Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

canım geçmiş olsun sincan dakinde mi etliktekinde mı ameliyat oldun muayene ve ameliyat için ne kadar verdin?

cnm amelıyat tarıhınden itibaren 5 yıl içinde dava acabılırsın. umarım o gunden bugune burnun duzelmıştır...

eğer doğal bir burun istiyorsanız bunu dokdorunuza söyleyin çünkü artık eskisi gibi acemi burun yapılmıyor

kesinlikle doktorunu iyi araştır ve sorununu tam olarak izah et ve samimi olup olmadığına dikkat et şimdiden geçmiş olsun :)

muharrem demiroğulları na burun ameliyatı olan var mı acaba??ben görüştüm cok olumlu gecti ama yınede karar vermeden once doktora daha once amelıyat olan varsa lutfen yazın

Ben Ferruh beyle bir ön görüşme yaptım gayet sevecen ve ilgili bir doktor , burun ameliyatı yaptığı bazı hastaların resimlerini gösterdi gayet başarılıydı ve değişime şaşırmamak elde değil gerçi kötü geçen bir ameliyatın souncunuda görüşmeye gelenlere göstermez tabi ,ben aralık ayında Ferruh Bey e ameliyat oLmayı düşünüyrm bence aklınızda olsun görüşmeye değer ...

Ferruh bey alanında iyi gerçekten ama size bir de serdar öztürk'ü öneririm. ferruh bey muayene ederken hiç fotoğraflar üzerinde konuşmuyor. ben serdar beyi daha ilgili buldum 2 ay önce de ameliyat oldum. şimdilik hiç bir sıkıntım yok.

muharrem demiroğulları na burun ameliyatı olan var mı acaba??ben görüştüm cok olumlu gecti ama yınede karar vermeden once doktora daha once amelıyat olan varsa lutfen yazın

eger ameliyat olduysan bana bilgi verir misin acaba?? ben de ocakta olucam muharrem bey e genelde olumlu tepkiler alıyorum ama hala suphelerım var olduysan yardım eder misni lutfen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…