Bencede olur hem cok da bunaldım dersin anlayısla karsılanır benceBu da geldi aklıma ama olur di mi ya
Evet aslında haklısın canım kimse Peşine düşecek değil de psikolojik bunlara bile canımı sıkıyorum. Başaramayacağım korkusu hepMarkete bile çıkıyorum desen sonra oyalandım desen o an herkes kızar ama bu konu unutulur gider fakat öbür türlü bu durumun nerde ne zaman karşına çıkacağını bilmezsin. Ağdacıya gidicem dersin, ertesi gün hapı almaya gidicem dersin. Bir sürü bahane bulunur. Sıkma canını hiç. O gün yaklaşınca herkes telaşlı oluyor zaten. Eşime sürprizim var, onu hazırlayacağım dersin en olmadı.
Valla benim aklıma bu geldi canım, hani kendinde çok gitmek istemiyor mecburen gidiyor gibi yaparsın hatta dönüşte yalandan eline tepsi falan bişey al ucuz bir yerden bunu da hediye almışlar bana dersinBu da geldi aklıma ama olur di mi ya
İnşallah canım hepimiz kurtulalım dilerimBencede olur hem cok da bunaldım dersin anlayısla karsılanır bence
Yüzümü güldürdün Allah da seni güldürsün yaValla benim aklıma bu geldi canım, hani kendinde çok gitmek istemiyor mecburen gidiyor gibi yaparsın hatta dönüşte yalandan eline tepsi falan bişey al ucuz bir yerden bunu da hediye almışlar bana dersin
Hepimizin her zaman gülelim inşallahYüzümü güldürdün Allah da seni güldürsün yaçok iyiydi bu
İnşallah canım hepimiz kurtulalım dilerim
Rabbim güzel kalbin gibi bir hayat yaşatsın sana da canımHepimizin her zaman gülelim inşallahBenim kendim için düşündüğüm bu inşallah işine yarar ama sakın şimdiden kötü düşünme yeterince sıkıntılar çektik zaten artık güzel düşün hemen gidip geleceğim sonrasında da musmutlu bir hayata başlayacağım eşimle yuvamda diye telkin et kendini Sen iyi ol ki her şey iyi olsun
Evet öyle canım ama korkuyo insan ya çıkamaz yaptıramazsam ya bi sorun çıkarsa falan diyebence geçici işlem daha mantıklı düşününce sadece fırsat bulup gitmesi biraz sorun düğün öncesi ama büyük şehirde olanlar için felan bence çok rahat yarım saatte halledilebilcek bişey tuttu tutmadı derdşde yok ve sanırım geçicide olumsuz sonuç alan yok dimş herkesede yapılıyor kalıcıdan korkanlar için gayet mantıklı
Inanıyorum ki sen evlenecek ve çok mutlu olacaksin. Ve yine inanıyorum ki çok iyi bir anne olacaksın. Eğer erkek evladın olursa lütfen ona her şeyin kızlık zarından ibaret olmadığını, kızın olursa da kendini bir erkeğin vicdanına bırakmamasını öğret. Umarım çok mutlu olursun içini sıkma, ferah tut ❤Evet öyle canım ama korkuyo insan ya çıkamaz yaptıramazsam ya bi sorun çıkarsa falan diyeteşekkür ederim senin de desteğine rabbim hepimize kolaylıklar versin. Düğün vakti de desteklerinizi bekliyor olacağım insan anlatacak kimse bulamadığında daha da güçsüz hissediyor
Sağol canım inşallah güzel şeyler Yaşar güzel şeylere sebep oluruzInanıyorum ki sen evlenecek ve çok mutlu olacaksin. Ve yine inanıyorum ki çok iyi bir anne olacaksın. Eğer erkek evladın olursa lütfen ona her şeyin kızlık zarından ibaret olmadığını, kızın olursa da kendini bir erkeğin vicdanına bırakmamasını öğret. Umarım çok mutlu olursun içini sıkma, ferah tut ❤
Merak etme kuzum zaten büyük bir sahurdasın çok rahat halledeceksin boradaki herkes gibiSağol canım inşallah güzel şeyler Yaşar güzel şeylere sebep oluruzÇok bunaldım kendime itiraf edemezken bu durumu başaramazsam nasıl kaldırırım diye
İnşallah canım inşallah hepimiz güzel şeyler yaşarızMerak etme kuzum zaten büyük bir sahurdasın çok rahat halledeceksin boradaki herkes gibibak kalıcı olup 2. Haftada ilişki yaşayan bile sorun yaşamadı o yüzden hiç korkma olur mu O gün bulursun bir seyler
Canim bende onceden düşündüm geçiciyi bi arkadaşım trafik kazasi geçirmiş diye telaşlı gibi evden çıksan biri gelirmi senle .Vallahi zaman daraldıkça stresten uykular kaçıyor iyiceevden nasıl çıkıp yaptıracağım kınadan önce bilmiyorum eğer önerileriniz varsa hem peşime birilerini takmadan hem de sorun olmadan çıkabileceğim, önerilerinizi bekliyorum
Gelmez de o kadar büyük bir şeyi oynayamam canım benim sonrasında eve gelip de.Canim bende onceden düşündüm geçiciyi bi arkadaşım trafik kazasi geçirmiş diye telaşlı gibi evden çıksan biri gelirmi senle .
Dilerim her şey gönlünce olurKızlar bi süre foruma ara veriyorum, geldiğimde hepinizin iyi haberlerinş okumak istiyorumX xxoxxoxx G Gerizekalikiz @Durutzehra11 inşallah olumlu sonuçlar alırsınız (hiç şüphem yok) gönlünüzü ferah tutun. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Bende aylardır bu forumdayım ve çoğu olumsuzlugu burada atlattım diyebilirim, yaşım daha 22 ve artık sanırım hayatıma devam edicem daha ortada evlilşk olmadan aday olmadan daha fazla bu işkenceyi kendime yapmıcam çünkü bunu yaşamama sebep olanlar yolunda. Özellikle şu 3ayı iyi atlatmak istiyorum ama gönlüm duam hep sizinle kızlar Sizde benim için dua edin bidaha ki buraya girişimde hayatımı yoluna koymuş mutlu bir insan olarak döneyim Hepiniz mutluluğu hakediyorsunuz
Teşekkür ederimDilerim her şey gönlünce olurkendine çok iyi bak sadece 1 hayatın var ve onu mümkün olduğunca güzelleştirmeye çalış, herkes hata yapabilir, herkes yaşamam dediği şeyleri yaşayabilir, yapmam dediğini yapabilir o yüzden kendini üzme. Hayata karşı her zaman dik dur. Sen güçlü birisin unutma, kimseye de seni üzme şansı verme. Yolun bahtın açık olsun güzel dileklerin için teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?