C9k zor bir animdayken okudum bunu sanki her sey o ameliyati olmamam icin cabaliyormus gibi geliyordu. Cok tesekkur ederim. Saglikla kucagina alirsin insallah ben seni hastirliyorum. Hep mutlu olursun canim benim.

Yaaaaa gecekuşum inanılmaz sevindim anlatamam güle güle büyütün inşallah bebeğinizi. Rabbim mutluluğunu artırsın hep mutlu ol. İyi ki ara ara geliyorsun.

Cnm cok sevindim neler yaşadığını bilen biri olarak yazıyorum o mutluluğu çoktan hakettin sen inş yavrunu da sağlıcakla kucağına alırsın Cok sevindim

Olup kurtulcam artık

Kızlar selam, Kübra zengin Altıntaş'a giden sonuç alan var mı aranızda? Ankara' da son zamanlarda gidip sonuç alan arkadaşlar doktor önerebilir misiniz? Karar vermekte çok zorlanıyorum

Reklam için doktor önerenlerden öğğ geldi artık lütfen ciddi ciddi sonuç alanlar yazsın. Bakın bu hafife alınacak, para ile ilgili bir durum değil. Burası Türkiye ve insanlar bu duruma önem veriyor, para biriktirip tüm ümidini buna adıyor. Reklam peşinde koşup tutmayan zar dikimini önermek hangi vicdana sığar?

Kızlar selam, Kübra zengin Altıntaş'a giden sonuç alan var mı aranızda? Ankara' da son zamanlarda gidip sonuç alan arkadaşlar doktor önerebilir misiniz? Karar vermekte çok zorlanıyorum
Gidip sonuç alana ben denk gelmedim ama artık denk gelsem bile o kadar reklamdan sonra asla güvenmem

Nasıl sevindim mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu duyguyu tatmak isteyen herkese güzel bir evlilik ve evlat nasip etsin Rabbim kendine ve bebişe çok dikkat et Allah’a emanet olun darısı bizlere inşallah

Ankara da kalıcı değil geçici olabilirsiniz sadece arkadaşlar güvenmeyin kimseye bir sürü reklamla gelindi ve hesaplar sonra kapandı sahte profil olarak inceleyebilirsiniz geçmişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…