Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi Selincim: sen de ve ihtiyacı olan herkes görebilir.Bu hafta sonu doktora kontrole gideceğim.Kendisinde daha net resimler mevcut. Doktordan alıp buraya yerleştireceğim.Yeni resimerimide gittiğimde çekece zaten.Ameliyat hakkında da bilgi istersenz yardımcı olmaya çalışırım.
yok kesin yaptıracağım hatta 6 şubata ameliyat gunu aldım gazide serhan tuncerden. cesaret fazla ama korkuda bir o kadar var. ya kötü olursa diye. 2. 3. revizyon ameliyatı olanları duyunca korkum daha da artıyor. inşallah bir sıkıntı çıkmadan başka herhangi bir ameliyata gerek kalmadan tek seferde istediğm gibi hallolur. burnum hep rahatsız etmişti beni ama hiç bu kadar ciddi düşünmemiştim. demekki insan 35 inden sonra böle oluyor :))))
ıhffygfyrgyfrfndjvodsjvıjvııvhrıvr
mesaj sayısı doldurmak için
ANKARA ONEP'te ameliyat olanlar bilgi verebilirmi..hem ücret hem doğallık nasıl...dik küçük ve yapmacık duran burun istemiyorum.
ANKARA ONEP'te ameliyat olanlar bilgi verebilirmi..hem ücret hem doğallık nasıl...dik küçük ve yapmacık duran burun istemiyorum.
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ıyuuttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt