- 16 Nisan 2019
- 42
- 26
- 88
Peki nasıl emin olacaz ben çok tedirgin oluyorum artık. Geçici de 100% garanti kanama oluyor mu? Bide yaptırıp kanama gelmezse işin içinden çıkmak zulümAnkara da kalıcı değil geçici olabilirsiniz sadece arkadaşlar güvenmeyin kimseye bir sürü reklamla gelindi ve hesaplar sonra kapandı sahte profil olarak inceleyebilirsiniz geçmişi.
Vallahi öyle ben gidicem kontrole 14 ünde ama ya kan gelmez tutmaz geçici olursam da ya fark ederse ipi vs die öyle düşünüyorumPeki nasıl emin olacaz ben çok tedirgin oluyorum artık. Geçici de 100% garanti kanama oluyor mu? Bide yaptırıp kanama gelmezse işin içinden çıkmak zulüm
Geçicide olup herkes olumlu somumla döndü ama hiç bir işlem için %100 diyememPeki nasıl emin olacaz ben çok tedirgin oluyorum artık. Geçici de 100% garanti kanama oluyor mu? Bide yaptırıp kanama gelmezse işin içinden çıkmak zulüm
İnşallah tutmuştur da kanamam oldu diye yazarsın geçici olmadan canım inşallahVallahi öyle ben gidicem kontrole 14 ünde ama ya kan gelmez tutmaz geçici olursam da ya fark ederse ipi vs die öyle düşünüyorum
Allah razı olsun canım benim çok sağol inşallah sende evlilik öncesi işlemi olursun ve sorunsuz şekilde atlatırsınİnşallah tutmuştur da kanamam oldu diye yazarsın geçici olmadan canım inşallah
Allah razı olsun canımAllah razı olsun canım benim çok sağol inşallah sende evlilik öncesi işlemi olursun ve sorunsuz şekilde atlatırsın
Turgaya mı gidiyorsunuzKızlar yarın sabah islem olucam. Dua edin bana tam da pandemiye denk geldi ama maalesef erteleyemem..
Kime olacaksınızKızlar yarın sabah islem olucam. Dua edin bana tam da pandemiye denk geldi ama maalesef erteleyemem..
Bana da resim atabilir misin bugün bende gidiyorum yarın işlem olacağım nasıl olacak süreç çok tedirginimArkadaşlar aranızda resimden anlayan varmı ben yaptım da doktor tuttu diyor ama kafam karşik içim rahat degıl yardımcı olursanız
2 ayda da iyileşebilir dokular 20 25 gün de falan daha ilişki olmaması gerek diye biliyorumKızlar ameliyattan sonra 20 25 günlük oldugumuzda ilişki yaşansa ne olur acaba dikişler düşmüş olur mu veya yara kapanmış olur mu anlaşılır mı sizce
Neden geciciden vazgectin canim ne oldi bnde ankaradayim gecici dusunuyirumBen artık gecıcıden vazgectım nıkahla dugun arası gecıcı yaptrcaktım ama artk aklımdan cıkarmm gerekıyor zahide doktora YaZdım cevap beklıyorım
25 gün çok erken doku iyileşse de ağrın çok fazla olabilir. Eğer ilişki düşünüyorsan 5. haftanı bekle derim her ihtimale karşı.Kızlar ameliyattan sonra 20 25 günlük oldugumuzda ilişki yaşansa ne olur acaba dikişler düşmüş olur mu veya yara kapanmış olur mu anlaşılır mı sizce
Merhaba kızlar ben de hymeneplasti olmak istiyorum. Dini nikahlı iken oldu ve sonrası ayrılınca ortada kaldımKızlar yarın sabah islem olucam. Dua edin bana tam da pandemiye denk geldi ama maalesef erteleyemem..
Hangi sehirdesin canımMerhaba kızlar ben de hymeneplasti olmak istiyorum. Dini nikahlı iken oldu ve sonrası ayrılınca ortada kaldımyardım edin lütfen
Çorum canımHangi sehirdesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?