• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım gittin mi sen muayeneye?

gittim ve ne yazık ki acı haberi aldım, zedelenmiş dedi saat 3 yönünde %20 kanar %80 kanamaz dedi.. çok ilgili davrandı.. zaten bir defa olduğu için darlık yönünden problem yok dedi, her iki yöntemi de uygulayabiliriz dedi, ikisi de tutar dedi kesin konuştu ama bilmiyorum bugün ruh gibiyim,zaten doktor konuştu anlattı ben de dinledim ve geldim, sadece birkaç soru sorabildim, kendimi çok kötü hissediyorum, ağlamamak için zor tutuyorum.. Allah yardımcımız olsun gerçekten, çok zor bi süreç bu. evlenene kadar nasıl geçecek her günümüz düşünerek bilmiyorum..

şu an evlenmeyi düşündüğüm kişi, o gece deli gibi kan bekliyo olcak, kanamazsa mahfolurum ben, bütün bunları tek başıma atlatacak kadar güçlü müyüm, kimseye belli etmeden nasıl geçecek iyileşme süreci, düşünmekten yoruldum..

şu an evlenmeyi düşündüğüm kişi, o gece deli gibi kan bekliyo olcak, kanamazsa mahfolurum ben, bütün bunları tek başıma atlatacak kadar güçlü müyüm, kimseye belli etmeden nasıl geçecek iyileşme süreci, düşünmekten yoruldum..

ilk öğrendiğimde bende yıkılmıştım dünyam karardı kendime gelmem çok zaman aldı..sana tavsiyem kendini bırakma çözüm yollarını denemek zorundayız başka çaremiz yok..doktorunu iyi araştır..gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı..

Burcu Hanım, işlemden sonra 1-2 kez kontrole çağırıyomuş,sonrasında ne zaman ilişkiye girerseniz girin kanama olacaktır diyor. Güvenmeli miyim diyorum ama güvenmekten başka çarem de yok

Burcu Hanım, işlemden sonra 1-2 kez kontrole çağırıyomuş,sonrasında ne zaman ilişkiye girerseniz girin kanama olacaktır diyor. Güvenmeli miyim diyorum ama güvenmekten başka çarem de yok

her şeyin hayırlısı olsun canım. ama ben senin yerinde olsam evleniceğim zaman geçici yaptırıdım yada bir ay öncesinde kalıcı olmaktada fayda var ama çok erken olma ben pişmanım keşke bu haziran ayında olsaydım o zaman bu kadar acı ve sıkıntıda çekmezdim diye düşünüyorum ALLAH yardımcımız olsun ...

kızlar daha oncelerı de yazmıstım okuyanınız varsa bılıyordur zatenbenım durumumu...ebru hanıma flep olmustum ancak ıyılesme surecının 10.gununde dusunce tutmadı..tekrar yapsak ancak %40ıhtımal dedı kı tutmadı yıne zaten...gecıcı yaparız demıstı..dun Gokcen erdogan dıye bır doktorun sıtesını gordum kendısıyle maıllestım..Bana dedı kı dusmeyle bozulmaz flep yontemı sanırım doktorunuz becerememıs dedı...gelın bakalım cunku flep ıcın zar kalıntısına felan gerek yok ordan doku alıp tamamen yenıden yapıyoruz dedı..kafam cok karstı..bu doktor hakkında bılgısı olan var mı lutfen yardım:(((

kızlar daha oncelerı de yazmıstım okuyanınız varsa bılıyordur zatenbenım durumumu...ebru hanıma flep olmustum ancak ıyılesme surecının 10.gununde dusunce tutmadı..tekrar yapsak ancak %40ıhtımal dedı kı tutmadı yıne zaten...gecıcı yaparız demıstı..dun Gokcen erdogan dıye bır doktorun sıtesını gordum kendısıyle maıllestım..Bana dedı kı dusmeyle bozulmaz flep yontemı sanırım doktorunuz becerememıs dedı...gelın bakalım cunku flep ıcın zar kalıntısına felan gerek yok ordan doku alıp tamamen yenıden yapıyoruz dedı..kafam cok karstı..bu doktor hakkında bılgısı olan var mı lutfen yardım:(((

bencede doktor dogru söylemiş zaten yeniden yapılan bir doku sonuçta niye düştün diye tutmasınki?bazen yazılanları okuyunca en iyisi 2 gün önceden yapılan geçici gibi geliyor..imkanı olanlar bence geçici yaptırsınlar

ilk öğrendiğimde bende yıkılmıştım dünyam karardı kendime gelmem çok zaman aldı..sana tavsiyem kendini bırakma çözüm yollarını denemek zorundayız başka çaremiz yok..doktorunu iyi araştır..gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı..

