- 27 Nisan 2020
- 362
- 119
- 23
Ha gecıcı sayesinde oldu kanama ozamanİrfan Tarhan a kalıcı işlem olmuştu. Doktoru ve başka bir doktor tutmuş zar var ama açıklık biraz büyük demişler. Doktor da ücretsiz geçici dikiş atmış kanamama ihtimali olmasın diye. Bayağı dar olmuş, ilişkiye tam anlamıyla girememişler hala ama kanaması olmuş darlık da iyiymiş.
Hangi AyşeYa bu arada burada ayşe diye bir kız vardı ne oldu ona?
SanırımHa gecıcı sayesinde oldu kanama ozaman
İşte doktorlar bunu demiyorİkisi de zor canım bu işin kolayı yok bence. Sadece oynayınca bozuluyor yanlış bi bilgi ya da tuttu diye kalıcıda rahat oluyorsun da yok, dikkat etmeye devam ediliyor
Ayşe turaç diye bir üye vardı kanamadı vs olayları oldu ya o üye. Evlendi miHangi Ayşe
Ya zaten bir düğünde ne kadar bacak açılabilir kiTurgay hoca kalıcı önerdi gözümü korkuttu mesela dün akşam bide başka doktoru aradım oda bacağını açmadan oyna dedi
Ağdaya gidiyorum de. Düğününle kınanın arasi ne kadar bilmiyorum ama iyi yapan bir doktora gidersen hele de büyük şehirdeysen çok rahat yaparsın.Birde kızlar geçici yapacaklar evden nasıl bahaneyle cıkcaksnz o kalabalıkya
İşte bizim dugun günü akşam yola çıkarsak 4 gün ediyor yaptırcam ertesi gün kına ertesi gün düğün bakalm nikahı önce yaptırmaya calıscamAğdaya gidiyorum de. Düğününle kınanın arasi ne kadar bilmiyorum ama iyi yapan bir doktora gidersen hele de büyük şehirdeysen çok rahat yaparsın.
Aa olmayan varmıydı kime olmustu bende denk gelmedimAyşe turaç diye bir üye vardı kanamadı vs olayları oldu ya o üye. Evlendi mi
Hayırlı işlem nasip olsun sana inşallah sen bayağı gel gitsin bu konuda kalıcı geçici arasında.İşte bizim dugun günü akşam yola çıkarsak 4 gün ediyor yaptırcam ertesi gün kına ertesi gün düğün bakalm nikahı önce yaptırmaya calıscam
Aslında 4. günde kanar. Büyük şehirde misin?İşte bizim dugun günü akşam yola çıkarsak 4 gün ediyor yaptırcam ertesi gün kına ertesi gün düğün bakalm nikahı önce yaptırmaya calıscam
Hatırlayamadım onu ben canımAyşe turaç diye bir üye vardı kanamadı vs olayları oldu ya o üye. Evlendi mi
Bi estetik cerrahına yaptırmıştı ya. Yrncrn ile aynı zamanlarda hatta birbirine karışmıştı forum. Merak ettim onuAa olmayan varmıydı kime olmustu bende denk gelmedim
Malesef canm cnku çok araştıyorum ama nekadar araştırırsan kafan o kadar karışıyor buseyle çok konstk o gecıcı yaptırdı döndü sağolsun düğünden önce yaptı o mesela dün doktor kafamı karıştırdı akşam başka doktor burda okuduklarım çok gelgit yaşıyorum eşimin taraf roman havası bile oynuyor nişanda deli gbi coştular beni oturtmadılar o yüzden ürküyorum ağda diye çıkamam da lazer yaptırdım oyleHayırlı işlem nasip olsun sana inşallah sen bayağı gel gitsin bu konuda kalıcı geçici arasında.
Onu hatırlamıyorum yrcrn de merale yaptırmıştı dimi kalıcı o da bak sonuç almıstıBi estetik cerrahına yaptırmıştı ya. Yrncrn ile aynı zamanlarda hatta birbirine karışmıştı forum. Merak ettim onu
ANkara canmAslında 4. günde kanar. Büyük şehirde misin?
Aynen hangisi hayirliysa o olsun senin için. Kürtaj da olmuştu sanırım o yüzden bir de kapıcının acısını çekmesin 1 buçuk ayHayırlı işlem nasip olsun sana inşallah sen bayağı gel gitsin bu konuda kalıcı geçici arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?