Canım doktor ayşe Korkmaz var bende Eylül için randevu aldım konuştum bir ona bak istersen ben anakarada hiç yok demişsin ondan söyledim araştırdığım kadarıyla forumda hep iyi demişler bu arada yaptıktan sonra işlemi bizede Bilgi Verir misinHem nasıl korkuyorumistanbul'a gitmektense Ankara bana daha yakın. Zaten Ankara'da bunu yapan doktor olmaması bana çok garip gelmişti, inşallah doğrudur Allah'ım. Gerçi kimse yalan söyleyip vebal almak istemez. Özelden de konuştuk zamanında Sibel ile ama insan yine de şu ortam sanal olunca bi acaba diyor
Başka doktora gidecek misin peki doğrulama için ? Genelde öyle yaptıkları için soruyorumMerhaba kızlar şimdi kontrolden cıktım güzel bir şekilde iyileştiğini söyledi meral hanım
Yok gitmicem ben baktıgımda tuttugunu görebiliyorum zaten anlasılıyorBaşka doktora gidecek misin peki doğrulama için ? Genelde öyle yaptıkları için soruyorum
Gözün Aydın çok sevindim peki sonuç yakınlarda mı?Yok gitmicem ben baktıgımda tuttugunu görebiliyorum zaten anlasılıyor
İnşallahGözün Aydın çok sevindim peki sonuç yakınlarda mı?
Aynen bende farkettim yazcaktım sen yazmışsın canımArkadaslar neden mesajlar siliniyor sayfa sayisi niye o kadar azalmış
Onun dışında da yok galiba kuzumAsi00 var sanırım canım ama yazmamış henüz
Var var. Ben varım ama 2 ay var bana ben dışında @Durutzehra11 var ama tam tarih vermeyeyim onun çok yakınlarda. Onun dışında bilemiyorum şimdilikOnun dışında da yok galiba kuzum
Benimde iki ay var düğünler iptal olmazsaVar var. Ben varım ama 2 ay var bana ben dışında @Durutzehra11 var ama tam tarih vermeyeyim onun çok yakınlarda. Onun dışında bilemiyorum şimdilik
Evet gecici yaptırıcam adı hiç bilinmedik bir doktor ama sebepsiz bir güven var fiyat olarakta makul geldiInşallahAma sen dikim yaptırmamıştın en son öyle hatırlıyorum nedense
Benim biliyorsun zaten kuzum aynı zamanlar gibi inşallah artık ertelenmez de olur biter kurtuluruzBenimde iki ay var düğünler iptal olmazsa
Bizimkiler yakın birbirine sanırım belki aynı gün bile olabilirVar var. Ben varım ama 2 ay var bana ben dışında @Durutzehra11 var ama tam tarih vermeyeyim onun çok yakınlarda. Onun dışında bilemiyorum şimdilik
Benim de geçici adı duyulmuş ama korkum güvenimi bastırıyor gün yaklaştıkçaEvet gecici yaptırıcam adı hiç bilinmedik bir doktor ama sebepsiz bir güven var fiyat olarakta makul geldi
İnşallah kuzumBenim biliyorsun zaten kuzum aynı zamanlar gibi inşallah artık ertelenmez de olur biter kurtuluruz
İnşallah öyle şeyler olmaz kuzuİnşallah kuzumşu vakalar düşer umarım her an yasak gelecekmiş gibi yüreğim ağzımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?