ya cnm öle deme önceden nasıl dı kii??:26:kızlar galıba benımde tutmadı. koltuğa oturdum bacaklarımı diktim aynayı aldım açtım ve baktım ve orası delık kızlar bilye kadar açık orası resmen.. moralım sıfır.........
ne bılıyım önceden bu sekılde oturup bakmamıstım. ayakta durup aynayı yere koyup o sekılde bakmıstım. arka tarafta da olunca vajına girişi bellı olmuyor o sekılde yıne. oturup bakınca bılyeden az ufak bır delık var. ayağa kalkınca da hava aldı resmen pırt pırt gaz çıktı... off beee
tamam bakıım cnmbilmiyor. ayna alıp baksana bı tuwalette felan dizlerini kırıp oturur pozisyonda senın nasıl..
kızlaaar bır bakın işlem görende görmeyen de bakıp yazsınkı farkları bulalım..
ben anlamıyorum bu netteki resimlerden kızlık zarı normalde zaten girişi delık mı oluyor. hepten kapalı olmucakmı. delık olcaksa illa ne kdr olcak.. o netteki resmlerde gösterılen kızlık zarları ayrıca hep kenarları ıfade edıor anlamadım kı........
baktım cnm ben diz cökerek baktım .
bak smdi dudaklrı ceknce bende basta hc delk gözkmyr
sonra ıkınyrm . yuksarı kısmda ufacık bi delk oluyr igne ucu kadr .
dha cok ıkınca alt kısmda bi delk olyr böyle nohut byklgnden bi gıdım kücük kadar.
ufff
Sedacım hem ben hem de kuzenim Ankarada Ebru hocama flep yöntemi ile ameliyat olduk. Benimki tuttu çok şükür toplam iki kere kontrole gittim ve hiçbir sorun yaşamazsın dedi. Kuzenim geçen hafta oldu onun düğünü de 23 nisan da. off yaaa onun haberini bi alsam ben de rahatlayacam hem kendi adıma hem onun adına çünkü ben götürdüm onu doktora. Ben de bu forumdan buldum doktoru hep hastaları çok seviyo diye gittim ona. Kimyahatun ve pinkcat gibi kesin öneririm. Allah senin yardımcın olsun yaaa o kadar para verdin doktor bi de tırnağınla kanat mı dedi. Pes diyorum. Senin adına çok üzüldüm çok yıpranmışşındır. Bence Ebru hanımla yüzyüze konuş kimyahatunun dediği gibi o zaman kesin anlayacaksın ne demek istediğimizi...Enson fatmasönmez bi de asii diye bi arkadasın ikisi de kanaması olmuş. Sen foruma bak daha da vardı rahat ol...
valla benim de canım sıkıldı. moralimi zor düzgün tutuyordum zaten. şahap beye giden kişinin mesajından sonra tümden bıraktım. hastalandım şimdi de. ateşim çıktı, halsizlik, grip... bedenim kaldırmıyor artık.
bu başlığı açan maçakızı da şahap beye gitmiş. ama nerdeyse bir yıldır foruma girmiyor. ona ulaşamam da... o doktora başka giden var mı ki?
mrb bn uzun zamandr takp halndeymde. gecen ebru hanmdan randevu aldm ve gorstm. kısa surelı ıcın 1600 tl dedı ve flep ıcın 2200.. bn kısa surelı dusunuorm daha uygn bı dktr bılıomsnz
baktım cnm ben diz cökerek baktım .
bak smdi dudaklrı ceknce bende basta hc delk gözkmyr
sonra ıkınyrm . yuksarı kısmda ufacık bi delk oluyr igne ucu kadr .
dha cok ıkınca alt kısmda bi delk olyr böyle nohut byklgnden bi gıdım kücük kadar.
ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?