• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

ankarada nebil bozdoğana ameliyat olmayı düşünüyorum bu doktora ameliyat olanlar olumlu olumsuz herşeyi yazabilirmi lütfenn=(

ben nebil beye oldum şuan çok memnunum çok tatlı bi insan fotoğraflarım var onda tabi gittide kalıcı şeklini alıyo burun 2010 eylül de oldum şimdi tam oturdu :) fotoğraflarıma bakabilirsin nebil beyden adım nida yağmur :3:

ankarada içime sinen bir doktor bulamadığım için istanbuldan araştırdım hep...

MUhammet Dİlbere karar verdimm....kendisi ile görüştümm...

Ankaraya gelebileceğinide söyledi....kendisi ay sonunda ankarada ... Görüşmek isteyen olursa haberiniz olsunn...

amelıyatları ankarada yapması super.sehır dısındayım ama en yakın zamanda goruseyım bende hep korudamı olcak canım

canım muhammed beye ameliyat oldun mu bende ankaradayım ona olmak istiyorum ne kadar ücret ödedin

yalnız bu fatih öktem istanbuldaki fatih öktem değil, ümitköy galleri civarında muayenehanesi olan.. ben görüşmeye gittim ama çok kararsızım..3500 ile 4500 arasında yapıormuş..

fatih öktemin yaptığı burunları da henüz göremedim.. bu hafta beni tekrar arayıp görüşmeye çağıracaktı, fotoğrafları göstermek için..

Arkadaslar merhaba ankaradaDoktor Volkan Tayfur var internet sıtesını ınceleyıp on gorusmeye gıdersenız(gorusmeler ucretsız buarada)gercekten cok memnun kalacaksınız.Ben gogus buyutme amelıyatı oldum kendısıne ve bırcok hastasıyla konustuk ben dahıl gelenler cok memnunlardı.Benden bır fıkır olsun sızlere ;)

ne kadar zor bir işmiş. hani görünmeyecek bir yer olsa iki dr.la görüşüp yaptırırsın. az bi hata bile olsa bir şekilde kapatırsın. ama burun... yüzün tam ortasınde herkesin ilk dikkatini çeken bir yer. valla yaptıranların cesaretlerine hayranım. darısı başıma

meymay ameliyatını oldun mu.merak ediyorum.

canım bende burundan oldum ve korkulcak bişey yok iyi bir doktor arıyorum yazmışsın esasında iyi olan doktorlarında cok hatalı burunları olabiliyor bu biraz şans meseleside ama tabiyki deneyimli doktor olması önemli benim doktorum zühtü demir burda bayagı bir arkadaşımda ona oldu araştırabilirsin kendisini tavsiye ederim cünki ben cok memnunum hem burun hemde gögüs oldum burnum 3 sene bitti gögüste 1 seneyi geçti artık araştır düşünürsen

ank 32 dr unun burun ameliyat fiyatları ne kadar.ayrıca yaptığı amlyt fotoğraflarını görebilirmiyim.msj hakkım da henüz dolmadı.

ben nebil beye oldum şuan çok memnunum çok tatlı bi insan fotoğraflarım var onda tabi gittide kalıcı şeklini alıyo burun 2010 eylül de oldum şimdi tam oturdu :) fotoğraflarıma bakabilirsin nebil beyden adım nida yağmur :3:

fotoğraflarını göremiyorum ...bi yardımcı olabilir misin canım

Back