Merhaba arkadaşlar. 2 gündür gelinlik diktirmek için moda evi geziyorum. Buradaki yorumlardan çok faydalandığım için 2 günlük kısa maceramı ben de yazmak istedim. and çarşısında özellikle aklımda kalan yer elma modaevi oldu. çok ilgilendiler sağolsunlar üstte yorumumda da yazmıştım. bugün de hrb elegant a gittim. kesinlikle asla tavsiye etmiyorum.içeri girdik arkadaşımla uzun saçlı bir bey vardı. diktireceğim modeli gösterdim sonra bi soru sordum gelinlikle ilgili beni azarlar gibi cevap verdi. normalde modaevi gösterir dantellerini ben bakabilir miyim dedim öyle gösterdi ama surat 5 karış. sanki hayrına dikecek gelinliği. sonra siz karar verin öyle gelin diye bize kibarca gidin demeye getirdi. bende mayısta düğünüm zaten bu aralar diktiricem dedim. sonra dantellere baktık gelinliklere baktk peki düşünelim falan dedik iyi akşamlar dedik daha atöyleden çıkmadan adam biz orda yokmuşuz gibi başka işlerle ilgilendi. biz de kendi kendimize dışarı çıktık arkamızdan uğurlamadı bile. ayrıca 2 dakikada ayaküstü and çarşı büyük çarşı modaevlerini küçümsedi onlar esnaf biz tasarımcıyız malımız kaliteli falan fistan diye. and çarşısındaki hiçbir modaevi diğerini bize kötülemedi.aksine elma ve ışıltı modaevi biz esnafız burda birbirimizi kötülemeyiz dediler. iş ahlakı böyle birşey işte.
HRB eleganttan sinirle çıktık buradaki yorumlardan referansla ışıltı gelinliğe gittim . beyefendi çok yardımcı oldu çok tatlı dilli güler yüzlü biri ve size çok güven veriyor. zaten buradaki yorumlardan okuduğum kadarıyla ışıltı modaevinde diktiren herkes tam istedğim gibi oldu memnun kaldım diye yazmış. Sonuç olarak ışıltı da karar kıldım. ve bu kısa 2 günlük modaevi arama sürecimde anladım ki işçilik kalite kadar modaevinin sahipleri çalışanlarının güleryüzlü olması ve size güven vermesi de önemli. Sonuçta en stresli zamanlarınızda o insnalarla en az 3 defa gelinlik gibi hassas bir konuda yüzyüze geleceksiniz.