• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe hastanesinden burun ameliyatı olan var mı?

İnşallah iyi doktorlara denk geliriz ben çok kararsızım

Tevfik hocanın özel muayenehanesi var artık
Arkadaşlar burun ameliyatı düşünüyorum ama böyle estetik tam değil Deviasyon ameliyatı ile birlikte kemerin alınsın istiyorum dişardan ama şu ana kadar aklımda aradığım doktoru bulaamdım yani çok kötü yapıyorlaranakrada hiçbir doktor beğenmedim Hacettepe den mert diye bir doktor varmış ona baktım bir bilginiz var mı?
Yok mu hiç ameliyat olan. Ben de randevu almaya çalışıyorum. Ameliyat gününü çok donraya mı veriyorlar bilen eden yok mu?

Hacettepeden Mert çalış veya gencay üstünden randevu almak için aradım, benim ikinci ameliyat olduğu için ikisinden randevu vermediler size mert kara bakar dediler internetten baktım murat kara var sanırım murat diyeceğine mert dedi arkadaş
Merhaba randevü bulabildiniz mi acaba Hacettepe'den bir de Hakan uzun varmış ama Hacettepede revizyon yapan pek yok sanırım kimse yapmıyor denilmişti bana.

Merhaba randevü bulabildiniz mi acaba Hacettepe'den bir de Hakan uzun varmış ama Hacettepede revizyon yapan pek yok sanırım kimse yapmıyor denilmişti bana.
Revizyon sadece murat kara yapıyor dediler aradığımda hakkında hiç yorum bulamadığım için cesaret edemedim gitmedim

Yoğunluğa göre 1/1, 5 ay demişlerdi revizyon mu olacak sizinde
ben kendisiyle ilgili birkaç olumlu yorum okudum başka ameliyatlarla ilgili eğitimi de ilgi alanı revizyonlar ile ilgisi var hocanın. evet olursa revizyon ben yakınım için araştırıyorum ama aradığımda murat hocanında revizyon kabul etmediğini söylediler aklında bulunsun hakan uzun bey varmış ona iyi diyorlar ama revizyon kabul eder mi kimse etmez dediler bana

ben kendisiyle ilgili birkaç olumlu yorum okudum başka ameliyatlarla ilgili eğitimi de ilgi alanı revizyonlar ile ilgisi var hocanın. evet olursa revizyon ben yakınım için araştırıyorum ama aradığımda murat hocanında revizyon kabul etmediğini söylediler aklında bulunsun hakan uzun bey varmış ona iyi diyorlar ama revizyon kabul eder mi kimse etmez dediler bana
Revizyonı hakan uzunda yapmıyor sanırım

Back
X