- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
Güzel haberle dön inşallahTurgaya oldum canım tuttu da. ve şuan sonucu bekliyorum düğünüm temmuzda.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberle dön inşallahTurgaya oldum canım tuttu da. ve şuan sonucu bekliyorum düğünüm temmuzda.
İnşallah yaGüzel haberle dön inşallah![]()
Insallah com guzel olur her sey. Sonucu paylas lutfen olur muTurgaya oldum canım tuttu da. ve şuan sonucu bekliyorum düğünüm temmuzda.
Canım paranı harcama, bir bahane bulursun belki de ilerleyen zamanlarda. Allah korusun belki şimdi gitsen oralarda başına bir aksilik gelebilirdi. Eğer düğünün yoksa sakinliğini korumaya çalış.Kizlar merhaba. 2 3 hafta once otobus biletimi bile kesmisken bir suru aksilik cıktı islem olamadim. Son sansimdi istanbula yakindim ama mezun oldugum icin memlekete donmek zorunda kaldim moralim cok bozuk cidden uzuntuden buraya girmek aklima bile gelmedi. Son gece gidemedim. Hic olamicakmisim gibi geliyor
Diplomamı alıcam bahanesiyle günübirlik istanbula gelip halledebilirsin bence ilerleyen zamanlarda.Kizlar merhaba. 2 3 hafta once otobus biletimi bile kesmisken bir suru aksilik cıktı islem olamadim. Son sansimdi istanbula yakindim ama mezun oldugum icin memlekete donmek zorunda kaldim moralim cok bozuk cidden uzuntuden buraya girmek aklima bile gelmedi. Son gece gidemedim. Hic olamicakmisim gibi geliyor
Sen nerde yaptıracaksın dugun 2 hafta sonra mı burayı unutma
Sağol canm insallah hepimiz.. ben 1 senedir buradayım aslnda ama Son bir kac aydir pek girmedim. Kimler geldi geçti kurtuldu insallah bende kurtulurum sayılı gün kaldı.. profilimi actm msjlarimi görün diye bakabilirsiniz geçmişeSen nerde yaptıracaksın dugun 2 hafta sonra mı burayı unutma olurmu insallah guzel sonuçlar alırsınız
Sağol canimcimmm.. kendimi kumar oynuyor gbi hissediyorum ama bakalm ne olacak hayırlısı..Rabbim yardım etsin inşallah sorunsuz kurtuluş nasip etsin![]()
Güzel olacak inşallah herkes olumlu sonuç aldı biliyorsun başaracaksın. Ben de bunları bilmeme rağmen stresliyim korkuyorum da ama geçecek çünkü geçmiştekiler de biz gibi endişeli idi ve güzel haberlerle döndüler. Herkes başarır ben başaramam diye kendimizi üzüyoruz hep, bunun yerine güç olalım birbirimizeSağol canimcimmm.. kendimi kumar oynuyor gbi hissediyorum ama bakalm ne olacak hayırlısı..
