Geçici dikim yaptıran oldu mu

Ben dün İstanbul’da geçici yaptırdım. 10 dakikalık bir işlem ağrısız acısız iki tane iğne yapıyor dudakların iç kısmına. 10 dakika bile sürmüyor dikiş işlemi eli hafif ve hızlı. İşlemden sonra hemen çıktım. Dışarda arkadaşlarımla buluşup yemek yedim hatta. Yan oturmaya dikkat ediyorum. Her tuvaletten sonra batikonla siliyorum. Yarın birlikteliğim var. Ama çok stresliyim. Tecrübesi olan varsa bundan sonrası için yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçici işlemi yaptırdım ama birliktelik için çok stresliyim. Lütfen tecrübesi olan varsa biraz Bilgi verebilir mi kendimi çok kötü hissediyorum

Geçici işlemi yaptırdım ama birliktelik için çok stresliyim. Lütfen tecrübesi olan varsa biraz Bilgi verebilir mi kendimi çok kötü hissediyorum
Canım yaptıran kızlar oldu, sonuç da aldılar hepsi. Rahat ol geçmiş mesajlara bakarsan tecrübesini yazanlar var. Hatta şu an geçici için düğün zamanı bekleyen kızlar var

Canım yaptıran kızlar oldu, sonuç da aldılar hepsi. Rahat ol geçmiş mesajlara bakarsan tecrübesini yazanlar var. Hatta şu an geçici için düğün zamanı bekleyen kızlar var
Vallahi zaman daraldıkça stresten uykular kaçıyor iyice evden nasıl çıkıp yaptıracağım kınadan önce bilmiyorum eğer önerileriniz varsa hem peşime birilerini takmadan hem de sorun olmadan çıkabileceğim, önerilerinizi bekliyorum

Düğün stresinden bunalmış gibi yapabilirsin. Biraz nefes almam lazım, yalnız kalayım gibisinden bir kaç saat çıksan olmaz mı?

Düğün stresinden bunalmış gibi yapabilirsin. Biraz nefes almam lazım, yalnız kalayım gibisinden bir kaç saat çıksan olmaz mı?
Bilmiyorum ki olur mu canım genelde öyle yapınca yanıma birini gönderirler kafamı dağıtsın diye bizimkiler offf valla zor geliyor her şey

En yakın arkadaşım da bilmemeli durumu bence kuzum
Hayır en yakın arkadaşını da alma sakın yanına. Bence senden başka kimse bilmemeli bu durumu. Hayat bu. Bugün en yakınım dediğin yarın neye dönüşür belli olmaz. Katakuliye getirmen lazım, apar topar bir bahane bulup çık. Zaten üstüne gelseler de o an sonra unutulup gider. Eksik bir şeylerim var, ona bakıp gelcem falan de. O an ulaşamayacaklarını düşündüğün bir arkadaşına kadar gitmiş gibi yapabilirsin. Arkadaşına da çok bunaldım az hava alıcam, seni ararlarsa yanımda dersin diyebilirsin en fazla ama kimseye sırrını açma sakın.

Çok haklısın İnan kimse bilmemeli. Bir şeyler yapmaya çalışacağım inşallah elime yüzüme bulaştırmam. 2 ay var daha ama şimdiden uykum kaçtı

Ben geçici yaptirirsam eğer evdekilere 'kız arkadaşlarım benim için son defa bi kız kıza toplanalım evlenmeden önce dediler uğrayıp gelirim hemen' demeyi düşünüyorum X xxoxxoxx

Çok haklısın İnan kimse bilmemeli. Bir şeyler yapmaya çalışacağım inşallah elime yüzüme bulaştırmam. 2 ay var daha ama şimdiden uykum kaçtı
Markete bile çıkıyorum desen sonra oyalandım desen o an herkes kızar ama bu konu unutulur gider fakat öbür türlü bu durumun nerde ne zaman karşına çıkacağını bilmezsin. Ağdacıya gidicem dersin, ertesi gün hapı almaya gidicem dersin. Bir sürü bahane bulunur. Sıkma canını hiç. O gün yaklaşınca herkes telaşlı oluyor zaten. Eşime sürprizim var, onu hazırlayacağım dersin en olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…