Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa gercektenmı cok sevındım :)pekı kacında ve nereye gelıcek hastane olarak canım
amelıyatları ankarada yapması super.sehır dısındayım ama en yakın zamanda goruseyım bende hep korudamı olcak canım
1 ay önce görüşmek için süha ayhana gittim çok övgü almasına rağmen beni hiç tatmin etmedi. bide üstüne yarım saat için bi ton para verdim yazıkk
ne kadar zor bir işmiş. hani görünmeyecek bir yer olsa iki dr.la görüşüp yaptırırsın. az bi hata bile olsa bir şekilde kapatırsın. ama burun... yüzün tam ortasınde herkesin ilk dikkatini çeken bir yer. valla yaptıranların cesaretlerine hayranım. darısı başıma
canım bende burundan oldum ve korkulcak bişey yok iyi bir doktor arıyorum yazmışsın esasında iyi olan doktorlarında cok hatalı burunları olabiliyor bu biraz şans meseleside ama tabiyki deneyimli doktor olması önemli benim doktorum zühtü demir burda bayagı bir arkadaşımda ona oldu araştırabilirsin kendisini tavsiye ederim cünki ben cok memnunum hem burun hemde gögüs oldum burnum 3 sene bitti gögüste 1 seneyi geçti artık araştır düşünürsen
ben nebil beye oldum şuan çok memnunum çok tatlı bi insan fotoğraflarım var onda tabi gittide kalıcı şeklini alıyo burun 2010 eylül de oldum şimdi tam oturdu :) fotoğraflarıma bakabilirsin nebil beyden adım nida yağmur