Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım zaten ellerınde modeller oluyo sen oradan begenıyorsun onlar senın olcune gore dıkıyorlar ve eklemek yada cıkarmak ıstedıgın yerlerıde senın fıkrıne gore yapıyorlar.
Kiizlar benm arkdasim ankara dreamondan 2 gelinlik aldi cogu ildedw subesi var kreasyonlarini katalogtan seciyorsunuz cogu modelin kendi ismi var bana model gosterdi bende antalyada oldugum icin antalya subesine gittim begendgim gelinligidikiyorlar suanda... 2 750 katalog fiyati 2.60 a dustu indirime denk geldim mutlaka gidip orneklere modellere bakin prof calisiyorlar yarin ilk provama gdiyorum instagram sayfasi uzernden yorumlarini takip edin ankara konya mersin antalya istanbul gaziantep dreamon subeleri var benim modelim gorseldeki
Kiizlar benm arkdasim ankara dreamondan 2 gelinlik aldi cogu ildedw subesi var kreasyonlarini katalogtan seciyorsunuz cogu modelin kendi ismi var bana model gosterdi bende antalyada oldugum icin antalya subesine gittim begendgim gelinligidikiyorlar suanda... 2 750 katalog fiyati 2.60 a dustu indirime denk geldim mutlaka gidip orneklere modellere bakin prof calisiyorlar yarin ilk provama gdiyorum instagram sayfasi uzernden yorumlarini takip edin ankara konya mersin antalya istanbul gaziantep dreamon subeleri var benim modelim gorseldeki
Can'ım yarın ilk provadan sonra yorumlarını da yazar mısın merak ediyorum bende 2 modeli çok beğendim ama emin olamıyorum bi de İstanbul'da dikiliyormuş ben Ankaradayım bi sıkıntı çıkınca gelinlik İstanbul'a mı gidip gelecek gelinlik endişeliyim
Selam benim kardeşim 3 sene önce ordan almıştı gelinliği zor bir modeldi ama katalogdakinin aynısını diktiler ekip halinde kardeşimle ilgilenmişlerdi zaten atölye yukarı katta ne istiyorsan hemen yapıyorlardı bende bunlara güvenerek Ankara-İstanbul da yaklaşık 30-40 gelinlikçi gezdikten sonra ben de dai Den aldım gelinliği bi kaç değişiklik yaptık modelde 3 gelinlik birleşti inşallah benimki de güzel olur kardeşiminki gibi
Selam benim kardeşim 3 sene önce ordan almıştı gelinliği zor bir modeldi ama katalogdakinin aynısını diktiler ekip halinde kardeşimle ilgilenmişlerdi zaten atölye yukarı katta ne istiyorsan hemen yapıyorlardı bende bunlara güvenerek Ankara-İstanbul da yaklaşık 30-40 gelinlikçi gezdikten sonra ben de dai Den aldım gelinliği bi kaç değişiklik yaptık modelde 3 gelinlik birleşti inşallah benimki de güzel olur kardeşiminki gibi
Hayırlı olsun tatlım inşallah çok güzel istediğin gibi bi gelin olurdun daide denedim modelleri çok beğeniyordum ama dreamonda taşlı bi model denedim çok yakıştı ondan sonra hepsi sönük gelmeye başladı bende daiden alırım diyordum ama şimdi kararsız kaldım
Ben de dream on a gittim hem de 2 kere ama bilmiyorum hiç bir model içime sinmedi bir de Fransız dantel dedikleri alakası yok güzel durmuyor insragram hesabına bak dreamonbridal diye orada gerçek gelinlerin üzerinde gör gelinlikleri ki sönük bence
Ben de dream on a gittim hem de 2 kere ama bilmiyorum hiç bir model içime sinmedi bir de Fransız dantel dedikleri alakası yok güzel durmuyor insragram hesabına bak dreamonbridal diye orada gerçek gelinlerin üzerinde gör gelinlikleri ki sönük bence
