor normal mi bunlar tentürdiyotla temizliyorum yanma ve kaşıntı oluyor

Akıntı yoksa iyileştiği için olabiliyor, akıntı ve koku varsa mantar olabilirsin

Kızlar mesajım altta kaldı tekrar soracağım ama.. yapay kızlık zarı düşünen ya da bilgisi olan var mı ? Bi üyeyle konuşmuştum denemişti çoğu markayı bana fotoğraflarını atmıştı rengini falan. Rengi de çıkıyor demişti. siz ne düşünüyorsunuz ?

Bence riske atmadan geçici ol. Kalıcı da değil bak geçici. Kalıcı olursan da arada çok mesafe olmasın çünkü aradaki mesafe artınca değişik korkular sarıyor insanı. Kanamasını vs hiç söylemiyorum ama ne yaparsan yap aradaki mesafe kısa olsun

Akıntı yoksa iyileştiği için olabiliyor, akıntı ve koku varsa mantar olabilirsin
Canim regl dim kahve rengi akinti var oda regl son gunleri ilac kullaniyorum zetox tu yanilmiyorsam 3 gunde 1 defa içiyorum. Dr sordum iyilesiyordur dedi ama aşiri panik oldum kendimi iyi yönde olumlu düşünmeye veremiyorum

Teşekkür ederim. Düğün 2 yerde olacak.. aralarındaki mesafeyi bilmiyorum. İkisi de büyük şehir Ankara ve İstanbul. O telaşta o arada nerede yaptıracağım bilmiyorum riske atamıyorum. Nişanlım nereye gitsem götürür beni o süreçte. İstanbulda yaptırsam hem oradaki düğün hem Ankara’daki dayanmaz. Ankara da yaptırırsam da dediğim gibi nişanlım yalnız bırakmaz. O yüzden açıkçası kafam rahat olsun diye düşünürsem kalıcı.. mümkün olduğunca düğüne az zaman kala yaptırmaya çalışırım.

Kesinlikle az kala yaptır çünkü süre arttıkça insanda başka korkular oluşmaya başlıyor kendimden biliyorum. Bir de giderken önlemini almayı unutma ve eğer kalıcıda kararlıysan eğer Turgay beye git en kesin çözüm için. Reklâm olarak düşünme lütfen bana kalsa hiç diktirme kendin için ama kararlıysan eğer diye söylüyorum

Teşekkür ederim çok Sen Turgay beyde mi yaptırmıştın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…