• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne bılıyım önceden bu sekılde oturup bakmamıstım. ayakta durup aynayı yere koyup o sekılde bakmıstım. arka tarafta da olunca vajına girişi bellı olmuyor o sekılde yıne. oturup bakınca bılyeden az ufak bır delık var. ayağa kalkınca da hava aldı resmen pırt pırt gaz çıktı... off beee

ne bılıyım önceden bu sekılde oturup bakmamıstım. ayakta durup aynayı yere koyup o sekılde bakmıstım. arka tarafta da olunca vajına girişi bellı olmuyor o sekılde yıne. oturup bakınca bılyeden az ufak bır delık var. ayağa kalkınca da hava aldı resmen pırt pırt gaz çıktı... off beee

cnm gtcen ya kontrle ögrncen ztn .
bna ebru hnımın mail adresni gnderrmsn bulamdm da?:50:

bilmiyor. ayna alıp baksana bı tuwalette felan dizlerini kırıp oturur pozisyonda senın nasıl..

kızlaaar bır bakın işlem görende görmeyen de bakıp yazsınkı farkları bulalım..

ben anlamıyorum bu netteki resimlerden kızlık zarı normalde zaten girişi delık mı oluyor. hepten kapalı olmucakmı. delık olcaksa illa ne kdr olcak.. o netteki resmlerde gösterılen kızlık zarları ayrıca hep kenarları ıfade edıor anlamadım kı........

bilmiyor. ayna alıp baksana bı tuwalette felan dizlerini kırıp oturur pozisyonda senın nasıl..

kızlaaar bır bakın işlem görende görmeyen de bakıp yazsınkı farkları bulalım..

ben anlamıyorum bu netteki resimlerden kızlık zarı normalde zaten girişi delık mı oluyor. hepten kapalı olmucakmı. delık olcaksa illa ne kdr olcak.. o netteki resmlerde gösterılen kızlık zarları ayrıca hep kenarları ıfade edıor anlamadım kı........
tamam bakıım cnm

baktım cnm ben diz cökerek baktım .
bak smdi dudaklrı ceknce bende basta hc delk gözkmyr
sonra ıkınyrm . yuksarı kısmda ufacık bi delk oluyr igne ucu kadr .
dha cok ıkınca alt kısmda bi delk olyr böyle nohut byklgnden bi gıdım kücük kadar.
ufff

dha cok ıkınca alt kısmda bi delk olyr böyle nohut byklgnden bi gıdım kücük kadar.
ufff

o yukarıdakı delık idrar deliği nohuttan ufak olan da vajına deliğin işte... puf......

Sedacım hem ben hem de kuzenim Ankarada Ebru hocama flep yöntemi ile ameliyat olduk. Benimki tuttu çok şükür toplam iki kere kontrole gittim ve hiçbir sorun yaşamazsın dedi. Kuzenim geçen hafta oldu onun düğünü de 23 nisan da. off yaaa onun haberini bi alsam ben de rahatlayacam hem kendi adıma hem onun adına çünkü ben götürdüm onu doktora. Ben de bu forumdan buldum doktoru hep hastaları çok seviyo diye gittim ona. Kimyahatun ve pinkcat gibi kesin öneririm. Allah senin yardımcın olsun yaaa o kadar para verdin doktor bi de tırnağınla kanat mı dedi. Pes diyorum. Senin adına çok üzüldüm çok yıpranmışşındır. Bence Ebru hanımla yüzyüze konuş kimyahatunun dediği gibi o zaman kesin anlayacaksın ne demek istediğimizi...Enson fatmasönmez bi de asii diye bi arkadasın ikisi de kanaması olmuş. Sen foruma bak daha da vardı rahat ol...

sen nerde bılıyosun ...

bu arada özeldeki sorunun sebebi benımdeöyle delık. ve sen operasyon olmadın, ben oldum yani arada fark yok...

Sedacım hem ben hem de kuzenim Ankarada Ebru hocama flep yöntemi ile ameliyat olduk. Benimki tuttu çok şükür toplam iki kere kontrole gittim ve hiçbir sorun yaşamazsın dedi. Kuzenim geçen hafta oldu onun düğünü de 23 nisan da. off yaaa onun haberini bi alsam ben de rahatlayacam hem kendi adıma hem onun adına çünkü ben götürdüm onu doktora. Ben de bu forumdan buldum doktoru hep hastaları çok seviyo diye gittim ona. Kimyahatun ve pinkcat gibi kesin öneririm. Allah senin yardımcın olsun yaaa o kadar para verdin doktor bi de tırnağınla kanat mı dedi. Pes diyorum. Senin adına çok üzüldüm çok yıpranmışşındır. Bence Ebru hanımla yüzyüze konuş kimyahatunun dediği gibi o zaman kesin anlayacaksın ne demek istediğimizi...Enson fatmasönmez bi de asii diye bi arkadasın ikisi de kanaması olmuş. Sen foruma bak daha da vardı rahat ol...

aylinnnnn ne olur yardımına ihtiyacım var... bacakları dikerek oturdum ve ayna yardımı ile baktım bilye kdr delık var... senın işlem tuttu.senın orası nasıl suan bı söyler mısın? bakmadı isen bı bakar mısın merak ediyorum cunku 8 ocakta bende oldum ebru hocaya.. dikilince orası tamamen mı kapanıyor yoksa sende de varmı o bılye nohut kdr olan delık.... o zar vajınanın neresınde. resımler hep kenarları gösterıyor anlamıyorum delırcem nohut kadar delık var. tutmadı mı acaba..... senın nasıl suan orası?

valla benim de canım sıkıldı. moralimi zor düzgün tutuyordum zaten. şahap beye giden kişinin mesajından sonra tümden bıraktım. hastalandım şimdi de. ateşim çıktı, halsizlik, grip... bedenim kaldırmıyor artık.
bu başlığı açan maçakızı da şahap beye gitmiş. ama nerdeyse bir yıldır foruma girmiyor. ona ulaşamam da... o doktora başka giden var mı ki?

hemen umutsuzluğa kapılma..bence farklı bir doktora kontrole git fikrini al bakalım tutmuşmu belkide olumludur..en kötü ihtimal geçici yaptırırsın..

mrb bn uzun zamandr takp halndeymde. gecen ebru hanmdan randevu aldm ve gorstm. kısa surelı ıcın 1600 tl dedı ve flep ıcın 2200.. bn kısa surelı dusunuorm daha uygn bı dktr bılıomsnz

Ebru hanım banada aynı fiyatları söylemişti. Bende geçiciyi daha iyi bir çözüm gibi görüyorum tabi aynı şehirde olduğumuz için avantajlıyız diye düşünüyorum.

Ben Müjde Koyuncuya'da gitmiştim muayeneye. Bu işlemleri pek fazla yapan biri gibi gelmedi bana çünkü ebru hanım bana 2 yerde yırtığın olduğunu söyledi müjde hanım tek yerden demişti. 1000 tl ye geçicide kesin garanti veririm dedi sonra ebru hanımla görüştüm ve ona karar verdim.

ufff

bilmiyor canım sen emin olmak için muayene olmaya gidicektin gittin mi eğer senin dediğin gibiyse delik okadar küçükse belkide gitmemiştir sen bi muayane ol derim ben

kimyahatun canım bende akşama bakıp yazayım ama benimde böyle bilye kadar delik var orada:((((

bilmiyor..senin o kadar küçükse bende elanur a katılıyorum..bakire olabilirsin sen..bence hemen doktora git muayene ol...kafan rahat eder..inş. bakiresindir canım.

Back