Kızlar merhaba, ben Ocak ayının ilk haftası Ebru hocaya hymenoplasty oldum sonucumu öğrenmek içinde geçen hafta kontrole gittim. Muayene etikten sonra bana daraltmanın tuttuğunu ancak diğer dikişlerimin hala tam olarak iyileşmediğini söyledi. Düğünden 1 hafta önce kontrole gitmem gerekiyormuş. Geçici mi yapacaksınız diye sordum bana hayır sadece sonuçtan emin olmak kesinlikle görmem gerekiyor dedi. Birincisi ben Ankara dışında oturuyorum düğünden önce en erken dört gün kala işten izin alıp kaçarak gitmem gerekiyorikinci olarak da benim nikahım düğünümden bir ay önce başka bir il de olacak. 1 ay nişanlımı nasıl tutacağım ben? Kızlar sizce benim dikişler tutmadı mı? Düğünden önce geçici mi yapacak? Napıcam ben?
Düğün temmuzun ilk haftası. Dikişlerin hala iyileşme sürecinde alttakiler tutmuş üst dikişlerinde hala iyileşmemiş dedi. Riskin olduğu için çağırıyorum dedi. Çok moralim bozuk. 80 günde nasıl iyileşmez?
merhaba bu işlemi geçici olarak yaptıran varmı arkadaşlar benim çok az zamanım kaldı felp yöntemi sonrası çok dikkat gerektirdiği ve çalıştığım için kalıcı düşünmedim hiç. Ama geçicide emin olamıyorum. Yaklaşık 45 gün var düğünüme. Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen.
arkadaşlar size çok canım yandığı için yazıyorum. bir yıl önce sahap bey flep yöntemi ile ameliyat oldum. aynı burada olanlar gibi kontrole çağırmadı beni ama benim düğünüm de yaklaşınca açocası merak ettim. araddım kendıisini kontrolde de ücret alıyorum dedi ve ben gidip muayene oldum bana ne dedi biliyomusun % 99 kanar %1 tutmama riski var o zaman da kanamazsa kendini kas veya tırnağınla kanat dedi. o kadar kontrol için de muayene parasını verdim ve beni bu sözlerle göndermesi sinirlendirdi. beni çok kırdı tekaar rtelefon açtım bana bağırdı ve telefonu yüzüme kapattı. Ağlayark başka bir doktora gittim o %100 kanamaz dedi. İstanbulda da bir doktora gittim YIKILDIm...Size buradan uyarıyorum...kesinlikl bu doktora inanmayın. beni çok kırdı telefonda bağırdı ve bana sahip çıkmadıç Düşünsenize kontrole çağırmadı yaaa ama çok kötüyüm şimdi ankarada yeni bir doktor arıyorum kendime...bana yardım edin...
süper vakıt. geçicide yuzde yuz garanti verıyorlar. hangi şehırdesınız.
Cevap için tşk ederim kimyahatun. Ankaradayım ben Ebru hanıma muayene oldum 1 ay önce hangisini istersen onu yaparız dedi ve yüzde 1500 garanti verdi. Düğünden 3 gün önce gitmeyi düşünüyorum ama hareket kısıtlılığı ve duş problemi düşündürüyo açıkcası.
e bu daha harıka! baksana ankaradasın ve ebru hanıma gitmişsin... önce Allaha son Ebru hocaya güven ve bu işi olmuş bil! geçici yaptırabilirsin duş felan problem değil diye biliyorum geçici de... ama şunuda düşünebilirsin (nasıl olsa ankaradasın), flep yaptır. eğer tutarsa ne ala.. ki flepteki başarı genelde düğüne 2 3 ay kala yaptıranlarda oluyor.. eğer ki tutmazsa o zaman geçici yapar. 2 alternatifi de kullanmıs olursun o zaman. hem ebru hoca ücrette almıyor ne kontrolden ne diğer işlemlerden.
Düğün temmuzun ilk haftası. Dikişlerin hala iyileşme sürecinde alttakiler tutmuş üst dikişlerinde hala iyileşmemiş dedi. Riskin olduğu için çağırıyorum dedi. Çok moralim bozuk. 80 günde nasıl iyileşmez?
başta öyle düşünüyodum ama flep te çok dikkat edebileceğimi sanmıyorum hareketli bi işim var çünkü ve dinlenme şansım olmaz kesinlikle. Geçiciye hem zaman ayırabilirim hemde gitmem kolay olur. Ama işte anlaşılırmı diye tereddütlerim var. Geçici yaptıranda hiç rastlamadım forumda ilk ben olcam sanırım :)
hımm o zaman hiç risk alma düğünden önce git ve geçici ol.. sonra da prenseslerrr gibi gelin ol.. kocişinin koynuna rahatçaa girbizleri de haberdar et..
arkadaşlar size çok canım yandığı için yazıyorum. bir yıl önce sahap bey flep yöntemi ile ameliyat oldum. aynı burada olanlar gibi kontrole çağırmadı beni ama benim düğünüm de yaklaşınca açocası merak ettim. araddım kendıisini kontrolde de ücret alıyorum dedi ve ben gidip muayene oldum bana ne dedi biliyomusun % 99 kanar %1 tutmama riski var o zaman da kanamazsa kendini kas veya tırnağınla kanat dedi. o kadar kontrol için de muayene parasını verdim ve beni bu sözlerle göndermesi sinirlendirdi. beni çok kırdı tekaar rtelefon açtım bana bağırdı ve telefonu yüzüme kapattı. Ağlayark başka bir doktora gittim o %100 kanamaz dedi. İstanbulda da bir doktora gittim YIKILDIm...Size buradan uyarıyorum...kesinlikl bu doktora inanmayın. beni çok kırdı telefonda bağırdı ve bana sahip çıkmadıç Düşünsenize kontrole çağırmadı yaaa ama çok kötüyüm şimdi ankarada yeni bir doktor arıyorum kendime...bana yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?