• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ANKARA' da Gelinlik

Aslında bende merak ettim ...benim provalarım süper gidiyor ne konuşmuşsak formda ne çizmişsek ne eksik ne fazla 3.provamda artık herşey netleşti işini layığıyla yapan bir firma ben bunu net söyliyeyim 2kişi daha götürdüm ki aynı fikirdeyiz bence firma süper

elma gelinlikte diktiriyorum herşey yolunda tavsiye ederim işlerini çok iyi profosyonel yapıyorlar

Haa anladım şimdi bi üstteki postta yazdığınız şeyi :) Elma gelinlik evet profesyonel duruyo ama dediğim gibi çekincelerim var mesela omuz başı görünmesini istedim yapamayız dediler. başka bi yer yaparız demişti. aynen onlara anlattım olmaz falan demişlerdi. yani gerekçe göstermeden böyle dedikleri için emin olamıyorum. Sizi etkilemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın gerçekten yapamayacaklardır ondan diyolardır. bunu söylemek de profesyonellik gerektirir.
İnşallah içinize sinen bir gelinliğiniz olur :) hayırlı olsun

Bende elma gelinlikle uzun gezmemden sonra aradığm cevapları aldığım için anlaştım.Orada ki satışdaki bayan önce beni dinledi sonra çizimle daha sonrada giydirip nedenleri ile olmazları ve olurları anlattı sağolsun çok ilgiliydi ve bende inanılmaz samimi buldum ve herkeze önerebiliceğim bir mağaza olduğunu garanti ederim.haftaya provalarım başlıcak ama ben şimdiden çok rahatladım TEŞEKKÜRLER ELMA GELİNLİK.....

ulusta burç gelinlikten alacaktım sonradan yüzlerini gördüm caydım yağmurdan kaçarken doluya tutuldum yine ulus Anafartalar'da cihan modaya teslim ettim kendimi çok çok pişman oldum ULUS benim canımı yakınca arkadaşıma da önermedim Kızılay'da karar kıldık çünkü Tunalı çok pahalı geldi sizlerin yorumlarıyla elma ya uğrayacağız hafta sonu bilgileri buradan yazarım .

merhabalar arkadaşlar benim düğünüm temmuz sonu ama şimdiden araştırıyorum. Belirlediğim bir model var ama iyi bir terzi bulmam gerek. Aşağıdaki modeli dikebilecek önerebileceğiniz bir dikimevi var mı?

Eklentiler

• Balık-etek-gelinlik-modelleri.jpg
    Balık-etek-gelinlik-modelleri.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 6.007
M
merhabalar arkadaşlar benim düğünüm temmuz sonu ama şimdiden araştırıyorum. Belirlediğim bir model var ama iyi bir terzi bulmam gerek. Aşağıdaki modeli dikebilecek önerebileceğiniz bir dikimevi var mı?

Merhaba tunalı be and ve buyuk çarsıyı gezmeniZi öneririm. Bende bugun gelinliğim için bi yerle anlaştım buyuk çarsıda. Simdiden orayı size tavsiye etmem doğru olmaz bende deniyeceğim cünkü vebal almak istemem. Ama tunalıda dai gelinlik, duygu gelinlik, shedamoda gelinlik cok güzel fiyatları biraz yüksek ama bu gelinlikte sadece drape olacagı için fiyatta düşüş olur.

ulus Anafartalar burç gelinlik benden fiyatın yarısını kaparo almıştı düşünün yarısını ama hiçbir şey yapmadılar kavga dövüş paramı geri aldım yazık olmuş bana dedim bugün arkadaşımla gittik elma gelinliğe Burcu hanım çok iyi ilgilendi bizimle hemen yardımcı oldu ayrıca çok güler yüzlü bir bayan and çarşısı içinde şu an dikime başlanacak önermem doğru mu bilmem ama yardımcı olması güler yüzü bile uğramanız için yeter artar bile bir defa olmayacak şeye olmaz diyen işine ve kendine güvenen bir bayan dikim aşamasında ben burdan aktarırım benim canım yandı önce arkadaşımın sonra da evlenecek hiçbir kızın canı yansın istemem önemli neticede bu işler .

