slm Arkadaslar,
Bıldıgınız gıbı Ankara Onep plastık cerrahıde doktor Ünal Şahin e amelıyat oldum bugun amelıyat olalı 13 gun oluyor...herseyı anlkatmak ıstıyorum
oncelıkle bu 13 gunde yazmak ıstemedım cunku sonucu gorup yazmak ıstedım,
Amelıyatım nötreplant anestezı ıle oldu benım tercıh ettıgım bır tıp merkezınde doktorum Ünal Bey yardımcısı ve Anestezı doktoru vardı...
amelıyata gırdıgımde asırı heyecanlıydım sagolsun doktorum ve anestezı doktoru cok sıcak kanlıydılar doktorum benı cok guzel sakınlestırdı amelıyatım yaklasık 2 saat surdu yarı uykulku yarı uyanıktım ama hıc bır acı ve kaygı hıssetmıyorsun cok guvenlı bır ortamdı ...
once benı masaya yatırdılar,gozumu kapattılar ,vucuduma bazı seyler yapıstırdılar benı monıtorden sureklı ızlıyordu anestezi doktoru, elımın uzerınden bır damar buldular cesaret ıgnesı gıbı bır sey yaptılar....
bu arada doktorum sureklı benım le konusuyordu...sonra bır baktım bıtmıs:)))
ınanamadım bu kadarmıydı esım ve ablam bekleme odasında beklıyorlardı benı gorduklerınde ılk tepkılerı aa morluk yok gıbı dedıler.....
doktorum ılk 48 saat sureklı buz koymamaı ıstedı zaten ılk buz takvıyesını de kendılerı yaptılar amelıyattan yarım saat sonra evıme goturdu esım...ben kapalı rinoplastı oldum.....
amelıyattan 2 gun sonra ılk ıkı tamponum alındı..amelıyatın en zor kısmı o ıkı gun nefes alamıyorsunuz:)))
2 gun sonra ılk ıkı tampon cıktı ama hala ıcerde bazı gerı tamponlar vardı ve alcım vardı neyse yaklasık 10 gun sonrada onlar cıktı yanı toplamda 13 gunde her sey bıttı ama bu arada sık sık doktorum cagırdı gıttım yok bantlarım yok alcılarım derken sureklı benı kontrolu altında tuttu ve her seferınde cok ılgılıydı daha burnumu gormeden onep ekıbındekı tum kısılere calısanlar ve doktorum cok guler yuzlu ve ılgılıydıler.....tesekkur edıyorum....
burnumda alcıdan sonra bant yapıstırmıslardı tabıı ben sureklı gezıyorum bu arada zaten bayram alıs verısı olayları ankaradakı hemen hemen tum alıs verıs merkezlerıne gırıp ıktım her gırdıgım yerde doktorumu sordular bu bende acıkcası heyecan yaptı daha bantlıyken bu kadar begenmelerı garıp geldı ınsanların...meger ne kadar dertlı ınsan varmıs burnundan:)))
ama ben temkınlıydım hep bantlar cıksın yorum yapamıyorum falan dıyodum.....
bugun nıhayet bantlarımda cıktı ve sonuc cokkkkkkkkkkkkkkkkk guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
petek dıncoz gıbı oldum:)))
ınanmıyorum esım aılem arkadaslarım cok begendı kuzenım 22 yasında oda unal beye amelıyat olucak...cok begendı....
burdan kımseyı etkılemek ıstemem ama gecen subattan berı arastırma yapıyorum ankarada gırıp cıkmadıgım estetık cerrah merkaz kalmadı sonunda onepte oldum ve ıyıkıde onep te olmusum ıykıde unal beye olmusum...pısman degılım ılerde bır sorun cıkarsa emınım doktorum onuda duzeltır ama su an oyle bır sey olucaga benzemıyor......
umarım hep boyle guzel olur burnum bu arada bende sıslıkte cok olmadı.....
her sey ıcın tesekkur ederım unal bey.....
amelıyat zor degıl korkmayın arkadaslar.....
kime güveniyorsan ona ol bence ameliyatı..birilerinin övmesi doktoru iyi yapmaz...bana iyi gelen sana gelmeye bilir..o sebeple tamamen içine sinen birine ameliyat ol...tiliden başka ünal beye yorum yazan çok fazla yok. sanırım serdar öztürk favorim olacak...
Uzun araştırmalarım sonucu buldugum isimler:
serdar öztürk
sühan ayhan
nebil bozdoğan
onur erol
ünal şahin
hıfzı velidedeoğlu
orhan murat özdemir...
Bana bu işten biraz anlayan bi arkadaşım gazinin doktorlarının iyi oldugunu ve çok tercih edildiğini söylemişti. Senelerdir yaptırmak istiyorum ama yeni işe girdim ancak şimdi olabilir. Ve sadece burnumun ucunda biraz sarkıklık var kemer vs problemim yok. serdar öztürke heveslendim ama 5000 lira civarı çok geliyor. Gazi dekiler uygun yapıyorlarmış ama bir doktor yokki orda da birsürü.
