minikperim umutsuzluğa kapılma,son ana kadar umudumuzu kaybetmemeliyiz,en azndan çaresi var ya eskisi gibi çaresiz bi durum olsaydı,öyle yada böyle atlatıcaz,doktorlarımız bize destek olacak son ana kadar kontrole gitmeye devam edicez,başka çaremiz yok,bende çok kötü hissediyorum ama güçlü olmak zorundayım,her yolu denemeliyiz geleceğimiz için mutluluğumuz için,buradan destek olalım birbirimize yaptıranlar da bizden tecrübelerini paylaşmayı eksik etmesin ne olur ve düğün sonrası yaşadıklarını paylaşsınlar!!

Kızlar yarın kuzenim Konya'dan gelecek ve kontrole gidecez inşallah Ebru Hanım'a...23nisanda düğünü var ...umarım bı sorun yoktur onda da...çok heyecanlı ama yapacak bisey yok...yarın gidip gelince yazarım size yine...23 Nisan'a 14 gun kaldı ...Sedacim senin nikah ne zaman? İkinci flep biraz riskli değil mı? Allah kolaylık versin hepimize...

keşke umutlu olabilsem bende( umudum git gide yokoluyor.....ramazandan sonra düğünüm var....doktor bayram izninde uzun kalırsa yandım........

Kafamda sadece bu konu var başka hiçbir şeye odaklanamıyorum, benim evleneceğim kişi de çok takıntılı bu konu da,çok sevsem de kanamayan biriyle sürdüremem ertesi gün direk geri gönderirim dedi,riske atamam o yüzden çok dikkat etmem lazım,gittiğim doktordan memnun olmayan da var, ne yapıcam ben ya, benim yırtığım saat 3 yönündeymiş başka bir ilişki de işlem yapılmadığı takdirde %20 kanar dedi, acaba ticari kaygıyla söylemiş olabilir mi,başka bir doktora gitmeli miyim? hiçbişey bilmiyorum off ne çekilmez çilemiz varmış.. bi yanım herşey yoluna girecek diyo, hep o yanımla düşünmeye çalışıyorum..

arkadaşlar istanbulda guvenebılecegımız bir yer varmı yardımcı olabılırmısınız..

fatma sönmez arkdsm senin dikşlrrn bi kere de mi tuttu yani dügünden önce ebru hanım cagrıp bi dha dkş attımı cokk merak edyrm??
Malum bnm ne zmn evlncgm belli dglde ..

benim hikayemm söyledgn doktru da merak ettm . ne zmn evlncgm belli olmadıgı için şöyle garnti bşey istyrm .. parasını gectm artk razıym 3 -4 mlyr vermeye de ama bana garnti etseler .. tutck ne zmn evlnsen kanıck diee:2::2:

canım kafam oyle karısık kı ınan bır cıkar yol arıyorum ıste...cok caresızım hanı dugun oncesı ıcın gtmek rısklı gelıyor..bırde ıcten ıce guvenmemeye basladım tum doktorlara..once dıyorlarkı sorunsuz atlatrsız ıslemden sonra yapılcakları anlatırız ,kolay felan dıye..sonra sunu yapma bunu yapma bır suru sey soyluyorlar....ya ne bıleyım...ınan yatıyırum kalkıyorum aklımda hep bu endıse..(

buradan ıkısının ısmınıde duydum olmadı bugun arıcam.arkadasında dedıgı gıbı evlılık yok yakın zaman.ıstendıgı zaman yapılyormu acaba kalıcı yontem ıle.şimdilik kendımı pıskolojık olarak rahatlatmak ıstıyorum.ama hareketlerı cokmu kısıtlıyorlar ( kafam allak bullak

kalıcı yöntemi istediğin zaman yaptırabilirsin ama düğüne en geç 2 ay kala yaptırman lazım,iyileşme süreci tam olarak 1,5-2 ay oluyo çünkü,hareket kısıtlamasına gelince sadece ilk 10-15 gün dikkat etmek gerekiyomuş,ama ben yaptırsam düğüne kadar dikkat ederim herhalde,birşey olmasın yeterki..

kızlar erkek arkşmdan ayrıldım kesnlkle bitti bu yontemden baskada carem yok

fatmasnmez arkdşm gerçkten umut oldun bize

Benim de başka çarem yok,erkek arkadaşım çok istiyo geri dönmemi ama ben yapamam çünkü aldattı,ona karşı sevgi,saygı,güven hiçbirşey kalmamışken sırf bu sebepten ömür geçirmemeliyim diee düşünüyorum,doğru mu düşünüyorum kızlar?

Tabii ki doğru dusunuyorsun sırf bu oldu diye ona katlanmak zorunda değilsin.. evlendiğin zaman bekar kalsaydım daha iyiydi dersin -ki o bile erkek arkadasına boyun eğmekten daha iyidir hakıkaten..

Tabii ki doğru dusunuyorsun sırf bu oldu diye ona katlanmak zorunda değilsin.. evlendiğin zaman bekar kalsaydım daha iyiydi dersin -ki o bile erkek arkadasına boyun eğmekten daha iyidir hakıkaten..

Haklısın canım teşekkür ederim desteğin için, bir de bu operasyona tek gidersem kaldırabilir miyim sizce,çok ağır bi operasyon mudur?

Haklısın canım teşekkür ederim desteğin için, bir de bu operasyona tek gidersem kaldırabilir miyim sizce,çok ağır bi operasyon mudur?

kaldırabılırsın tek basına ağır bı işlem değil.. ben de tek basıma gittim.. hem de şehir dısından. aynı gun otobuse bındım gerı dondum. korkma... çok basit. bıttı mı bu muymuş diyeceksın olduktan snra.

doktorum da muayene esnasında ne hissettiysen operasyonda da en fazla o kadar hissedeceksin dedi ama yaptıran birinden duymak daha rahatlatıcı

bugun korkut aslanın sekreterı ıle konustum.ıstedıgın zaman yaptırabılırsın dedı benım dugun dusuncem yok.yıllar oncesındende yapılabılır anlamında..

bugun korkut aslanın sekreterı ıle konustum.ıstedıgın zaman yaptırabılırsın dedı benım dugun dusuncem yok.yıllar oncesındende yapılabılır anlamında..

istediğin zaman yaptırabilirsin,önemli olan iyileşme sürecinde ilişkiye girmemek.. tam olarak iyileşmesi de 2 ayı bulur dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…