canım geçiciye %100 garanti veriyolar...benim flepim tutmamıi olabilir geçiciye kalabilirim.....şimdi nisanda belli olacak ona göre geçici hakıında bilgi alcam...içini ferah tut dicem ama biliyorum ki kelin ilacı olsa başına sürer bi gün kalpten gidicem bende((

betabeta arkadasım sabahlara kadar ağladım yaa....sen ne ddemek istiyosun...ben annemelere yansıtmıycam diye içim parçalandı.yediğim yemek boğazımda düğümlendi. benim senden ricam doktoruna gıt ve benim burada yazdıklarımı anlat. böyle şey olur mu yaaa. beni hatırlatacağindan eminim akademisyen olacağimdan da bahste...istanbulda doktora kontrol yaptırdığımı ve oa güvenim kalmadığı için paramı geri istediğim ve nasıl bana bağirdığını ve telefonu kapattığını...beni aslında kontrole çağırmadığını ve ben kontrole gelince tekrar para aldığını da dsöyle...sinirden hala tTİTRİYORUM:::

düşünsenize doktora ameliyat oluyosıunuz ve adam ameliyat olmadan sizden paranızı alıyor böyle bir doktor olabilir mi..nasıl güven gelişecek...düşündülçe çıldırıyorum yaptıklarını. herseyi kabul etsem de bir doktorun kanamazsa tırnağınla kanatırsan demesi nasıl bişeydir yaa...o kadar çaresizim ki. Arkadaşımdan borç alıp tekrar yaptırmak zorundayım başka çarem yok. Güçlü olmak zorundayım....ama nasıl bilmiyorum...

canım bsey sorucm sna sen hangi doktora gttn ve ne olmustuda kzlık zarı muayenesı yaptrdn bende emın deglm bozulp bozlmadgna onun icn soruyorm cevaplarsn cok sevinrm

adetim bugün bitecek gibi hemen yarın ameliyat olmam lazım vakit kaybedemem. Kızlar napayım nikahım mayısda yardım edin kalıcı yaptırmam gerekiyor....önce nikah olacak sonra düğün tarihi belli değil işte o arada eşim birlikte olmak istese benim flep yaptırmam gerekiyor. Alahım panik healindeyim yardım edin...

panik yapma canm sen hangi sehrdesn

gerçekten inanamıyorum. çok üzüldüm canım. bir şekilde hallolur, vaktin var senin sanırım. endişelenme. ama benim vaktim yok. çok az kaldı düğünüme.. içime kurt düştü şimdi. bence kimse kalıcı yaptırmamalı o halde. ebru hoca da başkası da garanti veremiyor. ama geçiciye garanti veriyor herkes. keşke son günler gitseydim.

senin dikişlerin ne zaman düşmüştü? ne zaman ameliyat olmuştun? senden de zar parçası çıkardı mı? aynı şeyleri mi yaptı ya? kontrol için parayı hiç sormadım. almaz diye düşündüm. olmazsa başka doktora gidip kontrol olayım. başka doktor da bilmiyorum ki... tırnağınla kanat ne demek yaa. içim bir hoş oldu. yapacak olsam zaten ameliyat olmazdım. hey allahım. nasıl adam bu. bana da mı aynı şeyleri yapacak?

antebe gelebilirsen özkan beye yaptır ben ona çok güveniyorum

flep olsan bile yine ilişkiden önce kontrol olman gerekir. bence eşinle birlikte olma konusunu konuş. ya nikah kıydığınız gece birlikte olun ya da düğüne kadar bekleme kararı alın. sonra birlikte olmak isterse de karar aldık dersin. sıkıştırırsa falan da mantar olduğumdan şüpheleniyorum, doktora kontrole gitmeliyim dersin. ne bileyim hallolur herhalde bir şekilde. her şeyin çözümü var. sakin ol sadece. inşallah hepimiz için her şey iyi olur...

seda canım çok üzüldüm keşke o zamanlar foruma girseydin bilgi alsaydın burdan..ben eminimki burda okuyup üye olmadan yaptıran çok kişi var..keşke üye olsalarda bizde bilebilsek..... burda operasyon yaptırıp yazmaya devam eden bi kaç kişi varız..evlendikten sonrada arada yazan fatma snmez var sağolsun..bi çok kişi yazmıyor..ben onalrdan biri olmıcam..yazıcam...insanın bu durumda o kadar çok desteğe iht. oluyor ki...çevremizde dertleşecek kimsemiz yok...iki yöntem var diyolar hem flep hem geçici ..ama flep yönteminide herkes kendine göre yapıyor.....

