Merhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir
estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum...
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince olan bacaklarım vardı.
TIP bukadar ilerlemişken neden bunlar yer değiştirmesin diye düşündüm...
Ve karar verdim. Eşimden de onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm
Cihantimur Yağ Transfer Sistem, uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin bursadaki
merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım. Muayenenin ücretsiz olduğunuda söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan alanında uzman DOÇ.DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.
Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık. otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben itici hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çokta beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım. Biraz heyecan vardı. sonrasında bir gece klinikte kaldım.
Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün biraz ağrım oldu. Ödemler geçti gibi bugün 9 gün oldu ve hiç ağrım sızım yok. Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum ilaçlarıma devam ediyorum ,kontrollerimi aksatmıyorum, korsemi giyiyorum ve kendimi kozadaki kelebek gibi hissediyorum.
Buradan sevgili doktorum ; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı DOÇ. DR. Volkan TAYFUR a
Güvenimi boşa çıkarmadığı için TEŞEKKÜR ediyorum....
Birkaç gün önce çektiğim fotoğraflarımdan ekliyorum sevgilerimle...