• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Selam,
Ben bu soyledigin cerrahlari tanimiyorum bilgi veremem ama henuz 15 gun once Lokman Hekim Hastanesinde KBB doktoru Abdullah Ahmed'e ameliyat oldum. Eger korkularin varsa ozellikle tavsiye ederim cunku kendisi dokulara hasar vermeden calisiyor. Bana derimin cok ince oldugunu diger hastalarina gore daha fazla morarma olabilecegini soylemisti ama cok az morarma ile kisa surede atlattim. Her gecen gun burnumun durumu daha iyiye gidiyor. Ilk basta sislikler falan cirkin bir goruntu oluyar ama doktorun becerisi ve bu sureyi kisaltmada cok onemli bence. Ayrica KBB uzmani oldugu icin burnun nefes alip vermesini cok rahatlatiyor. Ben cok fazla nefes problemim olmadigini dusunurdum meger simdiye kadar dogru duzgun nefes alamiyormusum. Artik en ufak kokulari bile alabiliyorum harika birsey. Ayrica cok dogal bir burnum oldu, Zaten cok buyuk bir problem yoktu gorsel olarak, sadece cok ufak iki kemik cikintisi vardi burnumun uzerinde. Hatta beni 14 gun sonra goren babam ameliyat oldugumu anlamadi bile, sacinimi degistirdin ne yaptin dedi:))). Gecen hafta sisliklerden dolayi birak kotu hissediyordum ama su an acayip mutluyum, her gecen gun burnum daha iyiye gidiyor. Ha bide ben aslinda Istanbula gidi adlari burada da oldukca fazla gecen iki doktorla gorusecektim. Sonra ablamdan uzakta olsun istemedim, (o bana bakti) hem yari fiyatina hem de tam istedigim gibi bir burnum oldu. Iyilesme sureci de umdugumdan cabuk oldu. Neyse cok uzattim, dedimya cok mutluyum icim icime sigmiyo. Darisi senin basina diyorum ve gidiyorummmm.

canım geçmiş olsun :71: sincan dakinde mi etliktekinde mı ameliyat oldun muayene ve ameliyat için ne kadar verdin?

Merhaba arkadaşlar,
Ben Temmuz'da özel bir hastanede burun ameliyatı oldum. Tamponlar çıktıktan sonra burnum eskisinden çok kötü oldu Kıkırdak çökmesi olduğunu düşünüyorum. Eylül'ün 1'inde aynı doktorla bir kez daha ameliyat oldum. Kulağım kesilip kıkırdak alındı. Ve lokal anestesi ile olduğum bu başarısız ameliyatta beni psikolojik olarak çok yıprattı. Şuan burnumun üzerinde göçükler var. Moralim çok bozuk,dışarı bile çıkmak istemiyorum. Burnumun neden bu halde olduğunu bilmiyorum. Ailem benle ilgilenecek durumda değil. Tek başıma ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz?

cnm amelıyat tarıhınden itibaren 5 yıl içinde dava acabılırsın. umarım o gunden bugune burnun duzelmıştır...

kesinlikle doktorunu iyi araştır ve sorununu tam olarak izah et ve samimi olup olmadığına dikkat et şimdiden geçmiş olsun :)

muharrem demiroğulları na burun ameliyatı olan var mı acaba??ben görüştüm cok olumlu gecti ama yınede karar vermeden once doktora daha once amelıyat olan varsa lutfen yazın

Ben Ferruh beyle bir ön görüşme yaptım gayet sevecen ve ilgili bir doktor , burun ameliyatı yaptığı bazı hastaların resimlerini gösterdi gayet başarılıydı ve değişime şaşırmamak elde değil gerçi kötü geçen bir ameliyatın souncunuda görüşmeye gelenlere göstermez tabi ,ben aralık ayında Ferruh Bey e ameliyat oLmayı düşünüyrm bence aklınızda olsun görüşmeye değer ...

Ben Ferruh beyle bir ön görüşme yaptım gayet sevecen ve ilgili bir doktor , burun ameliyatı yaptığı bazı hastaların resimlerini gösterdi gayet başarılıydı ve değişime şaşırmamak elde değil gerçi kötü geçen bir ameliyatın souncunuda görüşmeye gelenlere göstermez tabi ,ben aralık ayında Ferruh Bey e ameliyat oLmayı düşünüyrm bence aklınızda olsun görüşmeye değer ...

Ferruh bey alanında iyi gerçekten ama size bir de serdar öztürk'ü öneririm. ferruh bey muayene ederken hiç fotoğraflar üzerinde konuşmuyor. ben serdar beyi daha ilgili buldum 2 ay önce de ameliyat oldum. şimdilik hiç bir sıkıntım yok.

muharrem demiroğulları na burun ameliyatı olan var mı acaba??ben görüştüm cok olumlu gecti ama yınede karar vermeden once doktora daha once amelıyat olan varsa lutfen yazın

eger ameliyat olduysan bana bilgi verir misin acaba?? ben de ocakta olucam muharrem bey e genelde olumlu tepkiler alıyorum ama hala suphelerım var olduysan yardım eder misni lutfen??

Back