Bilgilendirme icin cok tesekkür ederiz umut oluyorsun bizlere. Canım ben de Ankarada İstanbula gitmek ya da Ankarada doktor bulmak arasında kararsız kaldım. Yolculuk sıkıntılı oluyor mu meral hanım mı turgay bey mi çok kararsızımMerhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım. Üyelik olarak yeniyim ama bu forumu ozellikle bu sayfayı zamanında hatim etmiş biriyim. Hani içinizde cesareti olmayan ama gizli gizli sayfayı takıp etmiş kişiler. İşte bende onlardan biriydim. Cok dusundum bu cesareti toplamak baya bi zamanımı aldı. Bende aynı sorunu aylarca yasadım. O psikolojiyi iyi biliyorum. Buradaki olumlu yazıların insanları nasıl motive ettigini. Ben de bu durumu yasamıs ve binlerce şükür atlatmıs biri olarak yazıyorum. Bu işlemi önce kendi memleketimde oldum. Hemde dugunume 2 ay kala. O kadar inanarak gitmiştim ki. Ama malesef 1ay sonra gittiğimde bana tutmamıs dugune birhafta kala gel dedi. Kalıcı yaptırmıstım ben. Kalıcının iyileşme suresi zaten 1 ay nasıl 1 hafta kala gelcem dedim. Sahtekar dolandırdı beni. Hakkımı asla helal etmiyorum kendine doktor dıyen o şahısa. Resmen yıkıldım. O sonucu duyduğum gün yasadıklarımı bi ben bi Allah bilir. Kimseye de anlatamıyosun ki. Anlatamadığın içinde halıyle doktor arastırmasını da rahat rahat yapamıyorsun. Sonra bu sayfayı gördüm. Eski üyelerden Bogazmanzarası durutzehra bu üyeleri bileniniz varsa onların o süreclerini hep gizli gizli takıp ettim ve bende cesaretimi toplayıp, dugunume1 ay kala risk alıp Turgay beyden randevu aldım. Daha önce hayal kırıklıgına ugramıs zamanı azalmıs biri olarak son umutla gittim. Aglaya aglaya. İşlemi yaptırdım günübirlik gidip geldim. Üstelik sürec bittgnde kontrole gıtme imkanım da yoktu. Dugunme denk gelıyordu iyileşme sürecnn sonu. Yani benimki kumar gibi birseydi. Hayatımla kumar oynadım resmen. Ama Allah sesimi duydu. Turgay beye resım attım o sürecin sonunda tutmus dedi. Ama tabi resimle ne kadar anlasılablr ki doye beynımı yedim düğün gecesine kadar. Rabbim duamı sesimi duydu. Kanamam oldu bin şükür. Ama cok zor yırtıldı. O kadar acı cekmiştim yıpranmıstım ki. O acı ne ki. Bana eski uyelerden takıp ettigim kişiler hep umut ısıgı oldu. Allah onlardan razı olsun. Umarım bende baskalarının umudu olurum. Kızlar korkmayın. Elinizden geleni yapıp Allaha tevekkül edin. Gercekten pişman olup da kalbi temiz olanlar inanın Rabbim bizi yanlız bırakmıyor. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Cok uzun yazdım ama o sürec oyle bir sürec ki insanın kalbi ruhu dolup tasıyor. Sımdı hamıleyim. Bi kızım olacak inşallah. Umudunuzu asla kaybetmeyin...öpüyorum hepinizi
ALlah yardımcın olsun canım iyi haberlerini beklıyoruzTurgaya oldum canım tuttu da. ve şuan sonucu bekliyorum düğünüm temmuzda.
İnsalalh hayırlısıyla atlatırsın canım benm yaEylül sonu canım bi sıkıntı olmazsa eğer
Bilgilendirme icin cok tesekkür ederiz umut oluyorsun bizlere. Canım ben de Ankarada İstanbula gitmek ya da Ankarada doktor bulmak arasında kararsız kaldım. Yolculuk sıkıntılı oluyor mu meral hanım mı turgay bey mi çok kararsızım ☹
O arkadaş ne ameliyatı oldu Peki? Bölge olarak farklıysa riskli olabilir diye düşündüm o yüzden canımArkadaşlar bir arkadaşımdan öğrendim. Ameliyat olduktan sonra hızlı ve sağlıklı iyileşmesini istiyorsanız bölgenin KANTARON yağı var. Her gün bölgeye onu uygulayabilirsiniz. Doktor arkadaşıma iyileşme süreci 1buçuk ay demişti onun ameliyatlı bölgesi 3 haftada iyileşmiş. Onarma, tamir etme ve iyileştirme özelliği varmış. Belki birilerinin işine yarar daha çabuk iyileşmesini sağlar. Hepinizin aklında bulunsun :)
Ben de bundan cok korktum ust uste o kadar aksilik geldi ki dedim artik olmamasi gerekiyor. Oyle yapicam dua edin. Evlilim en az bir yil yokCanım paranı harcama, bir bahane bulursun belki de ilerleyen zamanlarda. Allah korusun belki şimdi gitsen oralarda başına bir aksilik gelebilirdi. Eğer düğünün yoksa sakinliğini korumaya çalış.
Aklima o geliyor insanlar her yolu bulmuslar ucakla gidip gelmisler cok farkli cidden allah hepimize sabir versinDiplomamı alıcam bahanesiyle günübirlik istanbula gelip halledebilirsin bence ilerleyen zamanlarda.