Ankara da kalıcı değil geçici olabilirsiniz sadece arkadaşlar güvenmeyin kimseye bir sürü reklamla gelindi ve hesaplar sonra kapandı sahte profil olarak inceleyebilirsiniz geçmişi.
Peki nasıl emin olacaz ben çok tedirgin oluyorum artık. Geçici de 100% garanti kanama oluyor mu? Bide yaptırıp kanama gelmezse işin içinden çıkmak zulüm

Peki nasıl emin olacaz ben çok tedirgin oluyorum artık. Geçici de 100% garanti kanama oluyor mu? Bide yaptırıp kanama gelmezse işin içinden çıkmak zulüm
Vallahi öyle ben gidicem kontrole 14 ünde ama ya kan gelmez tutmaz geçici olursam da ya fark ederse ipi vs die öyle düşünüyorum

Ne gerek var reklam yapmaya. reklam olduğunu anlamayıp bu işlemi yaptırmaya gidenlerin çektiği stres zahmet harcadığı para onlara ne gibi getiri getiriyorda reklam peşinde oluyorlarsa hiç anlamış değilim

Geçicide olup herkes olumlu somumla döndü ama hiç bir işlem için %100 diyemem :( ben geçici planlıyorum siz kadar stresliyim emin olun. Ama olumlu sonuç almış çok arkadaş ile görüştüğüm için stresi baskılayabiliyorum biraz da olsa. Kalıcı düşünüyorsanız eğer gerçek kullanıcılara şahit oldum ve Turgay beyden yana şansınızı kullanabilirsiniz diye naçizane öneride bulunabilirim. Siz bilirsiniz yine de tabii ki. Geçici için her doktor yapabilir deniyor. Ben de yapacaklarına inanıyorum sadece gün kısıtına uymamız gerek

Bende yarın sabah randevu aldım Turgay beyden .resim atabilecek olan var mı tutmuş resmi olan bana atsın lütfen tüm formu okudum öyle karar verdim inşşah olur

Arkadaşlar aranızda resimden anlayan varmı ben yaptım da doktor tuttu diyor ama kafam karşik içim rahat degıl yardımcı olursanız :KK43:
Bana da resim atabilir misin bugün bende gidiyorum yarın işlem olacağım nasıl olacak süreç çok tedirginim

Kızlar ameliyattan sonra 20 25 günlük oldugumuzda ilişki yaşansa ne olur acaba dikişler düşmüş olur mu veya yara kapanmış olur mu anlaşılır mı sizce

Kızlar ameliyattan sonra 20 25 günlük oldugumuzda ilişki yaşansa ne olur acaba dikişler düşmüş olur mu veya yara kapanmış olur mu anlaşılır mı sizce
25 gün çok erken doku iyileşse de ağrın çok fazla olabilir. Eğer ilişki düşünüyorsan 5. haftanı bekle derim her ihtimale karşı.

Back
X