Kontrole gittiniz mi? Tuttu denildi mi? Doktorunuzla görüşseydiniz kanamayı da keşke ya da yıkıldı öncesi kontrole gidecek misinizMerhaba kızlar ben de yaklasık 50 gün önce ankarada oldum 10 gün sonra sonucumu alıcam inşallah ve olumlu olursa aynı doktordan 3 kişi olumlu olmuş olacak ama benim 5 gündür kanamalarım var neden oldugunu bilmediğim
Ben kontrole gitmedim daha 10 gün sonra gidicem ama kanama konusunda adet dönemin olabilir dedi ve su an o dönemdeyim ama kan kırmızı yani rengi açık ve bi batma oldu sonra kanama basladı kısmen biryerlere zarar vermiş olabilirim diye düşünüyorum ama inşallah kötü birşey çıkmazKontrole gittiniz mi? Tuttu denildi mi? Doktorunuzla görüşseydiniz kanamayı da keşke ya da yıkıldı öncesi kontrole gidecek misiniz
Meral hocaya mı oldun acabaAma doktorum işinde iyi kendisi çok extra bir durum olmadıkça kosıtlamıyor otururken bile hiç sıkıntı degil rahatca otur demişti bana hemşiresi ne zaman arasam yardımcı oluyo sagolsun ben cok araştırarak gittim ama pişman degilim çünki daha önce baska bir doktordanda randevu almıştım gidemedim ona içimden gelmedi gitmek ankarada gitmek isteyenler bence bi konuşabilirler uygun görürlerse gidebilirler ben burayı uzun zamandır takip ediyorum ankarada doktor önerisi isteyenler oldugu için ve genelde insanlar buraya yazmadıkları için yazmak istedim
EvetMeral hocaya mı oldun acaba
İnşallah tutarBen kontrole gitmedim daha 10 gün sonra gidicem ama kanama konusunda adet dönemin olabilir dedi ve su an o dönemdeyim ama kan kırmızı yani rengi açık ve bi batma oldu sonra kanama basladı kısmen biryerlere zarar vermiş olabilirim diye düşünüyorum ama inşallah kötü birşey çıkmaz
Öyle kuzum haklisin buradakilere de çok cesaret vermiştim wala ama inan gün yaklastikca kalbim ağzıma geliyor sanki. O gün ne yapmalıyım nasil oturmaliyim nasıl davranmalıyım falan hep kafamda sorular varGüzel olacak inşallah herkes olumlu sonuç aldı biliyorsun başaracaksın. Ben de bunları bilmeme rağmen stresliyim korkuyorum da ama geçecek çünkü geçmiştekiler de biz gibi endişeli idi ve güzel haberlerle döndüler. Herkes başarır ben başaramam diye kendimizi üzüyoruz hep, bunun yerine güç olalım birbirimize
Sadece sakin olmalıyız aslında ve küçük şeylere dikkat etmeliyiz canımÖyle kuzum haklisin buradakilere de çok cesaret vermiştim wala ama inan gün yaklastikca kalbim ağzıma geliyor sanki. O gün ne yapmalıyım nasil oturmaliyim nasıl davranmalıyım falan hep kafamda sorular var
Lokalle yaptı benimkini ama korkmayın acısı hissedilmiyor bile ve zaten dikim sırasındada konuşuyorKızlar Meral hanım genel anesteziyle mi yapıyor lokal anesteziyle mi?
Ne kadar sürüyorLokalle yaptı benimkini ama korkmayın acısı hissedilmiyor bile ve zaten dikim sırasındada konuşuyor
Peki işlem sonrasında antibiyotik veriyor mu sonuç olarak enfeksiyon kapmaması gerekiyorLokalle yaptı benimkini ama korkmayın acısı hissedilmiyor bile ve zaten dikim sırasındada konuşuyor
TabikiPeki işlem sonrasında antibiyotik veriyor mu sonuç olarak enfeksiyon kapmaması gerekiyor
Çok teşekkür ederim umarım öyle olurÇok sevindim senin adına umarım bu zor gunleri hatirlamadigin mutlu bir evliligin olurkeske yrncrn de gorebilseydi bu yazdiklarini
inşallah sizde kurtulursunuz rica ederim canımCoookkk sevindim gerçekten ne güzel kurtuldun.. Haber verdiğin içinde teşekkürler.. yanlış hatırlamıyorsam sende meral hanıma yaptırmıştın değil mi?
Cok sağol canım benim inşallah hepinizde güzel sonuçlar alırsınız bana desteğin çok oldu hakkını helal etBöylece Meral sönmezer ile 2 kişi kalıcıda sonuç almış oldu...gözün aydın kuzum benim darısı kurtuluşu bekleyen herkese olsun inşallah
Çok sağol kuzum öyle yapicam insallah sizlerde kurtulursunuz mutlu evliliğiniz olurCanım gözün aydınRabbim mutluluğunu ömür boyu daim kılsın artık rahat bir nefes al hayatının tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?