hımm olabilir gitmekte fayda var,pat die ilk gittiğim yerde yaptrmak istemiyorum hayati bi konu sonuçta, peki zedelenme olduğunda da kanama olmuş mu canım arkadaşında?
oldu canim ilk az gelms daha snra fazlalasms ilskidn snra tekrar doktora gttignde bu defa zedelenen tarafla brlikte saat 7 ynunde de yirtk meydana geldgni sölems
ilk zedelenme esnasında kanama olmuşmu,benim oldu mesela tekrar kanar mı o yüzden soruyorum
zedelendgnde hafif cok az pembemsi bi kan gelms onu gordugu icn doktora gtti zatn bende emin deglm onun icn doktora gdicem arkadasm zedelendgse korkma dedi
offf nedir bu çektiğimiz yaa,doktor kanar dese dünyalar benim olur vallaaaaaa,diyelimki zedelenmiş doktorada operasyon yaptırsak bizdeki zara da müdahale etmiş olcaklar dimi,boşuna kalanıda zarar görcek belki de
aynen oyle bu formda ama baska bi knuydu sanrm orda da okudm bi arkadasn zedelenms fleb yontemyle diktrms pismandi sende pisman olma iyi arastr pisman olmcagn kararlari ver cunku bu operasyn hem maddi hemde manevi kayiba ugratiyo
kızlar merhaba ben de uzun süre bu forumu takip etmiştim...uye olmadan ve sonra gecen yıl haziranda flep yöntemi yaptırdım dr Ebru zülfikarogluna ankarada. Yine bu forumda dreamın yazdıklarına güvenmiştim. Ekimde evlendim ve ilk gece kanamam olmuştu. sonucu da o zaman yazmıştım...Benim oncesinde cok uzun bı ıilişkim yokdu ama hymenimde saat 3 ve 9 hizasında yıtrıklarım vardı. Ameliyatdan sonra kontrolde ebru hanıma gittim ve sıkıntın olmayacak dedi hiçbir riskin yok dedi. >Ama yine de cok ama cok stres yaptım ama çok sukur kanamam oldu. şimdi bebek istiyoruz. Hiç moralinizi bozmayın doktorunuz riskiniz kesin yok derse hiç sıkıntı olmuyooo...ama yine de çeken bilir işte herseyi...aylar sonra foruma girmek ve bunları paylaşmak çok guzel...darısı sizlerin başına...Allah hepinizi bu dertden kurtarsın....
Kızlar Ebru Hanım'a kuzenimle kontrole gittik... Çok iyi bakmissin aferin dedi... Kesin kanayacak merak etme dedi kuzenime. Allahım inşallah bı sorun çıkmaz ve düğününü atlatiriz. Sorumluluğu ben aldım diye benim acımdan da çok önemli. Allah hepimizin yüzüne baksın...düğününe 12 gun kaldı...
kızlar merhaba ben de uzun süre bu forumu takip etmiştim...uye olmadan ve sonra gecen yıl haziranda flep yöntemi yaptırdım dr Ebru zülfikarogluna ankarada. Yine bu forumda dreamın yazdıklarına güvenmiştim. Ekimde evlendim ve ilk gece kanamam olmuştu. sonucu da o zaman yazmıştım...Benim oncesinde cok uzun bı ıilişkim yokdu ama hymenimde saat 3 ve 9 hizasında yıtrıklarım vardı. Ameliyatdan sonra kontrolde ebru hanıma gittim ve sıkıntın olmayacak dedi hiçbir riskin yok dedi. >Ama yine de cok ama cok stres yaptım ama çok sukur kanamam oldu. şimdi bebek istiyoruz. Hiç moralinizi bozmayın doktorunuz riskiniz kesin yok derse hiç sıkıntı olmuyooo...ama yine de çeken bilir işte herseyi...aylar sonra foruma girmek ve bunları paylaşmak çok guzel...darısı sizlerin başına...Allah hepinizi bu dertden kurtarsın....
Kızlar Ebru Hanım'a kuzenimle kontrole gittik... Çok iyi bakmissin aferin dedi... Kesin kanayacak merak etme dedi kuzenime. Allahım inşallah bı sorun çıkmaz ve düğününü atlatiriz. Sorumluluğu ben aldım diye benim acımdan da çok önemli. Allah hepimizin yüzüne baksın...düğününe 12 gun kaldı...
evet bu sıkıcı konu ile karşı karşıyayız... sizinle paylaşmam gereken şeyler var kızlar..