İstediğim model bu giydim hiç sönük bi havası yoktu ama atölyelerinin İstanbul'da olması beni düşündürüyor bi sıkıntı çıksa gelinlik İstanbul'a mı gidip gelecek bi de teşir ürünü daha giyerken taşları sökülüyordu teşir diye önemsemedim ama gelinliğimde de aynısı olur mu diye korkuyorum
Aaa beğendiğin böyle bir modelse ayrı çünkü ben a ve Prenses modellere bakmıştım buna bakmamıştım. Atölye Antep ve ist da Ankara'da da terzi var ufak oynamalar yapıyor fakat seçtiğin model zor bir model yani son güne kadar prova ister vücutta en küçük bir genişleme küçülme. İçin son güne kadar daraltma genişletme işlemi yapılması lazım bu balık modelleri için o yüzden atölyenin başka yerde olması sıkıntı
Aaa beğendiğin böyle bir modelse ayrı çünkü ben a ve Prenses modellere bakmıştım buna bakmamıştım. Atölye Antep ve ist da Ankara'da da terzi var ufak oynamalar yapıyor fakat seçtiğin model zor bir model yani son güne kadar prova ister vücutta en küçük bir genişleme küçülme. İçin son güne kadar daraltma genişletme işlemi yapılması lazım bu balık modelleri için o yüzden atölyenin başka yerde olması sıkıntı
İşte bende ondan korkuyorum ya benim zevkim gitti zorunu beğendi balık olup düz bi model olsa yine kolay olurdu ama üzerindeki işlemelerle Nasıl daraltılacak belki moda evine benzer bi model diktirilebilir güvenebileceğim bi moda evi bulursan öyle de yapabilirim yada bulana kadar devam sen baktın mı Canım ben çok yer gezemedim giy çıkar çok vakit alıyor önerebileceğin yerler var mı bakayım
Balık model çok zor ama yani fiziğin Nasıl? Şimdi dikildi diyelim hoşuna gidecek mi ?? İnşallah içine siner aslında Sofia vergara nın gelinliğine bak bir de hem balık hem değil çok hoş
Fiyat olarak beni aşar diye düşünüyorum ama modelleri güzel Akay var mı burda Canım sitesinde Ankara yazmıyor ama Google'dan arayınca Filistin caddesinde çıkıyor sen biliyor musun
Ben gelinliğimi Oleg Cassini'den almıştım. Modeller çok güzel, gelinlikler kaliteli, fiyatlar uygun sayılır, çalışanlar da çok ilgili. Tavsiye edebilirim.
Evet bende gittim oleg e hemde 3 kere Balıklar hariç hemen her modelini denemiştim aralarında güzel bulduklRım vardı fakat bir gelinlik vardıki 2013 ten ama viyola Chan tasarımı kat kat organze a kesim gelinlik ...işte ben hep öyle birşey aradım mesajda attım birdaha çıkarın diye ama yok yok
Fiyat olarak beni aşar diye düşünüyorum ama modelleri güzel Akay var mı burda Canım sitesinde Ankara yazmıyor ama Google'dan arayınca Filistin caddesinde çıkıyor sen biliyor musun
arjantin cad de Bianca modaevi var birde Oraya bak istersen ben gitmiştim mankenin üzerinde balık bi gelinlik dikiyorlardı balık düşünmediğimden incelememiştim tabii eğer diktireceksen kumaş dantel vs leri forumda minenes diye bi bayan var ona sorabilirsin o çok bilgili bu konularda
Balık model çok zor ama yani fiziğin Nasıl? Şimdi dikildi diyelim hoşuna gidecek mi ?? İnşallah içine siner aslında Sofia vergara nın gelinliğine bak bir de hem balık hem değil çok hoş
Boyum 1.73 67 kiloyum belim ince basenim de çok yok sayılır bi tek omuzlarım geniş Orayı da kayık model bi askı diktirerek kapatmayı düşünüyorum balık model yakışıyor a kesim de denedim ama çok Arada bi kesimmiş gibi geldi ne düz ne kabarık kabarık deneyince de omuzlar geniş altta geniş olunca çok heybetli duruyorum en iyi balık oldu diyebilirim