- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.876
- 598
Başlıktaki işlemi yaptirabilirsiniz üzmeyin kendiniziRabbim şahit zina değildi, ama işte yarı yolda kaldım. Ne yapsam bilmiyorum, öyle bir yerde yaşıyorum ki insanlar bunu namus için tek kriter sayıyor. Çok mücadele ettim 3 yıldır, pes ettimAnlattığım kişiler istemedi. Şİmdi beni bırakan yoluna devam ediyor, kız oğlan kız alırım demişti bana bir de. Ben ne yapcağım, günahım suçum güvenmekti. Hataydı evet ama hayatımı mahvedeceğini nerden bilebilirdim
Allah razı olsun, konuşunca sanki içim ferahlıyor ama tek başıma kalınca araftayım hep...Başlıktaki işlemi yaptirabilirsiniz üzmeyin kendinizi
Ne demek emin misin anlamadim kime ne yaptırdığını bilmez mi insan
Ben kendi doktorumu söyledim ki ve başka isim verdigimide sanmıyorumÖyle değil ya. Verdiğin doktor isimlerinden emin misin iyi yaptıklarına dedim :)
Benim nikâhım oldu kanamam oldu döndüm buraya geldim yazdım hani gerisi sizin bileceğiniz isBen kendi doktorumu söyledim ki ve başka isim verdigimide sanmıyorum
Bende aynı doktora oldum ama daha gidemedim sonucu öğrenmeyeÖyle değil ya. Verdiğin doktor isimlerinden emin misin iyi yaptıklarına dedim :)
Canım bak videoları izle tüm her dini yerde araştır ben yaptım kız yada erkek gecmıstekı yaşadığı hiç bir şeyi eşine anlatmakta yükümlü degıldır ancak sorulduğunda yalan söylersen gunah olur onun harıcı hz . Ömer de de bu olay gecmısımız de olmustu istersen okuArkadaşlar ben daha önce dini nikah var diye birlikte oldum,i hatta evliydim ve zar bozuldu, ama evlilik olmadı yarı yolda bıraktı beni. şu an evlilik için bunu soracak kişiden gizleyip diktirsem içim bi garip büyük günah mı işlemiş olurum diyorum bazen, sonra diyorum dersem beni istemeyecek; daha önce dediğim birisi oldu annesine dedi ve sonuç olmadı, istemediler beni. Korkuyorum ne yapsam. İmanlıyız hepimiz kimse bu durumu yaşamak istemezdi. Allah rızası daha baskın geliyor. ama bu dünyada çok ağır.Rabbim kul hakkından korusun. Bu dünyada kız olmak daha zor gerçekten. İçimden geldi gece gece hepimiz için dua ettim.
Ohh çok şükür cok ama cok sevındım canım sende eskilerdensin burdan Rabbım elinden tuttu nasıl gectı o gece anlatırmısınBen nikâhlandim ve kanamam oldu uzun süre yazamadım burda beni bilen biliyo baya badire atlattım kanamam oldu çok şükür ilişkide açıklık vardı tutmadı diye düşünmüştüm karantinadan gidemedim ama kanamam oldu
Valla şu an herkes de soruyor maalesefCanım bak videoları izle tüm her dini yerde araştır ben yaptım kız yada erkek gecmıstekı yaşadığı hiç bir şeyi eşine anlatmakta yükümlü degıldır ancak sorulduğunda yalan söylersen gunah olur onun harıcı hz . Ömer de de bu olay gecmısımız de olmustu istersen oku
Ne demek emin misin anlamadim kime ne yaptırdığını bilmez mi insan
CAnm yrn çok eski kızlardan sahte hesap degıl eski konuşmalardan bakarsan görürsün ben özelden de konuşmuştum yalan söylucek bişey yok allah razı olsın döncem size demişti döndüÖyle değil ya. Verdiğin doktor isimlerinden emin misin iyi yaptıklarına dedim :)
Ben onunla ilgili defteri kapadım dersin yanı tamamen onun konusunu kapat sormayı bişey deValla şu an herkes de soruyor maalesef
Müsade etmeyin sorulmasına siz soruyor musunuz da karşı taraf böyle bir şeyi sorabiliyor ? Sizi ilgilendirmez deyin işlemi de yaptırın. Kimse kimseyi hayatında olmadığı bir dönemden sorumlu tutamaz. Nasıl rahat edecekseniz öyle yapın eğer çevrenizdekiler bu konuda çok tutucuysa dürüst olmaya hiç gerek yok, yaptırın.Valla şu an herkes de soruyor maalesef
Özelden anlatırım çok şükür atlattım darısı herkeseOhh çok şükür cok ama cok sevındım canım sende eskilerdensin burdan Rabbım elinden tuttu nasıl gectı o gece anlatırmısın
Aynen çok kişiyle konuştum yardımcı olmaya coştum elimden geldiğince ve geri dönüş yapacağım dedim ki herkese umut olsun diye ve tekrar diyorum biraz açıldı eyvah demeyin ben gibi panik yapmayın dışta ne görüyorsanız o değil icerdede dikişler var narin bi şekildeCAnm yrn çok eski kızlardan sahte hesap degıl eski konuşmalardan bakarsan görürsün ben özelden de konuşmuştum yalan söylucek bişey yok allah razı olsın döncem size demişti döndü
ALLAH razı olsun gerçekten öyle destek oldun inşallah bizlerinde durumu iyi şekilde sonuçlanır çok teşekkürler canım ❤Aynen çok kişiyle konuştum yardımcı olmaya coştum elimden geldiğince ve geri dönüş yapacağım dedim ki herkese umut olsun diye ve tekrar diyorum biraz açıldı eyvah demeyin ben gibi panik yapmayın dışta ne görüyorsanız o değil icerdede dikişler var narin bi şekilde
Rica ederim ne demek herşey istediğiniz gibi olsun inşallah herkes olumlu sonuç alırALLAH razı olsun gerçekten öyle destek oldun inşallah bizlerinde durumu iyi şekilde sonuçlanır çok teşekkürler canım ❤
İnşallah canımRica ederim ne demek herşey istediğiniz gibi olsun inşallah herkes olumlu sonuç alır
Çok sevindim adınıza. Takip ettiğim kadarıyla nişanlınıza bakire olmadığınızı söylemiştiniz ailesi de öğrenmişti nişan atılmıştı. Sonrasında nasıl toparladınız? Hemen nikah oldu ve kanamanız mi oldu tam anlayamadım ?Ne demek emin misin anlamadim kime ne yaptırdığını bilmez mi insan
Arkadaşlar ben daha önce dini nikah var diye birlikte oldum,i hatta evliydim ve zar bozuldu, ama evlilik olmadı yarı yolda bıraktı beni. şu an evlilik için bunu soracak kişiden gizleyip diktirsem içim bi garip büyük günah mı işlemiş olurum diyorum bazen, sonra diyorum dersem beni istemeyecek; daha önce dediğim birisi oldu annesine dedi ve sonuç olmadı, istemediler beni. Korkuyorum ne yapsam. İmanlıyız hepimiz kimse bu durumu yaşamak istemezdi. Allah rızası daha baskın geliyor. ama bu dünyada çok ağır.Rabbim kul hakkından korusun. Bu dünyada kız olmak daha zor gerçekten. İçimden geldi gece gece hepimiz için dua ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?