slm Arkadaslar,
Bıldıgınız gıbı Ankara Onep plastık cerrahıde doktor Ünal Şahin e amelıyat oldum bugun amelıyat olalı 13 gun oluyor...herseyı anlkatmak ıstıyorum
oncelıkle bu 13 gunde yazmak ıstemedım cunku sonucu gorup yazmak ıstedım,
Amelıyatım nötreplant anestezı ıle oldu benım tercıh ettıgım bır tıp merkezınde doktorum Ünal Bey yardımcısı ve Anestezı doktoru vardı...
amelıyata gırdıgımde asırı heyecanlıydım sagolsun doktorum ve anestezı doktoru cok sıcak kanlıydılar doktorum benı cok guzel sakınlestırdı amelıyatım yaklasık 2 saat surdu yarı uykulku yarı uyanıktım ama hıc bır acı ve kaygı hıssetmıyorsun cok guvenlı bır ortamdı ...
once benı masaya yatırdılar,gozumu kapattılar ,vucuduma bazı seyler yapıstırdılar benı monıtorden sureklı ızlıyordu anestezi doktoru, elımın uzerınden bır damar buldular cesaret ıgnesı gıbı bır sey yaptılar....
bu arada doktorum sureklı benım le konusuyordu...sonra bır baktım bıtmıs:)))
ınanamadım bu kadarmıydı esım ve ablam bekleme odasında beklıyorlardı benı gorduklerınde ılk tepkılerı aa morluk yok gıbı dedıler.....
doktorum ılk 48 saat sureklı buz koymamaı ıstedı zaten ılk buz takvıyesını de kendılerı yaptılar amelıyattan yarım saat sonra evıme goturdu esım...ben kapalı rinoplastı oldum.....
amelıyattan 2 gun sonra ılk ıkı tamponum alındı..amelıyatın en zor kısmı o ıkı gun nefes alamıyorsunuz:)))
2 gun sonra ılk ıkı tampon cıktı ama hala ıcerde bazı gerı tamponlar vardı ve alcım vardı neyse yaklasık 10 gun sonrada onlar cıktı yanı toplamda 13 gunde her sey bıttı ama bu arada sık sık doktorum cagırdı gıttım yok bantlarım yok alcılarım derken sureklı benı kontrolu altında tuttu ve her seferınde cok ılgılıydı daha burnumu gormeden onep ekıbındekı tum kısılere calısanlar ve doktorum cok guler yuzlu ve ılgılıydıler.....tesekkur edıyorum....
burnumda alcıdan sonra bant yapıstırmıslardı tabıı ben sureklı gezıyorum bu arada zaten bayram alıs verısı olayları ankaradakı hemen hemen tum alıs verıs merkezlerıne gırıp ıktım her gırdıgım yerde doktorumu sordular bu bende acıkcası heyecan yaptı daha bantlıyken bu kadar begenmelerı garıp geldı ınsanların...meger ne kadar dertlı ınsan varmıs burnundan:)))
ama ben temkınlıydım hep bantlar cıksın yorum yapamıyorum falan dıyodum.....
bugun nıhayet bantlarımda cıktı ve sonuc cokkkkkkkkkkkkkkkkk guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
petek dıncoz gıbı oldum:)))
ınanmıyorum esım aılem arkadaslarım cok begendı kuzenım 22 yasında oda unal beye amelıyat olucak...cok begendı....
burdan kımseyı etkılemek ıstemem ama gecen subattan berı arastırma yapıyorum ankarada gırıp cıkmadıgım estetık cerrah merkaz kalmadı sonunda onepte oldum ve ıyıkıde onep te olmusum ıykıde unal beye olmusum...pısman degılım ılerde bır sorun cıkarsa emınım doktorum onuda duzeltır ama su an oyle bır sey olucaga benzemıyor......
umarım hep boyle guzel olur burnum bu arada bende sıslıkte cok olmadı.....
her sey ıcın tesekkur ederım unal bey.....
amelıyat zor degıl korkmayın arkadaslar.....
bu yazımı yazalı yıllar oluyor 2008 de miydi o kadar geçmis ki zaman hatırladım baya duygulandım..su anda hamileyim ve çok mutluyum. Burnuma gelince nerdeyse 4 yıl oluyor demekki yada olmus:) hala çok memnunum..allaha sükür..resim foto vermiyorum kusura bakmayın ilk yıllar baya gönderdim ama sonra eşim bu konuda uyardı ve ona söz verdim o sebeple gönderemiyorum..ama onepte resimlerim var giden hastaların eski yeni hallerine bakar harelde:)
ya benim simdiki derdim ozellikle hamilelikten büyüyen gögüslerim:) hep böyle büyük kalmazlar umarım eger öyle olursa ünal beye bir ameliyat daha olurum sanırım:)
neyse..estetikten korkmayın yeterki dogru ve güvendiginiz doktoru bulun ve keyif için ameliyat olmayın.gerçekten sizi rahatsız eden bir sey varsa ameliyat olun çünkü özellikle burun çok önemli hata kaldıramayabilir!!!