• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet burdakiler sadece bizim gördüklerimiz,bilmediğimiz niceleri vardır,herkes paylaşmıyo tabi,olumsuz sonuçlanan da vardır olumlu sonuçlanan da, inş biz olumlulardan olcaz,umudumuzu son ana kadar yitirmeyelim,dualarımızı eksik etmeyelim,haberlerinizi dört gözle bekliyor olcaz burada

ben 3 seneye yakındır burayı aynı nickle takip eden minikperimm olarak bu istikrarı sürdürücem:) inşallah artık yüzümüz gülsün..Rabbim yardımcımız olsun...

Çok haklısın karar vermek benim içinde zor oldu ama benim düğünden önce gitme şansım olacak, olmasaydı bende flep tercih ederdim. Birde Flep hem pahalı hem bakımı zor üstelik çalışan biri için daha zor.

cnm sen olmadn mı sen fleb? tam okuyamadm hepsni de??:1:

kızlar fazla takmayın bence çünkü kötü düşündükçe kötü oluyor. ben artık düşünmüyorum çünkü olacak gibi değil. Bu konu yüzünden nişanlımdan bile kaçmaya başladım dokunduğu zaman yakınlaştığı zaman kendimi bir garip hissediyorum.. Psikolojim bozuldu sanırım herşeyden soğudum.. Napacağımı bilmiyorum:((

Kızlar ben yarın zar için muayeneye gidicem,operasyon gerekr mi doktorum söyleyecek. Gerekir derse ne gibi sorular sormalıyım? Aklıma hiçbirşey gelmiyo. Fiyat? Ne zaman yaptırmalıyım? Sonrası dikkat etmem gerekenler? aklıma gelenler bunlar. Siz de fikir verseniz çok sevincem..

Kızlar ben yarın zar için muayeneye gidicem,operasyon gerekr mi doktorum söyleyecek. Gerekir derse ne gibi sorular sormalıyım? Aklıma hiçbirşey gelmiyo. Fiyat? Ne zaman yaptırmalıyım? Sonrası dikkat etmem gerekenler? aklıma gelenler bunlar. Siz de fikir verseniz çok sevincem..

cnm muayaneye hangi hastaneye gtceksn? bi de calşıomsun?:46:bnde muaynene gtmek istyrm ama korkyrmm..

cnm muayaneye hangi hastaneye gtceksn? bi de calşıomsun?:46:bnde muaynene gtmek istyrm ama korkyrmm..

Çalışıyorum canım, Bakırköye Burcu hanım'a gidicem ben.. Korkunun ecele faydası yok, soru işaretleriyle dolu aklımı aydınlatmazsam kafayı yicem düşünmekten. En azından sonucu öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum artık.

Çalışıyorum canım, Bakırköye Burcu hanım'a gidicem ben.. Korkunun ecele faydası yok, soru işaretleriyle dolu aklımı aydınlatmazsam kafayı yicem düşünmekten. En azından sonucu öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum artık.
ne güzeellkendi sigortan var yaa ..
ben gtsem ögrenseler neden gttn kadın doguma derler anında renk veririrm bendee :(:5:
o yüzden gidip ögrenmeye korkyrmm..

canım gittin mi sen muayeneye?

ünv.öğrencisiydin dimi sen bilmiyor? sanırım dr ların tavrı buna göre de değişiyor. unv. li etiketi yapıstırıyorlar. aptal aptal.karaktersiz olanı cok var yani. ben unv son sınıftayken 3 ay regl olmadıgım ıcın dr a gıtmıstım kadın bana hamıle olabılırsın demıstı.bunun ımkansız oldugunu soyledıgımde oyle bır terslemıstı kı. görecegiz göreceğizz sen hele biş ultrasona gir de demişti. hamile olmadıgımdan emin oldugum halde resmen kendımden suphe dıuymama neden olmustu.yani cıkıyor oyle dangalaklar sen takılma.hepsı oyle degıl sonucta.

ünv.öğrencisiydin dimi sen bilmiyor? sanırım dr ların tavrı buna göre de değişiyor. unv. li etiketi yapıstırıyorlar. aptal aptal.karaktersiz olanı cok var yani. ben unv son sınıftayken 3 ay regl olmadıgım ıcın dr a gıtmıstım kadın bana hamıle olabılırsın demıstı.bunun ımkansız oldugunu soyledıgımde oyle bır terslemıstı kı. görecegiz göreceğizz sen hele biş ultrasona gir de demişti. hamile olmadıgımdan emin oldugum halde resmen kendımden suphe dıuymama neden olmustu.yani cıkıyor oyle dangalaklar sen takılma.hepsı oyle degıl sonucta.

evet yaa :5: bişey de diyemiyorsun . o an .. salak kadın basta öle bi tersledi ben beklemyrdum öle bişey soncta doktr yani alışıktr ve ben arkadsmla gtmstm .. o beni cesrtlndrmsti ona ne kızım bişey demez diodu . o da şok oldu bende .. ben konusamam die onla gitmiştim .. mikrop kapmaktn korkmstm bide hamilemym acaba diodum . o yüzden anlatmk zornda kalmstm ...
ilk basta konusmamstm kızlk zarı kontrlü sandı ..
hemen sey dedi biz yapmyrmz öyle bi kontrl demşti .. o kdr para aldı bi ultrsnla baktı ...
muayne de edeblrdi aslındaa .. ne sanki doktrlar ayrılyr mu kzlk zarı kontrlü yapan yapmayan die

[SUB][/SUB]

bilmiyor hemen sana yol göstereyim canım...:) konyada hiç mi yok sosyeteye hitap eden doktorlar hastaneler...git özel hastaneye niye sigorta varmı diyosun ssk da tabiki terslerler adı üstünde devlet hastanesi bi sürü prosedür ıvır zıvır var orda...git özel bi hastaneye adet düzensizliği de adını sanını alsalar nolur sonra arkandan bu kız bize geldi diye aramazlar ki kimseyi...takma kafana bu kadar
her hastane adını soyadını sorar...biraz fazla para verrsin rencide olmazsın herşey paraya bakıyor...madem böyle bişey yaptık bu mali külfetede katlancaz napalım..hepimiz para veriyoruz sonuçta....bir aydır..sefilleri oynuyorum..ama napayım...:((((

cnm mnkprm ztn özl hastaneye gtmstm ben ona ragmen kadın böyle davrandı ...
baya da iyi bi hastaneydi düşün yaniii...
mikrop falan degnce ben anladı biraz .. o zamn iş degşr kaydnı özle almamız lazm dedi.. özelden muayne oldum ..
sdce ultrsnla falan baktı . bi de test yaptı işte korkydm bsey olmusmu die..
:2:
smdi düşünyrm acaba özel hastanelr ugrasmak isemyr die mi öle dedi ..
mutlka bakıodr o da yani ..
ne demek biz kızlk kntrlü yapmıyrzzz.
o zmn sorsaydm keske .. hangi hastaneye gdiim die yeternce rencide olmustum hemen cıkmak istyodum muayenden ...
amann ya zaten benm ki gitmştr . ben sdce duyuum emin olayım diorum sanırımm:26:

Back