şahap bey e hymenoplasty yaptırdıktan sonra 5. hafta başka bir doktora kontrole gittim. kanamaz dedi doktor. bu cevabı ikinci kez alıyorum hayatımda ve sokaklarda ağlayarak yürüdüm yine... kendi doktorumu tekrar arama zahmetinde bile bulunmadım. o kadar çektiğim acıya mı yanayım, harcadığım paralara mı, o baticonla geçirdiğim saatlerime mi bilemedim.
artık hiçbir doktora güvenmiyorum. çünkü hiç ilişki yaşamadığım halde bir damla kahverengi akıntı için gittiğim doktor zarında yırtık var kanamaz kiminle ne yaptıysan onunla evlen, sorumluluğunu alsın demişti. halbuki hiçbir şey yapmamıştım.
yıllar sonra ilişki yaşadığımda üç gün kan geldi ve bakire olduğumu o zaman anladım. zar sürtünmeyle kolay kolay bozulmuyor. ilişki yaşamadıysanız bitmiştir. vicdanınız rahat olsun. kan gelmezse de kanamayan cinsten demek deyin geçin...
ne yaparsanız yapın asla kalıcı yaptırmayın. tabi kendi acizane fikrim. çok yorulmuş çok acı tecrübeler yaşamış biri olarak sadece bir tavsiye... şimdi son hafta gidip başka bir doktora operasyon olacağım. çünkü kendi doktorum sorun yok kanar diyecek muhtemelen. o kadar acıyı niye çektim, o strese niye katlandım bilmiyorum. son iki aydır tamamen bu konuyla meşgulüm. düğünüme bir aydan az kaldı. inanın saf gibi oldum.
kanar mı kanamaz mı kalıcı tutmuş mu tutmamış mı doktordan doktora göre değişiyor. hiç kafanızı yormayın. son 3 gün 2 saat ortadan kaybolun hallolsun her şey. operasyon zor değil. stres yapacak bir şey yok. geçicide kesin kanıyor çünkü.
belki tekrar yaptırmama gerek yok. ama garanti olsun diye yaptıracağım. dikişlerim bile hala duruyor. en azından düşmezlerse onları aldırırım. yaptığım hataysa eğer gerçekten bedelini ağır bir şekilde ödediğimi düşünüyorum. işin dini, ahlaki, vicdani boyutunu tartışmıyorum. sadece yoruldum...[/
senin adına her şeyin en güzeli olması için dua edeceğim.mutlu haberlerinle dön bize.
evet bu sıkıcı konu ile karşı karşıyayız... sizinle paylaşmam gereken şeyler var kızlar..
şahap bey e hymenoplasty yaptırdıktan sonra 5. hafta başka bir doktora kontrole gittim. kanamaz dedi doktor. bu cevabı ikinci kez alıyorum hayatımda ve sokaklarda ağlayarak yürüdüm yine... kendi doktorumu tekrar arama zahmetinde bile bulunmadım. o kadar çektiğim acıya mı yanayım, harcadığım paralara mı, o baticonla geçirdiğim saatlerime mi bilemedim.
artık hiçbir doktora güvenmiyorum. çünkü hiç ilişki yaşamadığım halde bir damla kahverengi akıntı için gittiğim doktor zarında yırtık var kanamaz kiminle ne yaptıysan onunla evlen, sorumluluğunu alsın demişti. halbuki hiçbir şey yapmamıştım.
yıllar sonra ilişki yaşadığımda üç gün kan geldi ve bakire olduğumu o zaman anladım. zar sürtünmeyle kolay kolay bozulmuyor. ilişki yaşamadıysanız bitmiştir. vicdanınız rahat olsun. kan gelmezse de kanamayan cinsten demek deyin geçin...
ne yaparsanız yapın asla kalıcı yaptırmayın. tabi kendi acizane fikrim. çok yorulmuş çok acı tecrübeler yaşamış biri olarak sadece bir tavsiye... şimdi son hafta gidip başka bir doktora operasyon olacağım. çünkü kendi doktorum sorun yok kanar diyecek muhtemelen. o kadar acıyı niye çektim, o strese niye katlandım bilmiyorum. son iki aydır tamamen bu konuyla meşgulüm. düğünüme bir aydan az kaldı. inanın saf gibi oldum.
kanar mı kanamaz mı kalıcı tutmuş mu tutmamış mı doktordan doktora göre değişiyor. hiç kafanızı yormayın. son 3 gün 2 saat ortadan kaybolun hallolsun her şey. operasyon zor değil. stres yapacak bir şey yok. geçicide kesin kanıyor çünkü.
belki tekrar yaptırmama gerek yok. ama garanti olsun diye yaptıracağım. dikişlerim bile hala duruyor. en azından düşmezlerse onları aldırırım. yaptığım hataysa eğer gerçekten bedelini ağır bir şekilde ödediğimi düşünüyorum. işin dini, ahlaki, vicdani boyutunu tartışmıyorum. sadece yoruldum...
Aylin inşallah kuzenin işleri iyi gider...maalesef ben ebru hanımı geç tanıdım...keşke daha önce gidebilseydim bu kadar yıpranmaazdım. Şimdi enazından kendimi güvende hissediyorum. Bana sahip çıkacağından eminim...Doktorun kontrolde ücret almaması bence bu konudaki samimiyetini de gösteriyor. Düşünsenize eski doktoruma o kadar verdiğim param boşa gitti. Kanar diye yaptığı şey kanamayacağını öğrendim. Beni de kontrole çağırmadı. Allahım neler yaşayacakmışım meğer...Kızlar Ebru Hanım'a kuzenimle kontrole gittik... Çok iyi bakmissin aferin dedi... Kesin kanayacak merak etme dedi kuzenime. Allahım inşallah bı sorun çıkmaz ve düğününü atlatiriz. Sorumluluğu ben aldım diye benim acımdan da çok önemli. Allah hepimizin yüzüne baksın...düğününe 12 gun kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?