evet canım, önce ailem için sonra kendim için çözüm yolları aramak zorundayım, her günüm bunu düşünerek geçiyo,sabah gözümü açar açmaz aklıma bu geliyo,nasıl bir illet bu

kızlar merhaba.. geçen hafta ebru hocama flep yöntemi yaptırdım. size ancak yazabiliyorum...onun yanına giderken O kadar çok üzgündüm ki yüreğim sanki parçalanıyor gibiydi. Ama soınra kendi kendime güçlü olmalıyım dedim. Parayı da sağolsun arkadaşlarımdan borç bulup gittim kalan bir miktarını da Ebru hanım sonra ödersin dedi. Kızlar size söyleyeceğim şu kesinlikle doktorunuzu seçerken dikkatli olun. Şahap beyin beni kontrole çağırmamasını kontrole gidince ücret almasını kesin kanar deyip kanamama ihtımalinde tırnağınla kanatırsın demesini daha sonra telefonu suratıma kapatmasını ve bağırmasını hala unutamıyorum. çok kötü oldum...Benim derdim düğünden önce nikah olacak ve nikah sonrası eşimle ilişki yaşama ihtimalim var yani kesin yaşarım yaşamam bilemiyorum o yüzden kalıcı yaptırmak zorundaydım...Ebru hanım yine de bayağı destek oldu ...enazından güven veriyor ve sana sahip çıkıyor. Çok korkuyorum ama güçlü olmak zorundayım...Hakkımızda hayırlısı olsun..

kızlar merhaba.. geçen hafta ebru hocama flep yöntemi yaptırdım. size ancak yazabiliyorum...onun yanına giderken O kadar çok üzgündüm ki yüreğim sanki parçalanıyor gibiydi. Ama soınra kendi kendime güçlü olmalıyım dedim. Parayı da sağolsun arkadaşlarımdan borç bulup gittim kalan bir miktarını da Ebru hanım sonra ödersin dedi. Kızlar size söyleyeceğim şu kesinlikle doktorunuzu seçerken dikkatli olun. Şahap beyin beni kontrole çağırmamasını kontrole gidince ücret almasını kesin kanar deyip kanamama ihtımalinde tırnağınla kanatırsın demesini daha sonra telefonu suratıma kapatmasını ve bağırmasını hala unutamıyorum. çok kötü oldum...Benim derdim düğünden önce nikah olacak ve nikah sonrası eşimle ilişki yaşama ihtimalim var yani kesin yaşarım yaşamam bilemiyorum o yüzden kalıcı yaptırmak zorundaydım...Ebru hanım yine de bayağı destek oldu ...enazından güven veriyor ve sana sahip çıkıyor. Çok korkuyorum ama güçlü olmak zorundayım...Hakkımızda hayırlısı olsun..

evet canım,mecburuz güçlü olmak zorundayız,başka çaremiz yok ne yazık ki,bizimde hakkımız var yeni bi hayat kurtarmaya,yaptığımız bu hatanın bedeli hayatımız olmamalı.. elimizden geleni yapacağız,geleceğimiz söz konusu

arkadaşlar benim nikahım mayısda inşallah tüm gelişmeleri sizle paylaşacam. Haziranda da düğün olacak ama bakalım nikah sonrası birlikde olursam diye ...hazır olmam lazım inşallah dua ediyorum buradaki herkesle aynı derdi olanlara...

arkadaşlar benim nikahım mayısda inşallah tüm gelişmeleri sizle paylaşacam. Haziranda da düğün olacak ama bakalım nikah sonrası birlikde olursam diye ...hazır olmam lazım inşallah dua ediyorum buradaki herkesle aynı derdi olanlara...

Mutlaka paylaş merakla bekliyo olcaz, ben de dua ediyorum hepimize..

