Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen zaten 1 buçuk aylık süreçte iyileşme oluyor araya zaman girmeden de zaten evleniyorsun sıkıntın olmaz yaniHaklısın canm hem zaman az olduğu için 2 ay kısıtlarım hareketlerimi dikkat ederim
allah yardımcın olsun umarım güzel geçer. İşlem olmadım olsam yardımcı olmak isterdim..Kızlar diktirip iyileşen birisi bana mesaj atabilir mi görüntü ile bir şey soracağım yarın işlem olacağım ben de dua edin bana da![]()
allah yardımcın olsun umarım güzel geçer. İşlem olmadım olsam yardımcı olmak isterdim..
Sağol canım inşallahallah yardımcın olsun umarım güzel geçer. İşlem olmadım olsam yardımcı olmak isterdim..
Bunlar çok normal canım ipler erimeye yara iyilesmeye yakın çok geriliyor ve kaşınti oluyo maalesef akıntı falan da çok olmusti benimArkadaslar ben kalici dikim yaptırdım 12 gun oldu bugün vajinamın için de birşey var sanki boyle otrunca geriliyor yürüdüğümde geriliyor bazen igne batiyormuş gibi sizde de bunlar oldu mu ve vajinamin içi dışi tatliş tatliş kaşinıyor normal mi bunlar tentürdiyotla temizliyorum yanma ve kaşıntı oluyor
Ben denemiştim 2 sene önce falan toz halinde olan hiç inandırıcı değildi boya olduğu belliydi diğer kapsül gibi olanda ben koyar koymaz eriyip bacağımdan aktı canimKızlar mesajım altta kaldı tekrar soracağım ama.. yapay kızlık zarı düşünen ya da bilgisi olan var mı ? Bi üyeyle konuşmuştum denemişti çoğu markayı bana fotoğraflarını atmıştı rengini falan. Rengi de çıkıyor demişti. siz ne düşünüyorsunuz ?
Ne kadar oldu canım sen ameliyat olalı bende ilk zamanlar çok iyiydim ama 1.5 sene olucak bende sanırım artık kendime saygımı da yitirdim yaptırdığımda nişanlıydim ayrıldık gelecege dair umutlarımı da yitirdim yani bosuna o kadar eziyet çektim şimdi diyorum keşke acele etmeseydim bu kadarBen kendime saygımı kaybettim siz kaybetmezsiniz inşallah![]()
Teşekkür ederimBen denemiştim 2 sene önce falan toz halinde olan hiç inandırıcı değildi boya olduğu belliydi diğer kapsül gibi olanda ben koyar koymaz eriyip bacağımdan aktı canim
cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için insllah iyileşiyordur. Tutmazsa die korkuyorumBunlar çok normal canım ipler erimeye yara iyilesmeye yakın çok geriliyor ve kaşınti oluyo maalesef akıntı falan da çok olmusti benim
Ben de bir yerde duymuştum boya olduğu için yıkayınca çıkması zor oluyor diye bence hiç öyle bir riske girme.Teşekkür ederimHer marka öyledir herhalde. Herkes anlar mı peki? Ayırt etmesi güç mü yani bilen mi anlar boya olduğunu. Çok mu belliydi? Hiç böyle bir şüphesi olmayan bi erkek şüpheye düşer mi mesela o rengi görünce canım ?
Evet sahtelerinde öyle olduğunu bende okumuştum. Acaba dedim orijinal bulup deneyen var mı ama herhalde riske atmayacağım Teşekkür ederimBen de bir yerde duymuştum boya olduğu için yıkayınca çıkması zor oluyor diye bence hiç öyle bir riske girme.
Canım toz olanın rengi çok açıktı böyle açık pembe ve senin zevk suyunla etkileşime girip ortaya çıkıyor ben denedim inanmadim ve içimde kalan boyalar sortuma geçti boya olduğu bariz belliydi yani sortumda sarı sarı leke yaptı kapsül olanda cam kırmızı belki o daha işe yarayabilir ama kendiliginde akma sıkıntısı var onunda toz olan zevk suyu olmadan akcak bişey değildi ama kapsül olanı ben yerleştirdim bikac dakika sonra bacagimdan kendiliğinden aktiTeşekkür ederimHer marka öyledir herhalde. Herkes anlar mı peki? Ayırt etmesi güç mü yani bilen mi anlar boya olduğunu. Çok mu belliydi? Hiç böyle bir şüphesi olmayan bi erkek şüpheye düşer mi mesela o rengi görünce canım ?
Yıkayınca benim direk çıktı da boya olduğu belliydi bana goreBen de bir yerde duymuştum boya olduğu için yıkayınca çıkması zor oluyor diye bence hiç öyle bir riske girme.
Tutar canım merak etmecok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için insllah iyileşiyordur. Tutmazsa die korkuyorum
Ama benim bı arkadaşımın kız arkadaşı o koymus sanırım çocugu inandırmis sonra bunlar kavga edince kız itiraf etmiş yapay koydum diye ben sormustum ona hiç farketmedin mi diye yok benziyodu kana dedi ama hangi marka nasıl bişey bilmiyorum canımYıkayınca benim direk çıktı da boya olduğu belliydi bana gore
Yaa benim bir düğünüm yok nişandan ayrildim aceba etleşirmi orasi ne zaman evleneceğim belli değilTutar canım merak etme
Benimde yok canım bende yaptirdiktan 1 ay sonra nisandan ayrıldım etlesiyomus en iyisi zaten o yüzden düğüne yakın yaptırmak acele etmemek lazimYaa benim bir düğünüm yok nişandan ayrildim aceba etleşirmi orasi ne zaman evleneceğim belli değil
Ben yaptirali 1.5 sene oldu daha kaç sene gecicek bilmiyorum en büyük pişmanlığım bu zaten acele etmek ilk zamanlar iyiydim artık bakireyim kafasindaydim ama şuan acır mı ya girmezse ya kanamazsa falan sorunları olmaya başladı dugunum olursa birgün doktora kontrol ettirmeyi düşünüyorum kanamayanlar olmuş aklımda birsuru soru yani geçici yaptirsaydim keşke düğüne yakın diyorum hattaYaa benim bir düğünüm yok nişandan ayrildim aceba etleşirmi orasi ne zaman evleneceğim belli değil