• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

ben de ferruh bingül ü düşünüyorum, henüz görüşmeye gitmedim burun ameliyatı için fiyat bilgisi olan var mı?

Ben Ferruh beyle bir ön görüşme yaptım gayet sevecen ve ilgili bir doktor , burun ameliyatı yaptığı bazı hastaların resimlerini gösterdi gayet başarılıydı ve değişime şaşırmamak elde değil gerçi kötü geçen bir ameliyatın souncunuda görüşmeye gelenlere göstermez tabi ,ben aralık ayında Ferruh Bey e ameliyat oLmayı düşünüyrm bence aklınızda olsun görüşmeye değer ...

Yok mu Ferruh Bey'e ameliyat olan??

Yok mu Ferruh Bey'e ameliyat olan??

Ben Ferruh Bey e ameliyat oldum 17 gün oldu cidden çok memnunum çok doğal bir burnum oldu her gören sanki hep böyleymişsin gibi diyor ve gerçekten hiç ağrım olmadı ne ameliyattan sonra ne de silikonları çıkarırken , sonuçtan memnunum yani...

1 ay önce görüşmek için süha ayhana gittim çok övgü almasına rağmen beni hiç tatmin etmedi. bide üstüne yarım saat için bi ton para verdim yazıkk

2 hafta öncede ünal şahinle görüşmeye gittim. çok tonton bir doktor daha ılımlı burun estetiği yanı sıra çenemede dolgu gerektiğini söyledi. bilgisayarda çizim yaptı. çizim daha zor benim için inanın ameliyat daha kolay dedi. fiyatlarıda sühan ayhana göre oldukça hemde oldukça uygunnn

bugünde gaziden serhan tuncerle görüşmeye gideceğim. bakalım ondan nasıl bir elektirik alacağım...

ne kadar zor bir işmiş. hani görünmeyecek bir yer olsa iki dr.la görüşüp yaptırırsın. az bi hata bile olsa bir şekilde kapatırsın. ama burun... yüzün tam ortasınde herkesin ilk dikkatini çeken bir yer. valla yaptıranların cesaretlerine hayranım. darısı başıma

ne kadar zor bir işmiş. hani görünmeyecek bir yer olsa iki dr.la görüşüp yaptırırsın. az bi hata bile olsa bir şekilde kapatırsın. ama burun... yüzün tam ortasınde herkesin ilk dikkatini çeken bir yer. valla yaptıranların cesaretlerine hayranım. darısı başıma

o görüntüden o kadar rahatsız oluyorsun ki, zamanla cesaret kendi kendine gelişiyor, benim neredeyse psikolojim bozulmuştu kocaman burnum var herkes ona bakıyor diye. yaptırdım rahatladım. eğer gerçekten sıkıntılı bir burnun varsa, cesaretli ol, buna değer...

yok kesin yaptıracağım hatta 6 şubata ameliyat gunu aldım gazide serhan tuncerden. cesaret fazla ama korkuda bir o kadar var. ya kötü olursa diye. 2. 3. revizyon ameliyatı olanları duyunca korkum daha da artıyor. inşallah bir sıkıntı çıkmadan başka herhangi bir ameliyata gerek kalmadan tek seferde istediğm gibi hallolur. burnum hep rahatsız etmişti beni ama hiç bu kadar ciddi düşünmemiştim. demekki insan 35 inden sonra böle oluyor :))))

ben de burun ameliyatı olmak istiyorum; ama serdar öztürk ve reha yavuzer arasında kaldım. uzman değiliz ki neye göre karar vereceğiz hiç bilmiyorum. işinin ehli olsun, ilgili olsun istiyorum. daha ne olsun

merhaba arkadaşlar... ben 8 gün önce prof. dr tunç şafak'a ameliyat oldum. şu ana kadar çok memnunum bugün alçım alındı ve burnumu tam istediğim gibi yaptığını gördüm. Ben önceden yaptığı hiçbir burnu görmemiştim ama ismini çok duymuştum. Eğer aklınızda Tunç hocayla ilgili bir soru varsa yardım etmek isterim...
cnm bende ankarada olmayı düşünüyorum fot koymamışsın nasıl oldu burnun

Ferruh Bingül'e 8 gün önce hem burnumdaki deviasyon sorunu hem de estetik amaçlı ameliyat oldum.Çok memnunum,çok güven veren,sakin,dingin bir insan.Tavsiye ederim kesinlikle.

arkadaşlar eşim çenesindeki beni aldıracak. çenesinin köşesinde 25krş büyüklüğünde. estetik cerrahmı yapmalı kbbci mi?
isim öneriri misiniz?

yok kesin yaptıracağım hatta 6 şubata ameliyat gunu aldım gazide serhan tuncerden. cesaret fazla ama korkuda bir o kadar var. ya kötü olursa diye. 2. 3. revizyon ameliyatı olanları duyunca korkum daha da artıyor. inşallah bir sıkıntı çıkmadan başka herhangi bir ameliyata gerek kalmadan tek seferde istediğm gibi hallolur. burnum hep rahatsız etmişti beni ama hiç bu kadar ciddi düşünmemiştim. demekki insan 35 inden sonra böle oluyor :))))

gazi hastanesinde mi olacaksın? diğer doktorlardan neden vazgeçtin? bide ortalama bu iş kaça mal olur o kadar doktordan sonra banada bi fikir verebilir misin? ahiret sorusu gibi oldu benim sorularda kusura bakma...ben burnumdan aslında memnundum... biraz uzun ve şekilsiz sanırım ama berbat değil. eşim burnundan televizyonu göremiyorum diye sözde kendince espiri yapıp duruyo ve buna benzer sırf bu yüzden ameliya olmak istiyorum... şimdiden teşekkür ederim..

kafayı yiyeceğim. insan araştırdıkça kafası karışıyor. şeytan '' kapat gözünü ol ameliyatını'' diyor ama can bu işte kolay kara verilmiyor. ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. bu konu başlığında da yazıyorum ama cevap vereen yok. çıdıracağım...

tatlım oldun mu ameliyatını sırf sana mesaj atabilmek için foruma üye oldum. ben de gazide ameliyat olmak istiyorum kbb ile görüştüm ama yeterli olmadı ben ücretlerini bilmiyorum memnun kaldın mı ve ne kadara mal oldu bildirebilir misin ? şimdiden teşekkürler

Back