Ha gecıcı sayesinde oldu kanama ozaman

Turgay hoca kalıcı önerdi gözümü korkuttu mesela dün akşam bide başka doktoru aradım oda bacağını açmadan oyna dedi

Turgay hoca kalıcı önerdi gözümü korkuttu mesela dün akşam bide başka doktoru aradım oda bacağını açmadan oyna dedi
Ya zaten bir düğünde ne kadar bacak açılabilir ki stripliz yapacak haliniz yok ya. Kızlar ben sizin yerinizde olsam yaptırmam ama illa yaptıracaksanız geçici kesin çözüm. Dinleyin beni o gecenin korkusu olur ama fazlası olmaz

Ağdaya gidiyorum de. Düğününle kınanın arasi ne kadar bilmiyorum ama iyi yapan bir doktora gidersen hele de büyük şehirdeysen çok rahat yaparsın.
İşte bizim dugun günü akşam yola çıkarsak 4 gün ediyor yaptırcam ertesi gün kına ertesi gün düğün bakalm nikahı önce yaptırmaya calıscam

İşte bizim dugun günü akşam yola çıkarsak 4 gün ediyor yaptırcam ertesi gün kına ertesi gün düğün bakalm nikahı önce yaptırmaya calıscam
Hayırlı işlem nasip olsun sana inşallah sen bayağı gel gitsin bu konuda kalıcı geçici arasında.

Hayırlı işlem nasip olsun sana inşallah sen bayağı gel gitsin bu konuda kalıcı geçici arasında.
Malesef canm cnku çok araştıyorum ama nekadar araştırırsan kafan o kadar karışıyor buseyle çok konstk o gecıcı yaptırdı döndü sağolsun düğünden önce yaptı o mesela dün doktor kafamı karıştırdı akşam başka doktor burda okuduklarım çok gelgit yaşıyorum eşimin taraf roman havası bile oynuyor nişanda deli gbi coştular beni oturtmadılar o yüzden ürküyorum ağda diye çıkamam da lazer yaptırdım oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…