- 19 Ağustos 2019
- 265
- 255
- 23
O zaman çok iyi her türlü yaptırırsın zatenANkara canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman çok iyi her türlü yaptırırsın zatenANkara canm
İsmi hatırladım kuzum bakıyorum geçmişe olayını unutmuşum@aysetutac
Geçici yaptırırsm ankarada da kalıcı yaptırırsam İstanbul’a gidicrmO zaman çok iyi her türlü yaptırırsın zaten
Baya karışmıştı buralar başka konular açtı neler neler dendi kıza hatırlıyorum daİsmi hatırladım kuzum bakıyorum geçmişe olayını unutmuşum![]()
Aynen ne kadar kaldı düğününe?Geçici yaptırırsm ankarada da kalıcı yaptırırsam İstanbul’a gidicrm
Buldum da hesabı kapatmış ve kanama için oldu olmadı da yazmamış canımBaya karışmıştı buralar başka konular açtı neler neler dendi kıza hatırlıyorum da![]()
Sonradan ortadan kayboldu zatenİsmi hatırladım kuzum bakıyorum geçmişe olayını unutmuşum![]()
Benm normalde gelecek ay dı 4 ay sonraya erteledik görevinden dolayıAynen ne kadar kaldı düğününe?
Olmuştur belki düğünü canım bazıları dönüş yapmadan gidiyor ya da özelden yazıyor birilerine yaz ben gidiyorum vakit bulamadım anlatmaya sen anlat diyorlar birilerine ve gidiyorlarSonradan ortadan kayboldu zatenSon durumu ne merak ediyorum bir daha dönmedi sanırım geri
Evet bazıları söylemiyor burda buse ve yaseminmiydi unuttum smdı çok uzun süre konstk mesela ıkısıde evlendı sonuç alıp gittiler birebir şahit olduklarım onlar herkes söylemiyorOlmuştur belki düğünü canım bazıları dönüş yapmadan gidiyor ya da özelden yazıyor birilerine yaz ben gidiyorum vakit bulamadım anlatmaya sen anlat diyorlar birilerine ve gidiyorlar
Zaten gerçek iman sahibi bu şekilde olurdu Allah razı olsun ondan. Çok sevindim canım İnan çok sevindimArkadaşlar sözlenme aşamasına gelmeyenler soylesin bence ben birkac hafta once itiraf ettim benim erkek arkadasim ilahiyat okudu bi de kendisi imam ama suan memurluk yapiyor teheccud namazlarini bile kilmasina ragmen kendisi ben bu durumu soyledim gozunde degerim degismedi beni ayiplamadi sen cok iyi bir insansin seni birakamam bi daha benden bise saklamiyosun dedi seven erkek kabulleniyor ve cinsel obje gozuyle de bakmiyor
Burada gecici olan düğününde hoplayıp zıplayan var oynama yok diye birşey yok sadece bacağınızı cok acmasanız yeter diye düşünüyorumOynuyamamakta zor ya millet zorluyo
Kalk kalk diye oynayinca noluyosa sanki ama iste covid zamani oldgu icin daha sanslilar evlenenler dansla kurtarirlar durumu
DOktor beden korkutuyor anlamadm o haldeBurada gecici olan düğününde hoplayıp zıplayan var oynama yok diye birşey yok sadece bacağınızı cok acmasanız yeter diye düşünüyorum
Kızlar o gun gecıcı yaptırrsam kınadan 1 gün önce ne deyip cıkcam ya yada dugune 2 ay kalanı yaptırsam hangisi kesin sonuç verıyor
erkekler her halti hakediyolar aslinda kendileri her halti yiyip bakire kiz istiyorum demelerine bile haklari yokÇocuk aklım işte elimi orama soktum ama tabi o zamanlar kan falan hatırlamıyorum kızlık ne bilmiyorum bir tek kimseyle ilişkiye girmeyin denildiğini hatırlıyorum ebeveynler tarafından genç kızlık dönemimizde onun dışında bilmiyorum bir şey bu yaşıma kadar çok rahattım o yüzden kimseyle hicbir manada bir şey yaşamadığım için. Arkadaşlarım bu zar üzerine konuşurlarken şahit oldum işte şu şekilde de bozulabilirmiş, sadece ilişkide bozulmuyor falan tabii benim dünyam başıma yıkıldı yıllar sonra öyle tesadüfen öğrendim iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Sonra yaz boyunca da habire açıp baktım oraya be anlayacaksam sanki o anın korkusuyla para biriktirip doktora baktirdim kanamaz deyince deAma bugünkü aklım olsa asla diyorum ya kanamazsa kanamasın ben kendimi bildikten sonra karşımdakinin ne düşündüğünün bir önemi olmazdı. Tabii bunu keşke o an düşünebilseydim ama buradan diktirmeyen kızlara seslenmek istiyorum yapmayın bunu kendinize çok ciddiyim yapmayın hani karşınızdakini kandırıyorsunuz falan demiyorum erkekler bunu hak ediyor ama biz hak etmiyoruz, bedenimiz hak etmiyor o yüzden yapmayın bu eziyeti kendinize. Ruhta gerçekten derin yaralar açıyor onu fark ettim ben
Yok diyorum ya zaten erkekler hak ediyorlar zaten ama bizim bedenimiz, ruhumuz bu eziyeti hak etmiyor sadece ❤ Çünkü görüldüğü üzere zar ilişkiye girende de gidiyor görmesende deerkekler her halti hakediyolar aslinda kendileri her halti yiyip bakire kiz istiyorum demelerine bile haklari yok
Inşallah mutlu sonla bitmiştir çünkü o 3 kere oldu işlem. Yazık, üzülmüştüm ona çok o yüzden inşallah mutludur yazmasa bileOlmuştur belki düğünü canım bazıları dönüş yapmadan gidiyor ya da özelden yazıyor birilerine yaz ben gidiyorum vakit bulamadım anlatmaya sen anlat diyorlar birilerine ve gidiyorlar
4 ay ertelendiyse kalıcı da geçici de her türlü kanar arada fazla bir süre yok çünkü ama bana sorarsan ben hala ısrarla geçici diyorumBenm normalde gelecek ay dı 4 ay sonraya erteledik görevinden dolayı
Bende cok sevindim benim ne imkanlarim ne de psikolojim bu diktirme olayina müsait degildi boyle biseyin stresini kaldiramazdim bir de umarim sonu gelir bu itiraf iliskimizi etkilemedi hatta daha cok ilgileniyor bu senin psikolojini hayatini cok etkilemistir dedi onu kaybetmekten cok korkuyorum Allah yakarislarimi duydu umarim devami gelirZaten gerçek iman sahibi bu şekilde olurdu Allah razı olsun ondan. Çok sevindim canım İnan çok sevindim