- 27 Nisan 2020
- 362
- 119
- 23
Evet o yüzden ikisini de yaptırma sansm daha varken araştırıyorum4 ay ertelendiyse kalıcı da geçici de her türlü kanar arada fazla bir süre yok çünkü ama bana sorarsan ben hala ısrarla geçici diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o yüzden ikisini de yaptırma sansm daha varken araştırıyorum4 ay ertelendiyse kalıcı da geçici de her türlü kanar arada fazla bir süre yok çünkü ama bana sorarsan ben hala ısrarla geçici diyorum
Haa evet hatırladım hatta bıda denicem kızlar falan olana kadar devam demişti Turgay’ın bile tutmamıştı çok sıkıntı yaşadı onun en son tuttu yada gecıcı yaptırdı diye hatırlıyorumInşallah mutlu sonla bitmiştir çünkü o 3 kere oldu işlem. Yazık, üzülmüştüm ona çok o yüzden inşallah mutludur yazmasa bile
Rabbim mutlu ömür nasip etsin canım birlikte. İyi ol iyi olun inşallah. İmanlı insan davranışı sergileyip seni Allah yargılar ben kulum demeyi bildiği için Allah razı olsun ondan. Tutumu değişmez inşallah hiç bir zamanBende cok sevindim benim ne imkanlarim ne de psikolojim bu diktirme olayina müsait degildi boyle biseyin stresini kaldiramazdim bir de umarim sonu gelir bu itiraf iliskimizi etkilemedi hatta daha cok ilgileniyor bu senin psikolojini hayatini cok etkilemistir dedi onu kaybetmekten cok korkuyorum Allah yakarislarimi duydu umarim devami gelir
Harun Özkan a olmuştu o sanırımHaa evet hatırladım hatta bıda denicem kızlar falan olana kadar devam demişti Turgay’ın bile tutmamıştı çok sıkıntı yaşadı onun en son tuttu yada gecıcı yaptırdı diye hatırlıyorum
Aynen ona olmuştu. Ama başka iki doktora daha olmuş sanırımHarun Özkan a olmuştu o sanırım
Inşallah olumlu sonuç almıştır da mutlu olmuşturHaa evet hatırladım hatta bıda denicem kızlar falan olana kadar devam demişti Turgay’ın bile tutmamıştı çok sıkıntı yaşadı onun en son tuttu yada gecıcı yaptırdı diye hatırlıyorum
Hayırlısı olsun hakkındaEvet o yüzden ikisini de yaptırma sansm daha varken araştırıyorum
Aynen öyle. Karşıdaki kişiden ziyade kendime haksızlık olarak görüyorum ben bu işlemi yoksa karşı taraf zerre umurumda değil. Ben bakire olduğum halde bu işleme maruz kaldım çok zoruma gidiyor. Yaptırmasaydım ben kesin söylerdim şahsenArkadaşlar sözlenme aşamasına gelmeyenler soylesin bence ben birkac hafta once itiraf ettim benim erkek arkadasim ilahiyat okudu bi de kendisi imam ama suan memurluk yapiyor teheccud namazlarini bile kilmasina ragmen kendisi ben bu durumu soyledim gozunde degerim degismedi beni ayiplamadi sen cok iyi bir insansin seni birakamam bi daha benden bise saklamiyosun dedi seven erkek kabulleniyor ve cinsel obje gozuyle de bakmiyor
Senin adına çok sevindim. Doğru söylüyorsun. Ama bu ileride bize ne getirir bilemiyoruz. Senin için söylemiyorum ama insanoğlu unutmuyor. Şimdi öyle diyebilirler ama Yarın bir gün Bir olay olduğunda ya yüzümüze vurulursa? Neler yaşanacağını tahmin edemiyorum açıkçası. Bu çok büyük bir risk o yüzden.Arkadaşlar sözlenme aşamasına gelmeyenler soylesin bence ben birkac hafta once itiraf ettim benim erkek arkadasim ilahiyat okudu bi de kendisi imam ama suan memurluk yapiyor teheccud namazlarini bile kilmasina ragmen kendisi ben bu durumu soyledim gozunde degerim degismedi beni ayiplamadi sen cok iyi bir insansin seni birakamam bi daha benden bise saklamiyosun dedi seven erkek kabulleniyor ve cinsel obje gozuyle de bakmiyor
Aynen henüz yaptirmayanlar arkadaşa dönüş yapabilir. Çünkü bu kadar mahrem bölge burada paylaşılmaz yöneticiler de kızabilir zatenAtmamı isteyenler bana dönsün buradan atamıyorsam kızlar kandırılmayalım da sonra kalıcı diye geçici yapmasınlar tartışalım
Canım zaten görüntü normal olmalı farkli olsa partner anlar zaten ikisinin tek farkı dayanıklığıKızlar bu arada bende geçici dikim ve kalıcı dikim sonrası iki görüntü var ben tam olarak aradaki farkı anlayamadım yani görüntü olarak farklılık yoksa kaldırılan flep nerede ? Fotoları atacağım sırasıyla bir tartışalım ya burada tartıştığımız çoğu doktor son anda geçici yapabiliyor çünkü
İkisinin görüntüsü tamamen aynı mı yaniFlep kaldırıyor kalicida evet ama iyileşince normal görünümü aliyor yine, geçicide galiba farkedilmeyecek şekilde dikiş atıyor o da normal görünüm alıyor