Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Ancak yorumlardan anladığım kadarıyla ameliyat sonrası iyileşme süreci en kısa olan ve en az problem yaşayanlar Tunç hocanın hastaları.

Ben de Zühtü Demiri düşünüyorum ama maalesef yaptigi burunlari gorme sansim olmadi. Dogal bir burun istiyorum. tavsiye edeceginiz baska doktor ya da zuhtu bey hakkinda bildikleriniz varsa yardimci olursaniz sevinirim

ben ankara numune hatanesinde yavuz fuat yılmazı duydum. nasıl acaba bilginiz varmı. lütfen yardımcı olun banaa

Son düzenleme:
arkadslar merhaba. ben eskişehrde yasıyorum burnmu yaptrmk istyrum acıbadem hastanesnde bi doktrla görsmustm tam içme sindi doktor istanbula gitti ve eskişehirde içime sinen baska doktr bulamadm bu yuzden suan ankaryı dusunmeye basladm bana yardımcı olablicek arkadaslar var mı acaba

Ben de Zühtü Demiri düşünüyorum ama maalesef yaptigi burunlari gorme sansim olmadi. Dogal bir burun istiyorum. tavsiye edeceginiz baska doktor ya da zuhtu bey hakkinda bildikleriniz varsa yardimci olursaniz sevinirim

canım seni ekledim eger mesaj sayın dolduysa fotolarımı görebilirsin.ben zühtü beye ameliyat oldum.

ben burnumu yaptırdım kardesimde kulağını yaptırdı cok güzel oldu cok mutluyum dr. fatih ökteme yaptırdım tavsiye ederim

v dsjhvbfvnfvnfıpvefv

enunal

01-05-2010, 23:19

6 ay önce Nebil Bozdağan'a burun ameliyatı oldum. Yine yüzüme bazı küçük operasyonlar yaptı.sonbaharda yine başka operasyonlar düşünüyorum, burada hakkında olumsuz bir şey okumadım. bence arşivden hakkındaki yorumları okuyabilirsiniz. buradaki yorumlardan sonra, görüşmeye gittiğim gün ameliyata karar verdim ve 6 gün sonra ameliyat oldum. hakkında yapılan tüm olumlu yorumları fazlasıyla hak eden bir doktor. mesleğinde bir numara bence, iyi bir doktor olmanın yanısıra babacan, sabırlı ve ilgili.
Burnumdan memnunum, ameliyat sonrasında zorluk yaşamadım.

ben de ankara için araştırma yapıyorum. o kadar kafam karıstıki, en sonunda elime kağıt kalem aldım liste yaptım. en son elimde 7 doktor kaldı: zühtü demir, ünal şahin, serdar öztürk, aycan kayıkcıoğlu, tunç şafak, nebil bozdoğan ve muhitdin eski. bunlar hakkında bir yorumu olan var mı?

merhaba listendeki doktorlar hakkında neler buldun bir karara varabildin mi? Muhitdin Eski ile görüştüm ben, onunla ilgili bir yoruma ulaşabildin mi acaba?

ANKARA ONEP'te ameliyat olanlar bilgi verebilirmi..hem ücret hem doğallık nasıl...dik küçük ve yapmacık duran burun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…