canım gittin mi sen muayeneye?
şu an evlenmeyi düşündüğüm kişi, o gece deli gibi kan bekliyo olcak, kanamazsa mahfolurum ben, bütün bunları tek başıma atlatacak kadar güçlü müyüm, kimseye belli etmeden nasıl geçecek iyileşme süreci, düşünmekten yoruldum..
Burcu Hanım, işlemden sonra 1-2 kez kontrole çağırıyomuş,sonrasında ne zaman ilişkiye girerseniz girin kanama olacaktır diyor. Güvenmeli miyim diyorum ama güvenmekten başka çarem de yok
kızlar daha oncelerı de yazmıstım okuyanınız varsa bılıyordur zatenbenım durumumu...ebru hanıma flep olmustum ancak ıyılesme surecının 10.gununde dusunce tutmadı..tekrar yapsak ancak %40ıhtımal dedı kı tutmadı yıne zaten...gecıcı yaparız demıstı..dun Gokcen erdogan dıye bır doktorun sıtesını gordum kendısıyle maıllestım..Bana dedı kı dusmeyle bozulmaz flep yontemı sanırım doktorunuz becerememıs dedı...gelın bakalım cunku flep ıcın zar kalıntısına felan gerek yok ordan doku alıp tamamen yenıden yapıyoruz dedı..kafam cok karstı..bu doktor hakkında bılgısı olan var mı lutfen yardım((
ilk öğrendiğimde bende yıkılmıştım dünyam karardı kendime gelmem çok zaman aldı..sana tavsiyem kendini bırakma çözüm yollarını denemek zorundayız başka çaremiz yok..doktorunu iyi araştır..gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı..
kızlar merhaba.. geçen hafta ebru hocama flep yöntemi yaptırdım. size ancak yazabiliyorum...onun yanına giderken O kadar çok üzgündüm ki yüreğim sanki parçalanıyor gibiydi. Ama soınra kendi kendime güçlü olmalıyım dedim. Parayı da sağolsun arkadaşlarımdan borç bulup gittim kalan bir miktarını da Ebru hanım sonra ödersin dedi. Kızlar size söyleyeceğim şu kesinlikle doktorunuzu seçerken dikkatli olun. Şahap beyin beni kontrole çağırmamasını kontrole gidince ücret almasını kesin kanar deyip kanamama ihtımalinde tırnağınla kanatırsın demesini daha sonra telefonu suratıma kapatmasını ve bağırmasını hala unutamıyorum. çok kötü oldum...Benim derdim düğünden önce nikah olacak ve nikah sonrası eşimle ilişki yaşama ihtimalim var yani kesin yaşarım yaşamam bilemiyorum o yüzden kalıcı yaptırmak zorundaydım...Ebru hanım yine de bayağı destek oldu ...enazından güven veriyor ve sana sahip çıkıyor. Çok korkuyorum ama güçlü olmak zorundayım...Hakkımızda hayırlısı olsun..
arkadaşlar benim nikahım mayısda inşallah tüm gelişmeleri sizle paylaşacam. Haziranda da düğün olacak ama bakalım nikah sonrası birlikde olursam diye ...hazır olmam lazım inşallah dua ediyorum buradaki herkesle aynı derdi olanlara...
arkadaşlar benim nikahım mayısda inşallah tüm gelişmeleri sizle paylaşacam. Haziranda da düğün olacak ama bakalım nikah sonrası birlikde olursam diye ...hazır olmam lazım inşallah dua ediyorum buradaki herkesle aynı derdi olanlara...
kızlar daha oncelerı de yazmıstım okuyanınız varsa bılıyordur zatenbenım durumumu...ebru hanıma flep olmustum ancak ıyılesme surecının 10.gununde dusunce tutmadı..tekrar yapsak ancak %40ıhtımal dedı kı tutmadı yıne zaten...gecıcı yaparız demıstı..dun Gokcen erdogan dıye bır doktorun sıtesını gordum kendısıyle maıllestım..Bana dedı kı dusmeyle bozulmaz flep yontemı sanırım doktorunuz becerememıs dedı...gelın bakalım cunku flep ıcın zar kalıntısına felan gerek yok ordan doku alıp tamamen yenıden yapıyoruz dedı..kafam cok karstı..bu doktor hakkında bılgısı olan var mı lutfen yardım((
kızlar bi de arkadaşlardan biri eşimin benden önce cinsellik yaşayıp yaşamadığını sormuş...eşimin benden önce cinsel tecrübesi vardı ...merak edenlere...
benim hikayem bence Hemen başka doktorların dediğine inanma ...kendisini önplana çıkarmak için diğer doktorların yaptığını kötüleyecektir gibi geliyor bana ....Ben bu forumdan Ebru hanımdan memnun kalanların çok sayısı var diye ona gittim ve nerdeyse nişanlımdan bakire değilim diye ayrılacakken şimdi güzel bi ailem oldu...aylin sen ne yaptın düğün var mı? kızlar ben sizlerden çok güç aldım destek oldunuz..Allah hepinize benim gibi bir aile nasip eder inşallah.. sorularınız olursa ben foruma arada girecem sorun bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?