ankaradayım canım...az önce de bir iki doktorla konuştum...kimyahatun ve pinkcat ebru hanım iyi mi gerçekten? sesi çok sıcakdı ama ben çok korkuyorum yaa. yarın yanına gideyim o zamn. bi de erkek doktor var kızılayda ama burda ne yapayım yaa...ondan görüşmek istesm ne olur ki..

betabeta arkadaşım ben ipin düştüğünü inan görmedim. umarım senin için herşey güzel olur. benim sürem çok az ve kalıcı yaprtırmam şart...

canım istanbula gelme gbi bi olanagn varsa sisli med iyims bu knuda dugun tarihine gore bi islem uyguluyomus garantide veriyomus dugndn bi kac snrada cagrmyomus senın dugn ne zaman

minikperim inşallah tutmuşturda tekrar uğraşmak zorunda kalmazsın.. çok panik olmuyorum ama ben bazen çok değişiyo psikolojim zaman daraldıkça sanırım..geçicide gene kendiliğnden eriyen ip kullanıyorlarmış hiç bir sorun olmaz anlaşılmaz dedi bana ama genede işte yaptıran ve sonuç alan birinden duymak insanı daha çok rahatlatıyo..

sedaaa canımm hemen yarın ebru hanıma gidiyosun ve konusuyorsun. telefonda aldığın sıcaklığın ve güvenın sana bın katını aşılayacak. ebru hoca hem kadın doğumcu hem genel cerrah hem cinsel terapist.... sakin ol panik yapma... sonuna kadar güvenebılırsın ona. bayan olması da avantaj...

heleki geçici için felan baska sehırlere gıtmene hiç gerek yok. ankara gibi bi yerdesın..

doktorun sana dedıklerını anlat ona. nasıl yaptığını da. senın zarını da mı çıkardı minikperi gibi.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar,

ben de forumu bir süredir takıp edıyorum. sahap bey ve ebru hanımdan baska , serpil kılıç ve süleyman eserdag ve müge aksoy ile mailleştim hepsi de sıcak ve samimi mesajlar atmıs... sevgili arkadaslarım siz de bu isimleri bir arastıırn derım bence ... umarım hersey güzel olacak... sevgiler

Sedaaa, Ebru hanım bu konuda doğru adres. Çok yardımcı, dürüst ve yaptığı işin arkasında. Eğer olur da flep tutmazsa bile gerekeni yapıyor. Daha önce bu forumda Dream-07 diye bir arkadaşı düğün öncesi çağırmış ve son dikişlerle kanamasını garantilemişti. Ayrıca benim de düğünüm ile nikah arasında bir ay var ve ben nişanlım ile konuştum düğünden önce beraber olamayacağımızı. Geçici düşünürsen sen de konuşursun.

canım ya benim zarı çıkarmadı doktor Allahtan o kadar parçalar kaldı(...betametanınki öyleydi şahap bey öyle yapmış..bana kızlık zarımın aralarına ilave yaptı flep öyle oluyomuş sanırım...

mrb bn uzun zamandr takp halndeymde. gecen ebru hanmdan randevu aldm ve gorstm. kısa surelı ıcın 1600 tl dedı ve flep ıcın 2200.. bn kısa surelı dusunuorm daha uygn bı dktr bılıomsnz

irfan diye bir doktor vardı mithatpaşa da. onunla da konuşmuştum. ilk muayene için bile ücret istemiyorum demişti bana. ona gidip muayene olabilirsin. ben de keşke ona gitseydim.. yazdıkların bugün kafamı karıştırdı. canım sıkkındı zaten. düğün telaşesinde iyice stres oldum. benim bütün dikişlerim ortada. ve ne zaman düşecek bilmiyorum. ve nişanlım bulduğu her fırsatta sıkıştırıyor. artık nasıl kaçacağımı şaşırdım. doktor seninkini nasıl yaptı ki? aynısı gibi miydi? zarını tamamen aldı mı? tutmazsa son gün geçici de yapmaz şimdi bu adam. çok şaşırdım valla ya. iyi birine benziyordu oysa ki...

ebru hocaya giden arkadaşımın da kanaması olmayınca ondan vazgeçmiştim. hem de çok pahalıydı. 2200 sömürü gibi geldi bana. kimse hiçbir şeye garanti veremiyor. en iyisi geçici. çok çok çok pişmanım kalıcı yaptırdığım için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…