iyi haberlerinizi aldıkça seviniyorum kızlar..benim tutmadı sanırım....bakıyorum oraya yine parçalar var...kafam karma karışıık....18 nisanda kontrole gidicem...o zaman belli olacak ama hiç umudum yok. son ana kalacak benim işim..kahroluyorum artık, eğer tutmadı derse doktorum yıkılırım...ondan sonra nasıl yaşarım bilmiyorum, evlenene kada rsıkıntı stres.....moralim sıfırın altında, hiç bişey yapmak istemiyorumnormalde flep yeni doku kaldırarak zar yapmaktı öyle yazıyor nette...bana kızlık zarımın aralarına dokular yerleştirildi.....ya ne bilim işte kafam çok karışık çok mutsuzum
kızlar daha oncelerı de yazmıstım okuyanınız varsa bılıyordur zatenbenım durumumu...ebru hanıma flep olmustum ancak ıyılesme surecının 10.gununde dusunce tutmadı..tekrar yapsak ancak %40ıhtımal dedı kı tutmadı yıne zaten...gecıcı yaparız demıstı..dun Gokcen erdogan dıye bır doktorun sıtesını gordum kendısıyle maıllestım..Bana dedı kı dusmeyle bozulmaz flep yontemı sanırım doktorunuz becerememıs dedı...gelın bakalım cunku flep ıcın zar kalıntısına felan gerek yok ordan doku alıp tamamen yenıden yapıyoruz dedı..kafam cok karstı..bu doktor hakkında bılgısı olan var mı lutfen yardım((
fatma sönmez arkdsm senin dikşlrrn bi kere de mi tuttu yani dügünden önce ebru hanım cagrıp bi dha dkş attımı cokk merak edyrm??Canım hersey iyi olacak merak etme. Ben de Ebru zülfikaroğluna flep yöntemiyle himenoplasti olmuştum. Sonra 2 kere kontrole gittim ve sonuç dikişlerim tutmuştu. Aslında eşim biran önce evlenmek istiyordu ama ben bu nedenden dolayı erteliyordum Sonra bu işi yaptırınca kendime güvenim geldi ve 2 ay içinde düğünümüze karar verdi...Çok şükür düğünümde de kanamam oldu. Kızlar kimyahatun bana pozisyonu sormuşsun galiba. Ben yatar pozisyondaydım. İlk gece inanılmaz kasıldım eşim zorda olsa girebildi. Sonraki ilişkimizde aslında kanama miktarı daha çok oldu bunu da daraltma yapmıştı Ebru hanım ondan diye düşünüyorum. İçinizi rahat tutun .
fatma sönmez arkdsm senin dikşlrrn bi kere de mi tuttu yani dügünden önce ebru hanım cagrıp bi dha dkş attımı cokk merak edyrm??
Malum bnm ne zmn evlncgm belli dglde ..
benim hikayemm söyledgn doktru da merak ettm . ne zmn evlncgm belli olmadıgı için şöyle garnti bşey istyrm .. parasını gectm artk razıym 3 -4 mlyr vermeye de ama bana garnti etseler .. tutck ne zmn evlnsen kanıck diee:2::2:
arkadaşlar istanbulda guvenebılecegımız bir yer varmı yardımcı olabılırmısınız..
buradan ıkısının ısmınıde duydum olmadı bugun arıcam.arkadasında dedıgı gıbı evlılık yok yakın zaman.ıstendıgı zaman yapılyormu acaba kalıcı yontem ıle.şimdilik kendımı pıskolojık olarak rahatlatmak ıstıyorum.ama hareketlerı cokmu kısıtlıyorlar( kafam allak bullak
kızlar erkek arkşmdan ayrıldım kesnlkle bittibu yontemden baskada carem yok
fatmasnmez arkdşm gerçkten umut oldun bize
Benim de başka çarem yok,erkek arkadaşım çok istiyo geri dönmemi ama ben yapamam çünkü aldattı,ona karşı sevgi,saygı,güven hiçbirşey kalmamışken sırf bu sebepten ömür geçirmemeliyim diee düşünüyorum,doğru mu düşünüyorum kızlar?
Tabii ki doğru dusunuyorsun sırf bu oldu diye ona katlanmak zorunda değilsin.. evlendiğin zaman bekar kalsaydım daha iyiydi dersin -ki o bile erkek arkadasına boyun eğmekten daha iyidir hakıkaten..
Haklısın canım teşekkür ederim desteğin için, bir de bu operasyona tek gidersem kaldırabilir miyim sizce,çok ağır bi operasyon mudur?
kaldırabılırsın tek basına ağır bı işlem değil.. ben de tek basıma gittim.. hem de şehir dısından. aynı gun otobuse bındım gerı dondum. korkma... çok basit. bıttı mı bu muymuş diyeceksın olduktan snra.
doktorum da muayene esnasında ne hissettiysen operasyonda da en fazla o kadar hissedeceksin dedi ama yaptıran birinden duymak daha rahatlatıcı
rahat ol,rahat ol. hiç kasma kendını..
bugun korkut aslanın sekreterı ıle konustum.ıstedıgın zaman yaptırabılırsın dedı benım dugun dusuncem yok.yıllar oncesındende yapılabılır anlamında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?