eski halini göremediğimden fark hakkında bişi diyemicem ama çok güzel olmuş güle güle kullan..
ebrucan ben de şimdiye kadar üç defa ameliyat oldum ama sonuç yine kötü yine kötü burnumda kayma ve biraz da çökme var. muharrem beye nasıl ulaşabilirim hangi hastanede yada özel muayenede mi ameliyat ediyor yardımcı olursan sevinirim. resmini ben de görebilirmiyim lütfen.
Merhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum...
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince olan bacaklarım vardı.
TIP bukadar ilerlemişken neden bunlar yer değiştirmesin diye düşündüm...
Ve karar verdim. Eşimden de onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm
Cihantimur Yağ Transfer Sistem, uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin bursadaki
merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım. Muayenenin ücretsiz olduğunuda söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan alanında uzman DOÇ.DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.
Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık. otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben itici hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çokta beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım. Biraz heyecan vardı. sonrasında bir gece klinikte kaldım.
Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün biraz ağrım oldu. Ödemler geçti gibi bugün 9 gün oldu ve hiç ağrım sızım yok. Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum ilaçlarıma devam ediyorum ,kontrollerimi aksatmıyorum, korsemi giyiyorum ve kendimi kozadaki kelebek gibi hissediyorum.
Buradan sevgili doktorum ; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı DOÇ. DR. Volkan TAYFUR a
Güvenimi boşa çıkarmadığı için TEŞEKKÜR ediyorum....
Birkaç gün önce çektiğim fotoğraflarımdan ekliyorum sevgilerimle...
Arkadaşım öncesini bilmiyorum ama fotolar süper merak ettiğim diz kapaktan aşağısı bacakların incemiydi?kalınlaştırılabiliniyor mu.ben tam bir armutum:) basenliyim bacaklar çok ince :)cvplarsan sevinirim.Artı fiyat hakkında birazcık bilgi
Ankara'da burun estetiğinde buradan okuduğum kadarıyla öne çıkan 1-Onep Hıfzı Velidedeoğlu ve Ünal 2-Hacettepe Dr.Aycan bey ben ikisiylede görüşmek istiyorum sizden ricam fiyatlarını paylaşırsanız ve fotograf yollarsanız çok ama çok sevinirim sonrasından korktuğum için bi türlü ameliyat olamıorum belki sizden gelicek cvplar beni ikna eder korkumu yenmeme yardımcı olur.Şimdiden teşekkürler ve geçmiş olsun.
İyi bi doktor arıyorum burun için, ankaradayım ama, istanbulda olur, gerekirse giderim , bütün paramı veririm, yeterki iyi olsun, ayrıca ameliyat hakkında çok korkularım var, resmen kendimi zorluyorum
Ankara da bana burun ameliyatı iyi yapan bi doktor tavsiye edebilirmisiniz, bütün paramı vermeye hazırım yeter ki iyi olsun :)
İyi bi doktor arıyorum burun için, ankaradayım ama, istanbulda olur, gerekirse giderim , bütün paramı veririm, yeterki iyi olsun, ayrıca ameliyat hakkında çok korkularım var, resmen kendimi zorluyorum
bu arada estetik korkulacak bir ameliyat degil detayları sormak istersen anlatırım .ben de aynı senin gibi düşünüyordum para önemli degildi benim içinde o yuzden 1 yıllık arastırmalrım sonucu böyle bir sonuc elde edecegimi tahmin bile edemezdim,ama doktor secimin çok çok önemli istanbulda isen de istanbul onep de iyi bir tercih olabilir,
dipnot:ameliyattta hiçbişeycik hisssetmiyosun uyuyosun uyanıyosun benimkisi 1 saat sürdü mesela .umarım faydalı olabilmişimdir
muayene için para alıyor mu ameliyatı kaça olacaksın canım simdiden geçmiş olsunTeşekkürler arkadaşlar, bu hafta Zühtü Demir le bi görüşcem, pişman olmaktan korkuyorum, ama ben de nefes alma problemi de var, bi yerde çözmek gerek. Ferruh Bingöl le görüştüm, onu duydunuzmu acaba, bi de lazerle burun ameliyatı diye bişiy duydum, bu konuda bilginiz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?