Kızlar merhaba, ben gecekuşu geçmişimden hatırlarsanız sizleri ziyaret edip moral destek vermek amacıyla geldim merak etmeyin herşey geçiyor ben atlattım rabbim inanın yardım ediyor bol bol dua edip ona sığınmaktan sakın vazgeçmeyin işlemlerinizi hangisi olursa olsun iyice araştırıp karar verdikten sonra olun ve kendinize o sırada dikkat edip çok iyi bakın kendi kendinizi psikolojik baskı altına sokmayın herşey bir şekilde atlatılıyor geçiyor çok şükür demesi kolay diyenler olabilir bende zamanında hem umut edip o umut verici insanlara yazıp mesaj bekledim hemde demesi kolay der gibiydim benim derdim daha büyük gibi gelirdi onlarınki kolay atlatılmışta sanki benimki zor gibiydi çünkü ben 3 kere işlem oldum 2 kalıcı bir geçici ve 2. Kalıcıdan ötürü et parçası için 4. İşlem olmuş oldum neler yaşadım neler atlattım bir bilseniz herhalde bu grupta ben kadar işlem olan olduğunu hiç sanmıyorum duymadım görmedim o kadar sayfa sayfa okumama rağmen lafı daha uzatmıyım umudunuzu duanızı bırakmayın siz Rabbinize sığının yeter ona bırakın ve kendinize iyi bakın kimsenin kimseden üstünlüğü yok kendinizi ezikmiş gibi hissedip ezdirmeyin ben fazlasıyla yaptığım için söylüyorum kendinize güvenin iki damla kanınız olsun olmasın bu biz kadınları kadın yapan özellik deil çünkü her insanda kanama olucak illaki biriyle birlikte oldu anlamına gelmiyor o yüzden kendinize gelin toparlayın güçlü olup dimdik durun seveninizle gözünüzün içine bakıp ağzınızdan çıkıcak bir çift kelimeyi dinleyen insanları sevin kimse kimseye mecbur değil sonuçta kendinizi durumunuz yüzünden suçlayıp karşınızdaki insana karşı mecburiyetçi bir duygu beslemeyin ben yaptığm için söylüyorum yine evleneli aylar oldu kanamam pldu hemde çok fazlasıyla eşimden balar diye çok korkarken bakmadı ben baktırmamak için bişey yapmadım ayrıca bakda demedim bakmada utanıp durdum utangaç biri olduğumuda biliyordu zaten elletin ama göstermeyin modelli olun

ben en son ki işlemimi geçici kanama dikişi tekrardan atıldı garanti amaçlı turgay beyde yaptırdım reklam amaçlı söylemiyorum ki tanıyan ve geçmişimi okuyan kişi az çok anlayabilir zaten Turgay hocayı sizlere öneririm kalıcı konusunda geçicidede gitme imkanı olan varsa ona gitsin yine insanlığı babacan tavırları ve dürüst bir insan ilk başta çelişkide kalıp kendisine güvenmediğim için çok pişmanım ve onun pişmanlığıyla 3 kere işlem olmuş oldum yani 1. Kalıcı 2. Kalıcı 3. Geçici ve 4. 2. Kalıcıdan akın hoca adı altında işlem yapan kişinin bıraktığı parça et parçasını başka bir doktora giderek aldırdım onunla beraber 4. Kere o çatala yattım ben kızlar o yüzden iyi araştırıp doğru kararlar verin geçici bile olsa yine kendi şehrinizden duyduğunuz inandığınız çok araştırıp sonuç alan doktorlara gidin biraz olsun içiniz rahat olsun herşey gönlünüzce olsun siz sıkmayın canınızı herşey bir şekilde yoluna giriyor olmaso gerektiği gibi oluyor ... Ayrıca siz teyzelerine güzel haber vermek istiyorum 3 aylık hamileyim kızlar yakında cinsiyet öğrenmeye gideceğim ve belki bu benim buraya son girişim olabilir sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim hesabımı kapatmayacağım ki belki arada girebilirsem girebileyim diye umarım sizlerde herşeyi atlatır musmustlu bir yuva kurarsınız doğru insanlarla en başta

Sizleri Allaha emanet ediyorum kendinizi yıpratmamanızı temenni ediyorum sizleri seviyorum hoşçakalın ❤