- 8 Haziran 2020
- 66
- 52
- 18
Aynen öyle sözüm söz ama ben hayırlısı ile atlatayım kanamam olsun gelip yazacağım. Umut ediyorum diğer kızlarda gerçeği diyorlardır.Bunun vebali büyük kimimiz için can meselesi yani gözümüz olumlu dönüt bekliyor insan acaba demekten kendini alamıyor bazı üç beş saçma insan yüzünden
Aynen bende yaptırıp olumlu olumsuz ne sonuç alırsam yazcam. Tek duam hepimiz için hayırlı bi şekilde bu durumu atlatmak herkese dua ediyorum benAynen öyle sözüm söz ama ben hayırlısı ile atlatayım kanamam olsun gelip yazacağım. Umut ediyorum diğer kızlarda gerçeği diyorlardır.
Böylece Meral sönmezer ile 2 kişi kalıcıda sonuç almış oldu...gözün aydın kuzum benim darısı kurtuluşu bekleyen herkese olsun inşallah
Sen de mi Meral hanımı düşünüyorsun canım?Çok şükür sırada ben varım ben de güzel haberler vericem inşallah :)
Öncelikle sakin ol canım. Herkes bu yollardan geçiyor bi şekilde halloluyor. Bende çok üzüldüm ama şükrediyorum ki Allah başka dert vermedi çözümü olan bi durum herşeyden önce. Önemli olan sensin. Böyle bak bu duruma. Ve tek biz değiliz inanın birçok insan var sadece bu forumdakiler değil. Öncelikle Turgaya olmanı tavsiye ederim. Ama yakın olsun istiyosan Merale ol. Ekstra ekstra dikkat et süreçte. İnşallah tutarben eski nişanlım, dini nikahlı eşimden kazık yediğimden beri hayata ve insanlara olan güvenimi kaybettimkendimi ona teslim ettim bıraktı beni, psikolojim bozuldu, o beni bırakmaz derdim hep, o yaptıysa herkes her şeyi yapar kafasında oldum. Zaten bu zarı en çok da psikolojim düzelir diye yaptırmak istiyorum.
Oldunuz mu işlem :)Çok şükür sırada ben varım ben de güzel haberler vericem inşallah :)
evet canım haftaya gideceğim inşallah görüştüm randevu için arayacağım sadeceSen de mi Meral hanımı düşünüyorsun canım?
Hayır haftaya olacağım büyük ihtimal :)Oldunuz mu işlem :)
Güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallahHayır haftaya olacağım büyük ihtimal :)
Aminn, Allah razı olsun. Hepimizin sonucu olumlu olur inşallah. Şu desteğiniz o kadar güzel ve değerli ki...Öncelikle sakin ol canım. Herkes bu yollardan geçiyor bi şekilde halloluyor. Bende çok üzüldüm ama şükrediyorum ki Allah başka dert vermedi çözümü olan bi durum herşeyden önce. Önemli olan sensin. Böyle bak bu duruma. Ve tek biz değiliz inanın birçok insan var sadece bu forumdakiler değil. Öncelikle Turgaya olmanı tavsiye ederim. Ama yakın olsun istiyosan Merale ol. Ekstra ekstra dikkat et süreçte. İnşallah tutar
Şimdiden geçmiş olsun canım güzel haberlerle gelevet canım haftaya gideceğim inşallah görüştüm randevu için arayacağım sadece
Kuzucum senın dugun nezmaandıÇok şükür sırada ben varım ben de güzel haberler vericem inşallah :)
Sen nerde yaptıracaksın dugun 2 hafta sonra mı burayı unutma olurmu insallah guzel sonuçlar alırsınızKızlar benim 2 bucuk hafta kaldi geciciye
Rabbim yardım etsin inşallah sorunsuz kurtuluş nasip etsinKızlar benim 2 bucuk hafta kaldi geciciye
Turgay beye işlem olmuştuKızlar eskilerden bi @Durutzehra11 vardı gökçrnde kalıcı olup da tutmayan o naptı tekrar olcaktı sanırım
Kuzucum senın dugun nezmaandı
Turgaya oldum canım tuttu da. ve şuan sonucu bekliyorum düğünüm temmuzda.Kızlar eskilerden bi @Durutzehra11 vardı gökçrnde kalıcı olup da tutmayan o naptı tekrar olcaktı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?