• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

ikinci ameliyatımı muharrem demiroğulları yaptı. kendim gibi arkadaşlarımıda götürdüm. zaten daha önceki cerrahileri ile ilgili resimleri gösteriyor. öncesi ve sonrası şeklinde geniş bir arşivi var.

casperayse, o çkömüş halini görseydin depresyon neymiş o zaman anlardın :) sadece 2 delik halindeydi burnum. ne kemik ne kıkırdak kalmamıştı nerdeyse. şimdi çok şükür, çok mutluyum.

Nasil oldu neden düstü burnun ???? Cok korkuyorum

ikinci ameliyatımı muharrem demiroğulları yaptı. kendim gibi arkadaşlarımıda götürdüm. zaten daha önceki cerrahileri ile ilgili resimleri gösteriyor. öncesi ve sonrası şeklinde geniş bir arşivi var.

casperayse, o çkömüş halini görseydin depresyon neymiş o zaman anlardın :) sadece 2 delik halindeydi burnum. ne kemik ne kıkırdak kalmamıştı nerdeyse. şimdi çok şükür, çok mutluyum.

Ankara'da burun estetiğinde buradan okuduğum kadarıyla öne çıkan 1-Onep Hıfzı Velidedeoğlu ve Ünal 2-Hacettepe Dr.Aycan bey ben ikisiylede görüşmek istiyorum sizden ricam fiyatlarını paylaşırsanız ve fotograf yollarsanız çok ama çok sevinirim sonrasından korktuğum için bi türlü ameliyat olamıorum belki sizden gelicek cvplar beni ikna eder korkumu yenmeme yardımcı olur.Şimdiden teşekkürler ve geçmiş olsun.

Bende senin gibiyim cok korkuyorum onepte estetik olmayi düsünüyorum ünal beyde

offf :( 3 ameliyat çokmuş... çok çok geçmiş olsun. insanın estetik beklentilerle ameliyat olması ve sonrasında hayal kırıklığı yaşaması gerçekten çok üzücü. seni o kadar iyi anlıyorum ki... ben sana mesaj olarak atarım bilgileri. resim içinde, mail adresini verirsen tabikide gönderirim. sevgiyle kal....

Cok gecmis olsun

Ankara da burun ameliyati olmak isteyenlere kesinlikle doktorum Tevfik Sozen i tavsiye ederim. Cok dogal ve yuz ile uyumlu , estetik olduğu hiç belli olmayan muhtesem burunlar yapıyor. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan ve isin maddi boyutuna önem vermeyen nadir doktorlardan biri. Ankaralıların gözü aydin , böyle mükemmel bir doktora sahip olacaklar yakında.....

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben kanserden dolayı göğsümü kaybettim silikon taktırmak istiyorum izmir vedenizliden plastik cerrah tavsiye edermisiniz

efran 81 peki sen ne kadara oldun bu ameliyatı bide ben 1 yıl bekleyemem istanbuldaysa gidip orda olurum gerekirse ama fiyat ve doktora ameliyat olanların memnuniyeti önemli ...

ankara'da gazi hastanesinde ortalama burun estetik fiyatları ne civarda herşey dahil. Estetik amaçlı olmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Back