Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ferruh beyle bir ön görüşme yaptım gayet sevecen ve ilgili bir doktor , burun ameliyatı yaptığı bazı hastaların resimlerini gösterdi gayet başarılıydı ve değişime şaşırmamak elde değil gerçi kötü geçen bir ameliyatın souncunuda görüşmeye gelenlere göstermez tabi ,ben aralık ayında Ferruh Bey e ameliyat oLmayı düşünüyrm bence aklınızda olsun görüşmeye değer ...
Yok mu Ferruh Bey'e ameliyat olan??
ne kadar zor bir işmiş. hani görünmeyecek bir yer olsa iki dr.la görüşüp yaptırırsın. az bi hata bile olsa bir şekilde kapatırsın. ama burun... yüzün tam ortasınde herkesin ilk dikkatini çeken bir yer. valla yaptıranların cesaretlerine hayranım. darısı başıma
cnm bende ankarada olmayı düşünüyorum fot koymamışsın nasıl oldu burnunmerhaba arkadaşlar... ben 8 gün önce prof. dr tunç şafak'a ameliyat oldum. şu ana kadar çok memnunum bugün alçım alındı ve burnumu tam istediğim gibi yaptığını gördüm. Ben önceden yaptığı hiçbir burnu görmemiştim ama ismini çok duymuştum. Eğer aklınızda Tunç hocayla ilgili bir soru varsa yardım etmek isterim...
serdar öztürk e yakın zamanda amelıyat olan arkadaslar var mı acaba?
yok kesin yaptıracağım hatta 6 şubata ameliyat gunu aldım gazide serhan tuncerden. cesaret fazla ama korkuda bir o kadar var. ya kötü olursa diye. 2. 3. revizyon ameliyatı olanları duyunca korkum daha da artıyor. inşallah bir sıkıntı çıkmadan başka herhangi bir ameliyata gerek kalmadan tek seferde istediğm gibi hallolur. burnum hep rahatsız etmişti beni ama hiç bu kadar ciddi düşünmemiştim. demekki insan 35 inden sonra böle oluyor :))))
yok kesin yaptıracağım hatta 6 şubata ameliyat gunu aldım gazide serhan tuncerden. cesaret fazla ama korkuda bir o kadar var. ya kötü olursa diye. 2. 3. revizyon ameliyatı olanları duyunca korkum daha da artıyor. inşallah bir sıkıntı çıkmadan başka herhangi bir ameliyata gerek kalmadan tek seferde istediğm gibi hallolur. burnum hep rahatsız etmişti beni ama hiç bu kadar ciddi düşünmemiştim. demekki insan 35 inden sonra böle oluyor :))))