iyi haberlerinizi aldıkça seviniyorum kızlar..benim tutmadı sanırım....bakıyorum oraya yine parçalar var...kafam karma karışıık....18 nisanda kontrole gidicem...o zaman belli olacak ama hiç umudum yok. son ana kalacak benim işim..kahroluyorum artık, eğer tutmadı derse doktorum yıkılırım...ondan sonra nasıl yaşarım bilmiyorum, evlenene kada rsıkıntı stres.....moralim sıfırın altında, hiç bişey yapmak istemiyorumnormalde flep yeni doku kaldırarak zar yapmaktı öyle yazıyor nette...bana kızlık zarımın aralarına dokular yerleştirildi.....ya ne bilim işte kafam çok karışık çok mutsuzum
minikperim umutsuzluğa kapılma,son ana kadar umudumuzu kaybetmemeliyiz,en azndan çaresi var ya eskisi gibi çaresiz bi durum olsaydı,öyle yada böyle atlatıcaz,doktorlarımız bize destek olacak son ana kadar kontrole gitmeye devam edicez,başka çaremiz yok,bende çok kötü hissediyorum ama güçlü olmak zorundayım,her yolu denemeliyiz geleceğimiz için mutluluğumuz için,buradan destek olalım birbirimize yaptıranlar da bizden tecrübelerini paylaşmayı eksik etmesin ne olur ve düğün sonrası yaşadıklarını paylaşsınlar!!