Bir de şimdiye kadar hiç bi yere muayeneye gitmedim henüz (hepsine tek tek 150-200 liramı vercez ki anlamadım??)
Kızlar kafam çok karışık ve şöyle çok pahalı olmayan iyi bi doktor bulsam ve keşke bir de kurban bayramına denk getirebilsem ne güzel olur çünkü yeni başladım çalışmaya izin rapor sıkıntısı da var..
Napıcam bilmiyorum. cesaretimi toplayıp bi doktora örneğin serdar beye gitsem ya ben çok çabuk kanarım bir de yaa :18::18:
Bugün Serdar Öztürk le görüşmem vardı ve revizyon ameliyatlarında başarılı bunu samimi bir şekilde söylüyorum..
Ayrıca burun estetiği düşünen arkadaşlara da tavsiye edebilirim Volkan beyi , yaptığı burun estetiği fotolarını gördüm çok başarılı bende yaptıracağım yakın zamanda . kocaman burnumada elveda demek istiyorum...
Merhabalar,
Ben 20 gün önce burnumdan ameliyat oldum ve inanılmaz mutluyum.
Size doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten çok memnun kaldım.Çok doğal ve yüz anatomime çok uygun bir burun şekline sahip oldum.Olaya çok bilimsel yaklaşan ,ticari düşünmeyen kesinlikle sonuna kadar güvenebileceğiniz mükemmel bir hekim.Ayrıca burnumdaki kırıklardan dolayı sağlıklı bir şekilde nefes alamıyordum ameliyattan sonra sanki bi oda oksijeni içime çekiyorum şimdi; inanılmaz rahatladım.
Doktorum hacettepede doçent.
Doktorun ismini alabilirmiyim??
bende ankarada burun ameliyati düsünüyorm ismi ne dr. ? bide prof. dr. ugur kocer var???
Serdar Öztürk için muayene ücreti almıyor deniliyordu 200 lira alıyormuş,anlaşılan politikasını değiştirmişDüşünen varsa haberiniz olsun..
Serdar Öztürk için muayene ücreti almıyor deniliyordu 200 lira alıyormuş,anlaşılan politikasını değiştirmişDüşünen varsa haberiniz olsun..
nebil beye yaptıran kimler var rumuz verebilirmisin??
canım epeydir üyeyim ama sürekli kk da olmadığım için msj sayım 50ye ulaşmadı.Ben genelde zaman zaman ne konuda araştırma yapıyorsam girip yorum okuyup çıkıyordum.Kısa zamanda 50yi tamamlayıp sana özelden bildiririm olur mu?Bu arada doktor Ankaradan İstanbula geçmiş sadece cumartesi pazarları Ankaradaki kliniğe gelip ameliyatlarını yapıyor.Ben telle görüşüp cumartesi görüşmeye gitmiştim.Samimi,sıcakkanlı ve güler yüzlü bir doktor.Doktoruma inanıyorum fakat bende cesaretsizlik var.
canım epeydir üyeyim ama sürekli kk da olmadığım için msj sayım 50ye ulaşmadı.Ben genelde zaman zaman ne konuda araştırma yapıyorsam girip yorum okuyup çıkıyordum.Kısa zamanda 50yi tamamlayıp sana özelden bildiririm olur mu?Bu arada doktor Ankaradan İstanbula geçmiş sadece cumartesi pazarları Ankaradaki kliniğe gelip ameliyatlarını yapıyor.Ben telle görüşüp cumartesi görüşmeye gitmiştim.Samimi,sıcakkanlı ve güler yüzlü bir doktor.Doktoruma inanıyorum fakat bende cesaretsizlik var.
yu[/QUOTE]slm okatanderya resimleri özelden yollarmısın noluurrr..
QUOTE=okatanderya;2912647]Arkadaşlar,
görüyorumda herkesin burnu ile sorunları var. benimde vardı. bende inanın çok doktor araştırdım. interneti alt üst ettim. ankarada kim varsa hepsiyle de görüştüm. bu arada benim kuzaenim leyla geçen sene Orhan Murat Özdemir'e burun estetiği olmuştu zaten. Kendisi hem çok memnun hemde hiçbir sorun yaşamadı. bence burnuda çok hoş oldu. yüzüne acayip gitti.
ben yinede içimdeki merakı gidermek için neredeyse tüm doktorlarla görüştüm. Ama bana murat beyin yaklaşımı çok etkileyici ve güven verici geldi. 2 ay öncede ameliyat oldum ve çooooook mutluyum:)))))
umarım size yardımcı olabilmişimdir.
arkadaşlar, benim bu konuda hem iyi hem kötü tecrübelerim var. ilk ameliyatımı 1996 da oldum ve tam bir faciydı. 3 yıl içinde burnumda düşme yaşandı. 2003 yılında, bir çok ameliyatına şahit olduğum bir doktora burnumu yaptırdım ve şimdi çok memnunum. doktorunuzu seçerken lütfen dikkat edin... bence son derece ciddi bir konu!!!![/QUOTE
Ankarada hängt dr. Tasiyosun ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?