kimyahatun canım bende akşama bakıp yazayım ama benimde böyle bilye kadar delik var orada(((
bilmiyor..senin o kadar küçükse bende elanur a katılıyorum..bakire olabilirsin sen..bence hemen doktora git muayene ol...kafan rahat eder..inş. bakiresindir canım.
kimyahatun canım bende akşama bakıp yazayım ama benimde böyle bilye kadar delik var orada(((
bilmiyor..senin o kadar küçükse bende elanur a katılıyorum..bakire olabilirsin sen..bence hemen doktora git muayene ol...kafan rahat eder..inş. bakiresindir canım.
kızlar nasıl desm bi kere olmadı benm
o yüzden byk olslkla bozuldu ama dktra gdp kontrl ettrmke istydm snra ögrenlr die riske grmek istemedm
neyse kızlr düşüncem ben bunu ama umutlanmak ta istemyrm:26::26:
cnkü anlttgm gbi oldu aynen ...
büyük ihtmelle gtti yani
sedaaa canımm hemen yarın ebru hanıma gidiyosun ve konusuyorsun. telefonda aldığın sıcaklığın ve güvenın sana bın katını aşılayacak. ebru hoca hem kadın doğumcu hem genel cerrah hem cinsel terapist.... sakin ol panik yapma... sonuna kadar güvenebılırsın ona. bayan olması da avantaj...
heleki geçici için felan baska sehırlere gıtmene hiç gerek yok. ankara gibi bi yerdesın..
doktorun sana dedıklerını anlat ona. nasıl yaptığını da. senın zarını da mı çıkardı minikperi gibi
kızlar biraz önce ebru hocamın yanından çıktım ve bekleme odasında bi sürü hastası beklerken tam 1 saat 10 dakika konuştum. yarı konuştum yarı ağladım ama çıktığımda rahatlamıştım. evet aynı dediğiniz gibi bi doktor ...kendimi rahatlamış hissetdim. Artık bi umudum var. çok uzun uzun konuştuk herşeyi anlattım ama inanın en çok neye şaşırdım biliyo musunuz beni bu duruma getiren doktorun adını sormadı bile...ben de zaten ağzıma bile almadım. O da muayene etti ve kanamaz dedi. param yok ama vaktim de yok dedim. Bana ne dedi biliyo musunuz. olunca getiririsin hemen yarın olucam. Nikah sonrası ne zaman ilişki olacağını bilmiyorum o yüzden flep yaptırcam dedim. tamam dedi adetim de yeni bitince yarın kendisi yoğunmuş ama yarın olucam. bana riskli olacağımı da söyledi ama yapacak başka çarem olmadığımı söyledim. ağlaya ağlaya gözlerim şişti ama artık rahatım. tüm forumu baştan okudum. artık eminim ebru hanıma güvenebilirim. diğer doktora ne kadar kırgın olduğumu anlattım. Bana ne dedi biliyo musunuz belki öyle söylemek istememiştir bi yoğunluk anında telefonu kapatmıştır dedi. Ama tırnağınla kanat demesini hiç bi şekilde etik sınırlarda açıklayamam dedi.
Hepimizin hakkında hayırlısı bugün daha rahatım. inanın 3 gündür ağlamakdan gözlerim kan çanağı. Ama hepimizin mutlu olması gerekir bu nasıl bir bela ya başımızda...
minikperim akşam sende bakıp söyle canım ..
özgee senınkı nasıl gözüküyor bakınca..
bende bakmamıstım işte operasyon ettirmeden önce nasıl olduğuna..
kızlar benım anlamadığım şu orda mutlaka delık olcak mı. olcaksa ne kdr olcak. ben anlamıom ya kafayı sıyırcam. nettekı resımlere bakıom o gösterılen kızlık zarı çeşitleri bozuk olan kızlık zarımı yoksa bakıre kızlık zarı mı... anlamıyorum kı... benımkı yuvarlak olan şekıl gibi google görselde aratınca çıkan.
minikperim akşam sende bakıp söyle canım ..
özgee senınkı nasıl gözüküyor bakınca..
bende bakmamıstım işte operasyon ettirmeden önce nasıl olduğuna..
kızlar benım anlamadığım şu orda mutlaka delık olcak mı. olcaksa ne kdr olcak. ben anlamıom ya kafayı sıyırcam. nettekı resımlere bakıom o gösterılen kızlık zarı çeşitleri bozuk olan kızlık zarımı yoksa bakıre kızlık zarı mı... anlamıyorum kı... benımkı yuvarlak olan şekıl gibi google görselde aratınca çıkan.
öylemı dersin bilmiyor. umarım öyledir yaa. doğru olabilir ama mantıklı söylediğin. ee daraltma o zaman başa yapılıyor. zar içeriye. daraltma dışta yani. hım.. cunku daraltma içeride olsa zar tuttu dese daraltmanın tutup tutmadığı nasıl anlasılacak..
behin içimi rahatlattın azcık olsun umarım sonuc güzeldir.
bence canım behin haklı kafanı takma artk bole seylere ne guzel yaptrdn kurtuldn iyı dusn iyi seyler olsn benimde sze sorum oluck kızlık zarı zedelendgnde baska bi ilskide kanama meydana gelrmi?
öylemı dersin bilmiyor. umarım öyledir yaa. doğru olabilir ama mantıklı söylediğin. ee daraltma o zaman başa yapılıyor. zar içeriye. daraltma dışta yani. hım.. cunku daraltma içeride olsa zar tuttu dese daraltmanın tutup tutmadığı nasıl anlasılacak..
behin içimi rahatlattın azcık olsun umarım sonuc güzeldir.
kimyahatun zar; minicik bir idrar deliği var birde onun altında daha büyük bir delik var o deliğin kenarları işte.yani adet kanının aktığı deliğin çevresi.içeride falan değil.zaten kızlık zarı mukoza tabakası öyle zarsı bir yapı değil.mesela o idrar deliğinin altındaki delik bazılarında yuvarlak tipte oluyor.böyle bir durumda anüler kızlık zarı adını alıyor.yada yuvarlak deliğin ortasında o deliği 2 parçaya ayıran bir septabulunuyor.bazılarınınkinde minik minik birsürü delik oluyor.buda kalburumsu kızlık zarı.umarım anlatabilmişimdir canım
bu gidişte biz jinekolog falan oluruz haa
bnce dogru sölüyrsun bizm muaynemzle anlşlmaz kızlk zarı ..
o gördgmz deligede cekştrmemz lazm anlayablmemz için ve bunu sakın amelyt olanlar ypmasınn!:95:
zarar vereblrle cnkü..
bakalm ben bugun dha ii bakmaya calşcmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?