istediğin zaman yaptırabilirsin,önemli olan iyileşme sürecinde ilişkiye girmemek.. tam olarak iyileşmesi de 2 ayı bulur dedi doktorum.

canım sen istersn hemen karar verme diktrmeye snucta sadece zedelenms ve tam anlamyla bi ilski yasamamsn okudugum kadaryla onun icn ilk ilşknde kanama olur sen ynede bi kac doktora daha gorun

senin adına çok sevindim canım inşallah darısı bizlerin başına inşallah bizde bu dertten kurtuluruz. senin şansın bence düğüne az bir zaman kala yaptırman oldu.. en azından ben öyle düşünüyorum mayısta bende kontrole gidicem inşallah iyi şeyler duyarım,,

ist22

canm aldattysa tabyki onla olma.

bizim durumda cok farklı benm ailem istemior sizce aileme karşı gelmelimiyim.çok sevioruz ama bizimkler istemior. çok kavga ettgmz için.sizce ne yapmalaym. bu yöntemede tam anlamıyla güvenemiorum o yuzden gerimi donsem diorum(

canım anlattgn kadaryla benimle ayni kaderi paylasiyosn bzde 6senedr ckyorz ve snunda nisanlandik ailem istemedi ayrldik ama bzde brbirimzi cok seviyorz ve cok kavga edyorz nsani attktan snra dayanamadik yne barstk ama ben kalbimin sesini dnledm aılen elnde snunda kabul edr korkma sen mutlulugunu yanst kavgani yanstma onlara yetr cnku onlar bzdn cok bzm iyilgmizi dusunuyo

özge e noldu snra evlendnzmi. ailem ben istesem verir ama gönülleri yok. bizim bide aynı sehrde değilz uzaga vercekler ve hep uzakta kalıcam ondan istemiorlar bide kavgalarımz falan eklennce hiç istemiorlar. gönlsüz işte ben mutlu olamama.erkek arkşm çokta sinrli ondanda istemiorlar. yani bi tane dert değil. bilemiorum napcam. siz naptı ız barışıp

benim karsi komsum ve ailem onlari 20 senedr taniyo benm ailemde istemyo onunla evlenmemi beni verdikleri gece babam cok aglams mesala ben sirf onun icn attm nisani ama olmuyo ben ne onunla yapiyorm nede onsuz yapiyorm o da cok sinrli agrasif kiskanc ama cok seviyorm ailemde bunu anladi bzmde daha 3gun oldu barisali smdi esyalari alip evlenmeyi dusunuyoruz hemen bende barsmadan once cok dusndm diktrmeyi ama baristk umarm bdaha ayrlmayz

canm seninki yanındaymış.biz uzagız.çokta sevioruz. ayrıldığımızı soleynce ağladı çok kotu. oda sevior. annem hasta oldu ben onla barışnca. onları uzmeye hakkım yok die düşündüm dün ayrıldığımızı soledim tekrar. barışsammı başkasyla yapablrmiyim yabu konudada bana okadr destekçim oldukı bi dakka yalnz bırakmadı. seni alcam ben dedi olede oldu hiç bırakmadı.ama sinirli kıskanç kavga edioruz sürekli ve uzaga gelin gidicem

tatlm o seni cok sevms baris bence sende şeviyosan ailen kabul eder kavgalarini ailene yanstma bde siz uzaksnz ondan bu kavgalar evlenince o kavgalardan eser kalmaz sen mutlu olncada ailende mutlu olur takma kafana

sevmezmi sevior deli gibi. bende oleym ama sırf ailem istemior annem hasta oldu die ayrıldım. oda bende çok üzüldük. hep bu kavgalar devam edermi ya bilmiorum. bide talplerim çok annem sakin yavaş birini bul dio. sinirlyle ömur geçmez dio. off çok arada kaldım

tatlm o seni cok sevms baris bence sende şeviyosan ailen kabul eder kavgalarini ailene yanstma bde siz uzaksnz ondan bu kavgalar evlenince o kavgalardan eser kalmaz sen mutlu olncada ailende mutlu olur takma kafana

bde soyle dusun barsmadın gttn diktrdn ailenin istedgi briyle evlendn inan bna en ufak kavganizda gdip ailenin yuzune vurursn ben bunu en yakn arkadasm yasadi ordan bliyorm ve ben sirf bu yuzdn sansmi gttgi yere kadar degrlendryorm

:) ayni benim annem bde benim erkek arkadasm trabzon mackali dusn artk ne kadar kskanc agrasif oldugunu ama bde sole dusn sz uzaktasn tabi kavgalar oluck yanyana gelnce kavga ediyomusunz?

arkadaşlar konunun çok fazla dışına çıkıyorsunuz özel hayatınızı ilişkilerinizi başka bir başlık altında konuşun lütfen...daha önce herkes deneyimlerini doktor tavsiyelerini yazardı artık iyice saçmalamaya başlandı benim gibi bir çok arkadaşında rahatsızlığını biliyorum..forum yetkilisi eminim gerekli uyarıları yapar

Son düzenleme:

Katılıyorum......

canım sen istersn hemen karar verme diktrmeye snucta sadece zedelenms ve tam anlamyla bi ilski yasamamsn okudugum kadaryla onun icn ilk ilşknde kanama olur sen ynede bi kac doktora daha gorun

bi türlü tam olarak karar veremiyorum,başka doktora da gidip baktırmak geldi aklıma ama çok kötü bi psikoloji o da, gittiğim doktor da zaten aktif bi ilişkin olmamış dedi ama yırtık var dedi ya kanamazsa die çok korkuyorum, ama ikinci bi doktora da gitmem de fayda var o da aynı şeyleri söylerse yaptırırım sanırım, doktorumun da ticari kaygıyla söyleme ihtimali var sonuçta kimseye tam olarak güvenemem ki.. başka hangi doktora gidicem ben peki

ben bundan 2 yıl once gıtmıstım saat 3 yonunde yırtık var dedı.normal hastaneydı.özel degıldı.ben emın degıldım o yuzden merak edıyordum.sonuc bu. sımdıde bu operasyonu kendım ıcın ıstıyorum.lazer epılasyon bıter bıtmez gıdıcem aslında zararı olmadıgını bılsem yazın yaptırırdım.

hangi hastanede baktırdın cnm, her doktor bakmıyo o yüzden hastaneye gitmeye çekndim,bir de doktorun tavrı canımı yaksın istemedim..

canım şişli med de akın bey var bide ona görün cunku benim arkadasmda sadece zedelenme vardi doktora gttgnde kanaman olur dems suan evli ve ilk gecede kanamasi oldu

canım şişli med de akın bey var bide ona görün cunku benim arkadasmda sadece zedelenme vardi doktora gttgnde kanaman olur dems suan evli ve ilk gecede kanamasi oldu

hımm olabilir gitmekte fayda var,pat die ilk gittiğim yerde yaptrmak istemiyorum hayati bi konu sonuçta, peki zedelenme olduğunda da kanama olmuş mu canım arkadaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…