Canım hersey iyi olacak merak etme. Ben de Ebru zülfikaroğluna flep yöntemiyle himenoplasti olmuştum. Sonra 2 kere kontrole gittim ve sonuç dikişlerim tutmuştu. Aslında eşim biran önce evlenmek istiyordu ama ben bu nedenden dolayı erteliyordum Sonra bu işi yaptırınca kendime güvenim geldi ve 2 ay içinde düğünümüze karar verdi...Çok şükür düğünümde de kanamam oldu. Kızlar kimyahatun bana pozisyonu sormuşsun galiba. Ben yatar pozisyondaydım. İlk gece inanılmaz kasıldım eşim zorda olsa girebildi. Sonraki ilişkimizde aslında kanama miktarı daha çok oldu bunu da daraltma yapmıştı Ebru hanım ondan diye düşünüyorum. İçinizi rahat tutun .

gökçen erdoğanı bende duydum canım ve benim doktorumun söylediklerini söylemiş sana aklın karışmasın özkan beyde bana operasyondan sonra hiçbirşeyin zarar vermiceğini muhakkak tutucağını ordan doku kaldırarak yaptığını söyledi

benim hikayem bence Hemen başka doktorların dediğine inanma ...kendisini önplana çıkarmak için diğer doktorların yaptığını kötüleyecektir gibi geliyor bana ....Ben bu forumdan Ebru hanımdan memnun kalanların çok sayısı var diye ona gittim ve nerdeyse nişanlımdan bakire değilim diye ayrılacakken şimdi güzel bi ailem oldu...aylin sen ne yaptın düğün var mı? kızlar ben sizlerden çok güç aldım destek oldunuz..Allah hepinize benim gibi bir aile nasip eder inşallah.. sorularınız olursa ben foruma arada girecem sorun bana...

kızlar bi de arkadaşlardan biri eşimin benden önce cinsellik yaşayıp yaşamadığını sormuş...eşimin benden önce cinsel tecrübesi vardı ...merak edenlere...

kızlar bi de arkadaşlardan biri eşimin benden önce cinsellik yaşayıp yaşamadığını sormuş...eşimin benden önce cinsel tecrübesi vardı ...merak edenlere...

Darısı bizim başımıza canım, inş biz de atlatırız herşeyi bir an önce.. Benim evleneceğim kişinin hiç tecrübesi yok,yani o öyle söylüyo ben de buna inanıyorum,bu benim için ne kadar avantaj olur sence,ben de darlık yönünden bi problem yok.. sadece flep yapılacak

Düşme, kabızlık ve bacak açma gibi durumlardan sakınmamız gerektiğini doktorlar ameliyattan sonra söylüyorlar zaten. İlk 10 gün çok önemli yoksa bu ameliyattan sonra ayrı bir özen göstermemizin bir önemi olmazdı değil mi? Bence her doktorun söylediğine pek inanmamak gerekiyor. Bir de eğer Antep'e yakın bir civarda oturuyorsan Özkan bey'e gitmen mantıklı, Gökçen hanım yerine onunla görüşmeni öneririm ben. Ebru hanım sana daraltma yaptı mı peki? O tutmuş mu?

benim hikayem bence Hemen başka doktorların dediğine inanma ...kendisini önplana çıkarmak için diğer doktorların yaptığını kötüleyecektir gibi geliyor bana ....Ben bu forumdan Ebru hanımdan memnun kalanların çok sayısı var diye ona gittim ve nerdeyse nişanlımdan bakire değilim diye ayrılacakken şimdi güzel bi ailem oldu...aylin sen ne yaptın düğün var mı? kızlar ben sizlerden çok güç aldım destek oldunuz..Allah hepinize benim gibi bir aile nasip eder inşallah.. sorularınız olursa ben foruma arada girecem sorun bana...

fatmasonmez sen de bize umut oldun yazdıkların sayesinde ben de Ebru Hocaya felp yaptırdım ancak beni düğünden önce tekrar çağırdı umarım herşey yolunda giderde bir sıkıntı yaşamadan hallolur bu problem. Bazen çok içim kararıyor ancak son kontrolde bir sıkıntı halinde Ebru Hanım'ın müdahile ile çözebileceğini düşünüyorum. Hep iyi düşünmek istiyorum yoksa en güzel günlerimiz bu kaygı ile heba oluyor. Temmuzun ilk haftası düğünüm var lütfen dua edin..

iyi haberlerinizi aldıkça seviniyorum kızlar..benim tutmadı sanırım....bakıyorum oraya yine parçalar var...kafam karma karışıık....18 nisanda kontrole gidicem...o zaman belli olacak ama hiç umudum yok. son ana kalacak benim işim..kahroluyorum artık, eğer tutmadı derse doktorum yıkılırım...ondan sonra nasıl yaşarım bilmiyorum, evlenene kada rsıkıntı stres.....moralim sıfırın altında, hiç bişey yapmak istemiyorum:14::14: normalde flep yeni doku kaldırarak zar yapmaktı öyle yazıyor nette...bana kızlık zarımın aralarına dokular yerleştirildi.....ya ne bilim işte kafam çok karışık çok mutsuzum

Back