Başlıktaki işlemi yaptirabilirsiniz üzmeyin kendinizi

Canım bak videoları izle tüm her dini yerde araştır ben yaptım kız yada erkek gecmıstekı yaşadığı hiç bir şeyi eşine anlatmakta yükümlü degıldır ancak sorulduğunda yalan söylersen gunah olur onun harıcı hz . Ömer de de bu olay gecmısımız de olmustu istersen oku

Ohh çok şükür cok ama cok sevındım canım sende eskilerdensin burdan Rabbım elinden tuttu nasıl gectı o gece anlatırmısın

Valla şu an herkes de soruyor maalesef

Ne demek emin misin anlamadim kime ne yaptırdığını bilmez mi insan
Öyle değil ya. Verdiğin doktor isimlerinden emin misin iyi yaptıklarına dedim :)
CAnm yrn çok eski kızlardan sahte hesap degıl eski konuşmalardan bakarsan görürsün ben özelden de konuşmuştum yalan söylucek bişey yok allah razı olsın döncem size demişti döndü

Valla şu an herkes de soruyor maalesef
Müsade etmeyin sorulmasına siz soruyor musunuz da karşı taraf böyle bir şeyi sorabiliyor ? Sizi ilgilendirmez deyin işlemi de yaptırın. Kimse kimseyi hayatında olmadığı bir dönemden sorumlu tutamaz. Nasıl rahat edecekseniz öyle yapın eğer çevrenizdekiler bu konuda çok tutucuysa dürüst olmaya hiç gerek yok, yaptırın.

CAnm yrn çok eski kızlardan sahte hesap degıl eski konuşmalardan bakarsan görürsün ben özelden de konuşmuştum yalan söylucek bişey yok allah razı olsın döncem size demişti döndü
Aynen çok kişiyle konuştum yardımcı olmaya coştum elimden geldiğince ve geri dönüş yapacağım dedim ki herkese umut olsun diye ve tekrar diyorum biraz açıldı eyvah demeyin ben gibi panik yapmayın dışta ne görüyorsanız o değil icerdede dikişler var narin bi şekilde

ALLAH razı olsun gerçekten öyle destek oldun inşallah bizlerinde durumu iyi şekilde sonuçlanır çok teşekkürler canım ❤

Ne demek emin misin anlamadim kime ne yaptırdığını bilmez mi insan
Çok sevindim adınıza. Takip ettiğim kadarıyla nişanlınıza bakire olmadığınızı söylemiştiniz ailesi de öğrenmişti nişan atılmıştı. Sonrasında nasıl toparladınız? Hemen nikah oldu ve kanamanız mi oldu tam anlayamadım ?

iyide siz dini nikay kıymışsanız evliymişsiniz nikahın şartlarını yerine getirmişseniz tabi bu zina olmuyor ama siz evlenmiş boşanmış biri oluyorsunuz yani tabi boşanmışsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…