roxen dua edicem canım senin için...inşallah atlatırız bu günleri...merakla cevabını beklicem
Çok haklısın karar vermek benim içinde zor oldu ama benim düğünden önce gitme şansım olacak, olmasaydı bende flep tercih ederdim. Birde Flep hem pahalı hem bakımı zor üstelik çalışan biri için daha zor.
cnm sen olmadn mı sen fleb? tam okuyamadm hepsni de??
cnm sen olmadn mı sen fleb? tam okuyamadm hepsni de??
Kızlar ben yarın zar için muayeneye gidicem,operasyon gerekr mi doktorum söyleyecek. Gerekir derse ne gibi sorular sormalıyım? Aklıma hiçbirşey gelmiyo. Fiyat? Ne zaman yaptırmalıyım? Sonrası dikkat etmem gerekenler? aklıma gelenler bunlar. Siz de fikir verseniz çok sevincem..
cnm muayaneye hangi hastaneye gtceksn? bi de calşıomsun?bnde muaynene gtmek istyrm ama korkyrmm..
ne güzeellkendi sigortan var yaa ..Çalışıyorum canım, Bakırköye Burcu hanım'a gidicem ben.. Korkunun ecele faydası yok, soru işaretleriyle dolu aklımı aydınlatmazsam kafayı yicem düşünmekten. En azından sonucu öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum artık.
Kızlar ben yarın zar için muayeneye gidicem,operasyon gerekr mi doktorum söyleyecek. Gerekir derse ne gibi sorular sormalıyım? Aklıma hiçbirşey gelmiyo. Fiyat? Ne zaman yaptırmalıyım? Sonrası dikkat etmem gerekenler? aklıma gelenler bunlar. Siz de fikir verseniz çok sevincem..
canım gittin mi sen muayeneye?
ne güzeellkendi sigortan var yaa ..
ben gtsem ögrenseler neden gttn kadın doguma derler anında renk veririrm bendee
o yüzden gidip ögrenmeye korkyrmm..
Canım sen özel bi kliniğe git o zaman, sigorta gerekmiyo ki
ünv.öğrencisiydin dimi sen bilmiyor? sanırım dr ların tavrı buna göre de değişiyor. unv. li etiketi yapıstırıyorlar. aptal aptal.karaktersiz olanı cok var yani. ben unv son sınıftayken 3 ay regl olmadıgım ıcın dr a gıtmıstım kadın bana hamıle olabılırsın demıstı.bunun ımkansız oldugunu soyledıgımde oyle bır terslemıstı kı. görecegiz göreceğizz sen hele biş ultrasona gir de demişti. hamile olmadıgımdan emin oldugum halde resmen kendımden suphe dıuymama neden olmustu.yani cıkıyor oyle dangalaklar sen takılma.hepsı oyle degıl sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?