Ben nikâhlandim ve kanamam oldu uzun süre yazamadım burda beni bilen biliyo baya badire atlattım kanamam oldu çok şükür ilişkide açıklık vardı tutmadı diye düşünmüştüm karantinadan gidemedim ama kanamam oldu
Kızlar bu İstanbul'daki Turgay hoca Op. Dr. Turgay Karakaya - Görüşleri incele ve randevu al bu demi? Ben yanlış kişiyi incelemiyorum değil mi
Hayır ankara meral SonmezerSen Turgay beye gitmiştin dimi cnm ?
Emin misin ?Hayır ankara meral Sonmezer
Kızlar bu dikimde bize estetik dikiş mi attılar düşerken kaç dikiş düşmesi gerekiyo kaç düğüm atıldı ? Estetik dikişde 2 düğüm oluyomus biri başta biri sonra sanırım bizde düğüm atıldı mı hatırlayan hisseden var mı ?
Turgay beye canımSiz kime oldunuz işlem ben de merak ettim şimdi estetik mi değil mi
Turgay beye canım
Nasıl gidiyor kanamanız vs varmıBende ona oldum 2 gün oldu
Hiç kanama olmadı benim normal mi acabaNasıl gidiyor kanamanız vs varmı
Ne demek emin misin anlamadim kime ne yaptırdığını bilmez mi insanEmin misin ?
Normaldir herhalde benim işlemden sonra ki 3-4 saat olmuştu ama işlemden sonra dinlenmediğim direkt giyindiğim için belkide işlem sırasındaki kandı bilmiyorumHiç kanama olmadı benim normal mi acaba
Bir sözü vardı efendimizin.zinaya şahit gerekir diyeArkadaşlar ben daha önce dini nikah var diye birlikte oldum,i hatta evliydim ve zar bozuldu, ama evlilik olmadı yarı yolda bıraktı beni. şu an evlilik için bunu soracak kişiden gizleyip diktirsem içim bi garip büyük günah mı işlemiş olurum diyorum bazen, sonra diyorum dersem beni istemeyecek; daha önce dediğim birisi oldu annesine dedi ve sonuç olmadı, istemediler beni. Korkuyorum ne yapsam. İmanlıyız hepimiz kimse bu durumu yaşamak istemezdi. Allah rızası daha baskın geliyor. ama bu dünyada çok ağır.Rabbim kul hakkından korusun. Bu dünyada kız olmak daha zor gerçekten. İçimden geldi gece gece hepimiz için dua ettim.
Kimseyi şahit tutmayin yani kimseye anlatmayinArkadaşlar ben daha önce dini nikah var diye birlikte oldum,i hatta evliydim ve zar bozuldu, ama evlilik olmadı yarı yolda bıraktı beni. şu an evlilik için bunu soracak kişiden gizleyip diktirsem içim bi garip büyük günah mı işlemiş olurum diyorum bazen, sonra diyorum dersem beni istemeyecek; daha önce dediğim birisi oldu annesine dedi ve sonuç olmadı, istemediler beni. Korkuyorum ne yapsam. İmanlıyız hepimiz kimse bu durumu yaşamak istemezdi. Allah rızası daha baskın geliyor. ama bu dünyada çok ağır.Rabbim kul hakkından korusun. Bu dünyada kız olmak daha zor gerçekten. İçimden geldi gece gece hepimiz için dua ettim.
Rabbim şahit zina değildi, ama işte yarı yolda kaldım. Ne yapsam bilmiyorum, öyle bir yerde yaşıyorum ki insanlar bunu namus için tek kriter sayıyor. Çok mücadele ettim 3 yıldır, pes ettimBir sözü vardı efendimizin.zinaya şahit gerekir diye
Yani kimsenin bilmesine gerek yok
Zina da değildi diyosunuz ama yine de dediğimi uygulayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?