evet bu sıkıcı konu ile karşı karşıyayız... sizinle paylaşmam gereken şeyler var kızlar..
şahap bey e hymenoplasty yaptırdıktan sonra 5. hafta başka bir doktora kontrole gittim. kanamaz dedi doktor. bu cevabı ikinci kez alıyorum hayatımda ve sokaklarda ağlayarak yürüdüm yine... kendi doktorumu tekrar arama zahmetinde bile bulunmadım. o kadar çektiğim acıya mı yanayım, harcadığım paralara mı, o baticonla geçirdiğim saatlerime mi bilemedim.
artık hiçbir doktora güvenmiyorum. çünkü hiç ilişki yaşamadığım halde bir damla kahverengi akıntı için gittiğim doktor zarında yırtık var kanamaz kiminle ne yaptıysan onunla evlen, sorumluluğunu alsın demişti. halbuki hiçbir şey yapmamıştım.
yıllar sonra ilişki yaşadığımda üç gün kan geldi ve bakire olduğumu o zaman anladım. zar sürtünmeyle kolay kolay bozulmuyor. ilişki yaşamadıysanız bitmiştir. vicdanınız rahat olsun. kan gelmezse de kanamayan cinsten demek deyin geçin...
ne yaparsanız yapın asla kalıcı yaptırmayın. tabi kendi acizane fikrim. çok yorulmuş çok acı tecrübeler yaşamış biri olarak sadece bir tavsiye... şimdi son hafta gidip başka bir doktora operasyon olacağım. çünkü kendi doktorum sorun yok kanar diyecek muhtemelen. o kadar acıyı niye çektim, o strese niye katlandım bilmiyorum. son iki aydır tamamen bu konuyla meşgulüm. düğünüme bir aydan az kaldı. inanın saf gibi oldum.
kanar mı kanamaz mı kalıcı tutmuş mu tutmamış mı doktordan doktora göre değişiyor. hiç kafanızı yormayın. son 3 gün 2 saat ortadan kaybolun hallolsun her şey. operasyon zor değil. stres yapacak bir şey yok. geçicide kesin kanıyor çünkü.
belki tekrar yaptırmama gerek yok. ama garanti olsun diye yaptıracağım. dikişlerim bile hala duruyor. en azından düşmezlerse onları aldırırım. yaptığım hataysa eğer gerçekten bedelini ağır bir şekilde ödediğimi düşünüyorum. işin dini, ahlaki, vicdani boyutunu tartışmıyorum. sadece yoruldum...

[/
senin adına her şeyin en güzeli olması için dua edeceğim.mutlu haberlerinle dön bize.