Merhaba kızlar .. İçinizde yeni evlenen yada evlilik hazırlığı içinde olanlardan ziyade evli olup da gelinliğini ihtiyaç sahibi birine vermeyi duşunenler var mı..

Ben 18 yaşındayken evlendim eşi ve ailesi bana gelinlik giydirmediler başka sorunlarımız da vardı ayrıldık. Şimdi 21 yaşındayım ve 2 senedir ayrıyız eşimle ama boşanamadık birbirimizi sewiyoruz çunku. O arada eşim askere gitti geldi ev tutmuş bikaç parça eşya almış gucu yettiği kadar ama biz evlenirken duğun yapamadık bari barışırken bişeyler yapalım istiyoruz:( İnanın utanarak yazıyorum bu yazıyı bugüne kadar kimseden bişey istemedim ama insan mecbur olunca bunu da yapıyor ..böyle hayırlı bir iş için Yardımınızı esirgemeyin

benim gelinliğim duruyor vermeyi düşünüyorum ama tabi güven çok önemli gerçekten ihtiyaç sahibine gitmesi için araştırma yapıyorum benim için mühim.

arkadaşlar Ankara' da gelinlik nişanlık diktirmeyi düşünenlere Dilşad Moda Evi' ni tavsiye ederim. Kızılay Atatürk Bulvarı And Çarşısında. Çok hoş sohbet, senin ne istediğini bilen, birebir istediğini yapan bir ablamız var. Bir gidip görün derim. Biz kız kardeşimin gelinliğini diktirdik ki benim kız kardeşim çok pimpiriklidir. Biz bile memnun ayrıldık. Bir gidip görün derim. :)

Kızlar AND çarşısındaki Bride mode evine asla gitmeyin asla ama asla gelinliğimin büstiyerini yamuk diktiler daha gelinliğin yarısı bitmeden terzi kaçtı mecburen defalarca giyilmiş olan gelinliği verdiler acıdım aslında asla almazdım ama kadın ağladı falan eteğin altı dikilmemiş duvaklar yamuk kesim yerleri falan bi görseniz çıldırırsınız, yine aynı şekilde yırtık ve kirli olan tarlatanı verdiler ben yandım siz yanmayın kızlar.

elmadan arkadaşım diktirdi yeni teslim aldı çok ama çok memnun ben de bizzat şahidim aşamalarına tabi burcu hanımın da etkisi oldukça büyük bence ben de tavsiye ederim and çarşısı ELMA gelinlik.

kızlar bende karar verme aşamasındayım elmaya dün gittim ordaki pek çok mağazaya gittim elmayı düşünüyorum ama birde soysalda menekşe moda evi var ablamda oraya diktirmişti orayıda düşünüyorum,gelinliğini teslim alanlar paylaşsalar keşke resim olmasada nasıl olduğunu

