• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ANKARA' da Gelinlik

Aaa ne hoş boy kilo iyi yani çok şanslısın☺️☺️ Benim bir arkadasım dream on can balık model diktiriyor kataloğun en bas sayfasındaki içi ten rengi gibi olanı
Bak birde böyle model var balık
Hüsniye birde henna modaevlerine baktın mı???
image.jpeg

Bu arada omuzların genişse ne güzel niye kapatmayı istiyorsun ?? Balık modellerde geniş omuzlar nefis duruyor omuzlarını kapatma bak☺️☺️

Gezebildiklerim sadece oleg cassini gülercer moda evi dreamon ve dai oleg cassini de de güzel modeller vardı ama bu attığım dreamondaki model çok değişik geldi gülercer moda evinde Güler hanım da çok güven verdi belki bu tarz taşlı bi modeli ona diktirebilirim omuzlara küçük bi kol detayı ile kapatmak istiyorum çok kapalı olmayacak sadece küçük bir parça çünkü alt bedenim küçük üst bedenim büyük straplez giyince Cornet dondurmaya benziyorum :KK70:

Balık model çok zor ama yani fiziğin Nasıl? Şimdi dikildi diyelim hoşuna gidecek mi ?? İnşallah içine siner aslında Sofia vergara nın gelinliğine bak bir de hem balık hem değil çok hoş
Baktım gerçekten gelinliği çok hoş kuyruğu da çok fonksiyonel olmuş istediğin Zaman kabarık istediğin zaten balık bu tarz birşey yapabilirim bende hem gelinlik havasından da çok uzaklaşmamış olurum :KK5:

Can'ım yarın ilk provadan sonra yorumlarını da yazar mısın merak ediyorum bende 2 modeli çok beğendim ama emin olamıyorum bi de İstanbul'da dikiliyormuş ben Ankaradayım bi sıkıntı çıkınca gelinlik İstanbul'a mı gidip gelecek gelinlik endişeliyim
Cnm ben gittim dikim oldugu icin olculeri almislardi simdi bedenime gore ayni modeli kalibi bustiyeri tulu tarlatani cikarmis denetti tekrar olcu aldi onlari birlestiricek brbirine ve bidahaki gidisimde ust islemesi baslicak suan iyi gidiyor kalibi guzel.. Ama sunu soyluyim cok yer gezme kafani karistrma dreamonda begendysen ordan diktir ornegi yokmuydu ankarada giymedin mi sana ozel ayni olculerle ayni modeli cikarcaklarsa sorun yasicani sanmiyorm olcunu alirlar ordan dikerler cok gezme kafan karisr simdiden basla derim bn cunki ben katalogtan begendm ornegini giymedigim halde bu olsn dedim ve hic bi gelinlik giymedim daha sadece bana cikan kalibi denedim... ornegi gecen satildilmisti sansima bastan ayni ornegi dikmeye basladilar hazir ornek satiyorlar ama nekadr tam gelir oda tarisilir diktr bnece keske hep ornek olarak askida kalsa diknce nasil olcagini goruyorsun :KK51:

Hayırlı olsun tatlım inşallah çok güzel istediğin gibi bi gelin olurdun daide denedim modelleri çok beğeniyordum ama dreamonda taşlı bi model denedim çok yakıştı ondan sonra hepsi sönük gelmeye başladı bende daiden alırım diyordum ama şimdi kararsız kaldım
Bende ilk goruste dreamondaki gorselde begendim bu olsun dedim ornegini giymedigim halde dikme basladilar guzel gidiyor cogu ornegi diktirenler var instagrdan incele benm arkadasinda fotosunu daha yeni koymuslar ismi duygu onun gelinligi ankaradandi cok memnun kaldi birini diktirdi birini aldi o prb yasaydi solerdi zaten ben fotodada gordum giydigi gelinligi yakindan daha guzeldi dreamon modelleri sonuk degil bana kullancagi dantel islemelri cikardi gosterdi isledgnde neden risk alsin sectiriyor cunki hangisini isliyim diye ben ornektekileri sectim brgenmssem baska isleyebilir vakit var vucudu gosteren modelleri secmek lazm yakisani giymekte onemli nerde begendiysen oraya diktir benimde dikm iyi gidiyor suan bi prb yok gogusleri bile sudyen olcume gore bi kap dikmis vucudu gosteriyordu cok zayif olmama ragmen iyi is cikarmis icinde kaybolmadim onlari birbirne dikicek bidahaki provaya kadar iknci provamdada islemeleri baslicak

Son düzenleme:
Canim ayni seyleri yazmisim.hep seni aydinlatmak icin durumu anlattim ins yardimci olur cok gezme sadece:-)

Canim ayni seyleri yazmisim.hep seni aydinlatmak icin durumu anlattim ins yardimci olur cok gezme sadece:-)
Fark ettim tatlım yine de emin olamadım yaa biraz daha gezeceğim sanırım içime çok sinmedi bi de 2 yerde giycem ilk düğünden sökülürse filan arada sadece 1 gün var diktirme şansım da olmaz ondan korkuyorum açıkcası

