• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen az para da almıyor kadın Allah yardımcımız olsun. Şahsi fikrim doğru dediğine inanıyorum çünkü hepimiz birbirimizi tanımadan aynı derdini paylaşıyoruz
Aynen öyle birbirimizin derdini paylaşıyor ortak oluyoruz bu kadar hayati önem taşıyan bir konuda reklam amaclı yazmam kendimde az çekmedim bu durumun zorluğunu

CAnım benm sende bize verdıgın sözü tutup geridönuş yaptın bizde sana cok tesekkr ederiz ömrün boyunca cok mutlu ol insallah bize dua etmeyı unutma görmedik birbirimizi ama cok sey paylaştık darısı bize 😍❤️
Rica ederim canım benim inşallah çok mutlu olurum inşallah sizde çok mutlu olursunuz unutmam tabiki duamdasınız aynen öyle birbirimize dert ortağı olduk iyiki varsınız 😍

Cok sağol canım benim inşallah hepinizde güzel sonuçlar alırsınız bana desteğin çok oldu hakkını helal et 😘😍
Hakkım varsa helal olsun, sen de helal et canım. Rabbim yolunu açık etsin geçmişi unutman temennim ile hep mutlu ol inşallah 🙏

Kızlar bende şimdi kontrolden çıktım ve tutmuş benimkide:) aşağıda çok ufak minik bi delik kalmış %99.5 sorun olmaz ama olur ya Sürtünme olur zedelenir Masturbasyon olur vs. 1 yıl dolunca bi gelirsin bakarız ama sorun yok dedi %99.5 dedi:) asistanlarda zaten Ben sorunca hoca çok titiz sorun yok dedi:) 2hafta daha oturup kalkmama dikkat edicem. Tuttu yanii cook mutluyum:))

Kızlar bende şimdi kontrolden çıktım ve tutmuş benimkide:) aşağıda çok ufak minik bi delik kalmış %99.5 sorun olmaz ama olur ya Sürtünme olur zedelenir Masturbasyon olur vs. 1 yıl dolunca bi gelirsin bakarız ama sorun yok dedi %99.5 dedi:) asistanlarda zaten Ben sorunca hoca çok titiz sorun yok dedi:) 2hafta daha oturup kalkmama dikkat edicem. Tuttu yanii cook mutluyum:))
Hayırlı olsun canım çok sevındım doktor kimdi

Gözün aydın 😇

Kızlar ben kendi sürecimi anlatıyım daha sonra okuyacaklarada yardımım olmuş olsun.
öncelikle bende çok korkmuştum işlem olmaya giderken ve K kurtulmakistiyormmm sağolsun ikimizde tesadüfen yarım saat arayla randevu almışız ve klinikte buluştuk. Benim psikolojim berbattı işlem olmaya gittiğimde K kurtulmakistiyormmm olmasaydı ben düşüp bayılırdım sevgilimden yeni ayrılmıstım ve ağladım hatta psikolojik olarak çöküşteydim. Her neyse ilk K kurtulmakistiyormmm girdi işlemini oldu ve gitti. Sıra bendeydi.kalçadan ve vajina girişine iğne yapılıyor. İğneleri hissettim sonra dikmeye basladı ben gözümü kapattım ve bakmamaya çalıştım. Sonlara dogru bikaç dikiş hissediliyr ama dayanılmıcak bişey yok. Ben yemek yemeden gitmiştim işlem olduktan sonra hemen giyindiö dinlenmek istemedşm ama başım döndü gözüm karardı beni dinlendirttiler. Aç karnına gitmeyin. Sonrasında reçete de yazılanları alıp eve geldim. Aksama kadar damla damla kanamam oldu. İlk 2-3gün gece ağrılarım oldu dayanılmıcak birşey asla değil. Hijyenime oldukca dikkat ettim. İç çamaşırı ilk 10gün nerdeyse hiç kullanmadım evdeydim çünkü. Dısarı cıktgıım zamankarda 1-2saat giydim eve gelınce cıkarttım hep.İşlem sonrası rahat geçti benim ama kişiden kişiye görw değişir ben ikinci gün hiç dikiş hissetmiyorum diye asistana mesaj atmıştım o derece:) acıp bakmasam işlem olmusum demicektim yani. Sonuc şükürler olsunki olumlu inşallaj evlenene kadar esneme vs yapmaz cunku ne bir aday nede kafamda acıkcası kısa vadede evlilik var. Ben sadece kendimi kafa olarak iyi hissetmek için yaptım belkide o yüzden biraz daha rahat davrandım psıkolojik olarak oyuzden rahat geçti benim sürecim bilmiyorum. Ama burayı kim okuyorsa şunu bilsin gerçekten çözülmücek hiçbirşey değil. Öyle veya böyle birşekşlde halloluyor 🙏🏻

