kesnlıkle gecıcı dusunuorm bn ona dktrlar kanaması ıcın daha cok ıhtml verıolar. mtht pasadakı dktrn adını sölermsn cnm o ne kadr yapıo. ya bn ebru hanmda soka ugradm hemsre bı arkadasm 200 tl fln demstı yuh dedm

çok şanslısın henüz yaptırmadığın için. keşke ben de geçici yaptırsaydım çok pişmanım. doktorun adı irfan tarhan. ama fiyat vermedi. önce kontrol etmem lazım dedi. her yöntem herkese olmaz, belki kalıcıyı vücudun kabul etmez dedi. keşke ona gideydim. oy oy..şimdi kontrol için ona giderim belki. şahap beye tekrar gidemem galiba. işlem yaptırmayacağım için muayene ücreti alır herhalde. ne kadar alır onu bilmiyorum. haftaya cuma giderim artık.

Son düzenleme:
tesekkr edermmm gdeymm bı bakm o ne dcekk uzulme ya halledıler Allh hepmzn yardmcısı olsunn

bir de müjde koyuncu var. onunla da konuşmuştum. bana parası daha az olmasına rağmen geçiciyi tavsiye etmişti. düğün tarihin belliyse üç gün önce gel geçici yapalım demişti. onu dinleseydim keşke. onu da araştırabilirsin. benim aramadığım doktor kalmamıştı.

ankara da demi o da.. ona da bakaym canm bnm ıcın kanasn yeter o yuzden gecıcı ıstıorm. dgn oncesı yaptrcm bnde. kndı paramla yaptrcm ıcn ucuz arıorm fyt hakknda bılgn varmı peki

ankara da demi o da.. ona da bakaym canm bnm ıcın kanasn yeter o yuzden gecıcı ıstıorm. dgn oncesı yaptrcm bnde. kndı paramla yaptrcm ıcn ucuz arıorm fyt hakknda bılgn varmı peki

fiyat yazmak yasak mı bilmiyorum ama şahap bey geçiciye 750 dedi. müjde hanım da 1000 tl demişti. şimdi müjde hanımı aradım. muayene ücretini öğrendim. diğerlerinden ucuz geldi. haftaya cuma gidip muayene olacağım. pöffff... düğüne hazırlanmanın keyfine varamadım

anladmm cnmm Allh yrdmcn olsn yaa

yok hayr muayne etmedı. konustk odasnda dıkıs yaapacagı malzemlerı falan gösterdı

muayne etmedn neye göre para söylyr o zmn . bnm bldgm ebru hanıma 1500 e yaptrnda var?
ve fiyat aralıgını 1800 ile 2000 die bliyrm ben? o zmn bu aralkta neye göre fiyat belrlyr ben anlamadm??
VEa artk cnm sıkılmaya basladı o sahap beyden saygısızlk gören arkdsa cnm cok sıkıldı..
bu ne yaa resmn insanlrn dygulryla oyynyrlarr

bnde öle bılıodm gdnce soka ugradım. zaten kalıcı dusunmuorm ben gecıcı ıstıorm. o yuzden de en uygununu arıor. offf neden bz kadnlarn böle bi derdi olr kı

valla benim de canım sıkıldı. moralimi zor düzgün tutuyordum zaten. şahap beye giden kişinin mesajından sonra tümden bıraktım. hastalandım şimdi de. ateşim çıktı, halsizlik, grip... bedenim kaldırmıyor artık.
bu başlığı açan maçakızı da şahap beye gitmiş. ama nerdeyse bir yıldır foruma girmiyor. ona ulaşamam da... o doktora başka giden var mı ki?

en cok ta buna kızıyrm kendleri kurtuln insanlarn bişeyler demedn cekp gtmesini.
bizi en iyi onlar anlar yaa ..
bunu nasıl yapyrllar??

en cok ta buna kızıyrm kendleri kurtuln insanlarn bişeyler demedn cekp gtmesini.
bunu nasıl yapyrllar??

bunu nasıl yapyrllar??

kızlar galıba benımde tutmadı. koltuğa oturdum bacaklarımı diktim aynayı aldım açtım ve baktım ve orası delık kızlar bilye kadar açık orası resmen.. moralım sıfır.........

kimyaa hatuun o zmn bende bi maiileşym hocayla bakımm benm için en uygun ne zmnmış uzunca anltym durumumu cevp veriri ben inanyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…