Fark ettim tatlım yine de emin olamadım yaa biraz daha gezeceğim sanırım içime çok sinmedi bi de 2 yerde giycem ilk düğünden sökülürse filan arada sadece 1 gün var diktirme şansım da olmaz ondan korkuyorum açıkcası
Anladim canim iyi dikiceklerini dusunuyorm gelinligi giydiginde anliyorsun benimde 2 dugunde giyilicek dugunden 15 gun once teslim almak her ihitmale karsi iyidir insallah istedgini bulursun

ulusta burç gelinlikten alacaktım sonradan yüzlerini gördüm caydım yağmurdan kaçarken doluya tutuldum yine ulus Anafartalar'da cihan modaya teslim ettim kendimi çok çok pişman oldum ULUS benim canımı yakınca arkadaşıma da önermedim Kızılay'da karar kıldık çünkü Tunalı çok pahalı geldi sizlerin yorumlarıyla elma ya uğrayacağız hafta sonu bilgileri buradan yazarım .

merhaba ben dun burç gelinlikden özel sipariş üzerine gelinlik aldım yani siparişimi verdim. Leyla hanım diye bir kadın bizimle ilgilendi oldukça ikna ediciydi bir çok yere sorduk uygun fiyat verince bizde siparişimizi verdik burç gelinlik deyince adı da duyulduk bilindik geldi bana ama sizin yorumunuzdan sonra çok tedirgin oldum. sizinle ilgilenen bayanda mı leylaydı. oradaki başka gelinliklere de baktım vasat durmuyorlardı. sizin gelinliğinizi zamanında teslim mı edemediler yoksa teslim ettiler ancak kotümüydü kumaşı danteli dikimi vs. yardımcı olur musunuz?:110:

Son düzenleme:
merhaba kızlar benimde düğünüm mayıs ayında ben buyuk çarşıda meltem gelinliğe dıktiriyorum çok memnunum şuan tavsiye ederim :KK49:

zeynep ekin soysal pasajındaki gelinlikçi kesinlikle gitmeyin kızlar. bende çarşamba and çarşısına ve tunalı duygu aysira gelinliğe bakıcam yazarım sizlere.

Merhaba kizlar bu aralar diktirmeye anlasanlar fiyatlar nasil acaba, ben yeni anlastim gelinlikcimle. Ust bedenim (ozellikle kol ve omuzlar) geniş oldugundan danteli sık dokuma (1500 ilmek) secmemiz lazim dedi, haliyle fiyat 3bin tl oldu en son pazarlikla. Anlastim ama hala pahalı gibi geliyor bana. Gelinlikcim gerçekten guven veriyor ama iste insan bi yandan da cok mu pahali oldu ki diyor...

Nasıl bir model olduğuna göre değişir resim koyabilirsiniz buraya birde yeri önemli
Fakat herseye rağmen dikim için 3000 tl çok değil zaten gelinlik için 3000 tl çok değil Gezdiğim gelinlikçilerde fiyatı 2000 tl olanda vardı 5000 tl de ve fiyat gerçekten belli ediyor gelinliği ...fiyatı söylüyor gelinliğin Nasıl olduğunu aslında..
Gelinliğimi teslim alamadım şöyle yaptılar böyle yaptılar mahvettiler vs diyen gelin adaylarının çoğu 1200-1500-1700 civarında yaptırmaya kalkıyorlar gelinlikleri ... Eh haliyle esnafta 'ne kadar ekmek o kadar köfte' mantığıyla dikiyor ve sonuç....:((

Nasıl bir model olduğuna göre değişir resim koyabilirsiniz buraya birde yeri önemli
Fakat herseye rağmen dikim için 3000 tl çok değil zaten gelinlik için 3000 tl çok değil Gezdiğim gelinlikçilerde fiyatı 2000 tl olanda vardı 5000 tl de ve fiyat gerçekten belli ediyor gelinliği ...fiyatı söylüyor gelinliğin Nasıl olduğunu aslında..
Gelinliğimi teslim alamadım şöyle yaptılar böyle yaptılar mahvettiler vs diyen gelin adaylarının çoğu 1200-1500-1700 civarında yaptırmaya kalkıyorlar gelinlikleri ... Eh haliyle esnafta 'ne kadar ekmek o kadar köfte' mantığıyla dikiyor ve sonuç....:KK43:(
Aslında model hazir degil. Gelinlikcim izmir caddesinde nadire sahin eski akay gelinlik subesi imis, kayik yaka olacak omzu ama onden arkadan v olacak hafif. Truvakar kol, A tipi olacak seklinde konustuk.etek kisminda da ara ara dantelden olacakmis.modele nadire hn karar verdi, bedenine uygun gelinlik mantığı.zaten benm zerre bilgim yok gelinlik kisminda. Dantel de bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Danteli bende beğenmedim Can'ım kusura bakma çok kötü durur bu ... Kendin git gelinlik kumaşçılarına bak orda gör asıl danteli Vakko'ya git pronovias a git dantel Nasıl orda gör
Bu hiç güzel değil bence

ah ben de dantellerden anlasam bi..
orda diktiren arkadaşım ile gittim, açıkçası o gelinlikçiyi isteme sebebim de bu konuda yıllardır bilgili olması, bi cok kisiden olumlu yorum duydum.
yarın gidicem ilk provaya, bi bakalım dantel alternatifi sunabilecek mi.. ya yaş 30 olmak üzere bi insanın hiç mi gelinlik hevesi hayali olmaz bunca yıl :KK61: haliyle anlamıyorum:KK61::KK61:
dantele ok dememin tek nedeni gayet kalın olması dokumasının, 44.5cm omuz, 172 boy 80 kg olunca üstüne de kilo belden yukarıda özellikle kol ve omuzlarda olunca dantelin kalın olması gerektigini düsündüm, kadın da aynısını söylüyor..
bilemedim kafam karıştı şimdi

Back