Kızlar ben kendi sürecimi anlatıyım daha sonra okuyacaklarada yardımım olmuş olsun.
öncelikle bende çok korkmuştum işlem olmaya giderken ve K kurtulmakistiyormmm sağolsun ikimizde tesadüfen yarım saat arayla randevu almışız ve klinikte buluştuk. Benim psikolojim berbattı işlem olmaya gittiğimde K kurtulmakistiyormmm olmasaydı ben düşüp bayılırdım sevgilimden yeni ayrılmıstım ve ağladım hatta psikolojik olarak çöküşteydim. Her neyse ilk K kurtulmakistiyormmm girdi işlemini oldu ve gitti. Sıra bendeydi.kalçadan ve vajina girişine iğne yapılıyor. İğneleri hissettim sonra dikmeye basladı ben gözümü kapattım ve bakmamaya çalıştım. Sonlara dogru bikaç dikiş hissediliyr ama dayanılmıcak bişey yok. Ben yemek yemeden gitmiştim işlem olduktan sonra hemen giyindiö dinlenmek istemedşm ama başım döndü gözüm karardı beni dinlendirttiler. Aç karnına gitmeyin. Sonrasında reçete de yazılanları alıp eve geldim. Aksama kadar damla damla kanamam oldu. İlk 2-3gün gece ağrılarım oldu dayanılmıcak birşey asla değil. Hijyenime oldukca dikkat ettim. İç çamaşırı ilk 10gün nerdeyse hiç kullanmadım evdeydim çünkü. Dısarı cıktgıım zamankarda 1-2saat giydim eve gelınce cıkarttım hep.İşlem sonrası rahat geçti benim ama kişiden kişiye görw değişir ben ikinci gün hiç dikiş hissetmiyorum diye asistana mesaj atmıştım o derece:) acıp bakmasam işlem olmusum demicektim yani. Sonuc şükürler olsunki olumlu inşallaj evlenene kadar esneme vs yapmaz cunku ne bir aday nede kafamda acıkcası kısa vadede evlilik var. Ben sadece kendimi kafa olarak iyi hissetmek için yaptım belkide o yüzden biraz daha rahat davrandım psıkolojik olarak oyuzden rahat geçti benim sürecim bilmiyorum. Ama burayı kim okuyorsa şunu bilsin gerçekten çözülmücek hiçbirşey değil. Öyle veya böyle birşekşlde halloluyor 🙏🏻
Gözün aydın canım inşallah mutlu olursun bundan sonra hayatın boyunca 🙏

Bide kızlar kesinlşkle kendinizş cok kısıtlama gerektirşcek bi durum değil. Kendimden örnek vermek gerekirse işlemin 6.günü yarım saat yol yürüdüm. İş görüşmesine gidip geldim çünkü.
Onun dışında küçük kardeşim var evde herkes calıstıgı için yeri geldi yemek hazırladım 2-3saat ayaktaydım. Masada hep yan oturdum belım ağrıyo batıyo dedim zaten ilk günler normal oturunca rahatsız oluyorsun . Kabız olmadım hiç ilk 7gğn şurubu kullandım ama şurup benim midemi mahvetti normalde kabız olan bi insan değilim zaten oyuzden onu kullanmayı kestim. Siz benim gibi rahat davranmayın benim sanırım biraz daha hafif geçmiş işlemim herkesin kendi yapısına bağlı ben cok bunaldım arkadaşlarımla cafeyede gittim yani çünkü evde sürekli kafamda düşünüyordum mutsuzdum sevgilimden ayrıldım diye oyuzden dısarı cıkıp nefes almak istiyodum. Yani sonucta cogu kişi çalışarak atlatıyor bu süreci. Cesaretinizi toplayın ve gidin. İnşallah bigün sonucuda yazabilirim buraya.

öncelikle bende çok korkmuştum işlem olmaya giderken ve K kurtulmakistiyormmm sağolsun ikimizde tesadüfen yarım saat arayla randevu almışız ve klinikte buluştuk. Benim psikolojim berbattı işlem olmaya gittiğimde K kurtulmakistiyormmm olmasaydı ben düşüp bayılırdım sevgilimden yeni ayrılmıstım ve ağladım hatta psikolojik olarak çöküşteydim. Her neyse ilk K kurtulmakistiyormmm girdi işlemini oldu ve gitti. Sıra bendeydi.kalçadan ve vajina girişine iğne yapılıyor. İğneleri hissettim sonra dikmeye basladı ben gözümü kapattım ve bakmamaya çalıştım. Sonlara dogru bikaç dikiş hissediliyr ama dayanılmıcak bişey yok. Ben yemek yemeden gitmiştim işlem olduktan sonra hemen giyindiö dinlenmek istemedşm ama başım döndü gözüm karardı beni dinlendirttiler. Aç karnına gitmeyin. Sonrasında reçete de yazılanları alıp eve geldim. Aksama kadar damla damla kanamam oldu. İlk 2-3gün gece ağrılarım oldu dayanılmıcak birşey asla değil. Hijyenime oldukca dikkat ettim. İç çamaşırı ilk 10gün nerdeyse hiç kullanmadım evdeydim çünkü. Dısarı cıktgıım zamankarda 1-2saat giydim eve gelınce cıkarttım hep.İşlem sonrası rahat geçti benim ama kişiden kişiye görw değişir ben ikinci gün hiç dikiş hissetmiyorum diye asistana mesaj atmıştım o derece:) acıp bakmasam işlem olmusum demicektim yani. Sonuc şükürler olsunki olumlu inşallaj evlenene kadar esneme vs yapmaz cunku ne bir aday nede kafamda acıkcası kısa vadede evlilik var. Ben sadece kendimi kafa olarak iyi hissetmek için yaptım belkide o yüzden biraz daha rahat davrandım psıkolojik olarak oyuzden rahat geçti benim sürecim bilmiyorum. Ama burayı kim okuyorsa şunu bilsin gerçekten çözülmücek hiçbirşey değil. Öyle veya böyle birşekşlde halloluyor🙏🏻
canım gözün aydın. çok sevindim senin adına 🙏🏻 45 gün kaldı benim düğüne de

Back
X