Sheda Modaevinden kesinlikle uzak durmanızı söyleyebilirim. bu yıl eylüldeki düğünüm için mayıs ayında provalara başladık. ilk önce şunu söylemek istiyorum her provamda farklı insanlarla karşılaştım. hatta ilk provamda gelinliğimi dikeceğini söyleyen bayanı sevmiştim ve diğer provada yoktu. 2.provaya gelen kadın benim istediğim şeyleri bilmeyen farklı biriydi. sonra bir 3.kişi geldi. şunu da belirteyim bu şikayetinizi ya da isteğinizi belirteceğim kişi başta tanıştığımız Damla Sonattı ancak kendisini fiyatı konuşup anlaştığımız o ilk günden sonra hiç ortalarda göremedik!! neyse provalar devam ederken birtakım şeyler yaşadım ve bunlar canımı çok sıktı. mesela dedim ki ben askıdaki gelinliğin aynısını istiyorum dantelinden tutun, dantel miktarına kadar.. ama gelin görün ki provalarda farklı dantel kullanıldı, gögüs kısmında olması gereken ayrıntılar son dakika alelacele dikildi. bize satış yapan bayan çok güleryüzlü, çok sevecenken daha sonraki provalarda en ufak isteğimde ya da böyle olur mu dediğimde: ''onu baştan söyleyecektin, sen de kafana çok takıyosun, bize bırakmalısın artık, biz iyiyiz, biz biliriz'' tarzı cümleler kullanmaya başladı. hatta göğüs kısmındaki o detayın olmadığını söylediğimde ekleyemeyiz bile dedi aynı kişi! velhasıl ben artık her provaya bakalım bu defa neyle karşılaşacağım gerginliği ile gidiyordum. eşim de ben de çok sabırlı ve anlayışlı yaklaştık. kesinlikle bir tartışmaya girmedik bu kişilerle. ancak tavır çok yanlıştı sonuçta 1 kez gelin oluyorsunuz ve karşınızda sizin fikirlerinizi çok da umursamayan, biz biliriz edasında yaklaşan insanlar var.
gelelim en son ve artık sabrımı taşıran noktaya. en son provaya gittim artık askılar yapılmıştır diye beklerken yapılmadığını gördük, ayrıca fermuarın aşağı kaymaması için kopça dikilecekmiş o dikilmemiş vs. neyse dedik onemli değil artık sonuna geldik sorun çıkmasın ne olacak gidelim bi çay içelim, bekleyelim. neyse yarım saatten daha uzun bir süre geçirdikten sonra geri döndük ve ordaki bayan tamam dedi hazır denemene gerek yok bence dedi. size zahmet olmayacaksa giymek isterim dedim ben. çalışanların her zamanki o bıkkın tavırlarıyla içeri girdik, denedim. ve kopçanın çok içeri dikilmiş olduğunu gördük. buyrun yine bir sorun :) ama ben sabırlıyım olsun dedim içimden olur böyle çıkar düzeltsinler. neyse tamam dediler düzeltildi tekrar giymeye gerek yok ama benim içim içimi yiyor buna rağmen denemedim bu defa. çıkmadan, bir sorun çıkmaz değil mi dediğimde yine cevap beklediğimden farklı değildi. sen de çok büyütüyorsun, kötüyü çağırma vs. (sanki ben 4 aydır saçmasapan sorunlarla karşılaşmayıp kendim abartıyormuşum durumuna sokuldum)
neyse düğün günü geldi çattı kuaförde gelinliği kardeşim ve en yakın arkadaşım giydirecek dediler ki burada bir kopça var ama mümkün değil takamayız çok içeride. dedim nasıl olur değiştirdiler onun yerini.(bu arada şunu söyleyeyim herhangi bir kilo değişimi yaşamadım) başımdan aşağı kaynar sular döküldü. sadece 1 dakikalarını alacak ve gözleriyle gördükleri bir hatayı düzeltmemişler ve bana giderayak yalan söylemişlerdi. desem ki danteli kaymış, boncuğu sökülmüş vs.. hayır kesinlikle böyle bir şey değildi!! beni o anda, öyle bir günde aciz bırakmışlardı. dikiş bilseler bile yanımdaki insanlar aman yanlış yaparız korkusuyla dikmek istemediler. o karmaşada terzi arandı en az 20 dakika ben o stres ve üzüntüyle terzi bekledim kuaförde. ben bu kadar ciddiyetsiz, bu kadar müşterisine önem vermeyen bir gelinlikçi duymadım. o kadar arkadaşım evlendi, kardeşim evlendi kimseden bu tarz şeyler işitmedim. ve piyasanın üstüne fiyat veriyorsunuz ama sonuç bu SHEDA MODA EVİ böyle bir yer. memnun kalan elbette vardır. ama ben asla ve asla memnun kalmadım.
arkadaşlar diyorsanız ki ben piyasanın üzerinde bir fiyatla gelinlik diktiririm sorun değil, ben dikişçisinden satışçısına kadar hepsinin afra tafra ve bilmişliğini çekerim, diyorsanız ki bütün bunları söyleyecek bir işletme sahibi olmasın ortada mühim değil, belki ömrünüzün en güzel gününün gergin başlamasına sebep olsunlar o da önemli değil diyorsanız buyrun Sheda Modaevine gidebilirsiniz.

Back