ikinci ameliyatımı muharrem demiroğulları yaptı. kendim gibi arkadaşlarımıda götürdüm. zaten daha önceki cerrahileri ile ilgili resimleri gösteriyor. öncesi ve sonrası şeklinde geniş bir arşivi var.
casperayse, o çkömüş halini görseydin depresyon neymiş o zaman anlardın :) sadece 2 delik halindeydi burnum. ne kemik ne kıkırdak kalmamıştı nerdeyse. şimdi çok şükür, çok mutluyum.
Bende düsünüyorum resimlerin var mi .
ikinci ameliyatımı muharrem demiroğulları yaptı. kendim gibi arkadaşlarımıda götürdüm. zaten daha önceki cerrahileri ile ilgili resimleri gösteriyor. öncesi ve sonrası şeklinde geniş bir arşivi var.
casperayse, o çkömüş halini görseydin depresyon neymiş o zaman anlardın :) sadece 2 delik halindeydi burnum. ne kemik ne kıkırdak kalmamıştı nerdeyse. şimdi çok şükür, çok mutluyum.
Ankara'da burun estetiğinde buradan okuduğum kadarıyla öne çıkan 1-Onep Hıfzı Velidedeoğlu ve Ünal 2-Hacettepe Dr.Aycan bey ben ikisiylede görüşmek istiyorum sizden ricam fiyatlarını paylaşırsanız ve fotograf yollarsanız çok ama çok sevinirim sonrasından korktuğum için bi türlü ameliyat olamıorum belki sizden gelicek cvplar beni ikna eder korkumu yenmeme yardımcı olur.Şimdiden teşekkürler ve geçmiş olsun.
evet var ekledim seni görebilirsin istersen..bu arada yazdığımı düzelteyim. SERDAR ÖZTÜRK muayene ücreti ALMIYOR ! Düşünen varsa gidip bir görüssün derim kendisiyle..
evet var ekledim seni görebilirsin istersen..bu arada yazdığımı düzelteyim. SERDAR ÖZTÜRK muayene ücreti ALMIYOR ! Düşünen varsa gidip bir görüssün derim kendisiyle..
sevgili arkadaşlar ben ankaradan asya ankarada burun estetik ameliyatı olan arkadaşlardan yardım ve bilgi istiyorum....tatlicadiarzu
Ayrıca burun estetiği düşünen arkadaşlara da tavsiye edebilirim Volkan beyi , yaptığı burun estetiği fotolarını gördüm çok başarılı bende yaptıracağım yakın zamanda . kocaman burnumada elveda demek istiyorum...
sevgili arkadaşlar ben ankaradan asya ankarada burun estetik ameliyatı olan arkadaşlardan yardım ve bilgi istiyorum....tatlicadiarzu
ankarada nebil bozdoğana ameliyat olmayı düşünüyorum bu doktora ameliyat olanlar olumlu olumsuz herşeyi yazabilirmi lütfenn=(
offf3 ameliyat çokmuş... çok çok geçmiş olsun. insanın estetik beklentilerle ameliyat olması ve sonrasında hayal kırıklığı yaşaması gerçekten çok üzücü. seni o kadar iyi anlıyorum ki... ben sana mesaj olarak atarım bilgileri. resim içinde, mail adresini verirsen tabikide gönderirim. sevgiyle kal....
Önceki Halini Merak ediyorum
Efnan81 bu bahsettiğin doktor nerde görev yapıyor peki ???
ankara'da gazi hastanesinde ortalama burun estetik fiyatları ne civarda herşey dahil. Estetik amaçlı olmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?