• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

asmira ben de görüşüp fiyat almak isterim. doktorun ve kliniğin adı nedir acaba?

canım epeydir üyeyim ama sürekli kk da olmadığım için msj sayım 50ye ulaşmadı.Ben genelde zaman zaman ne konuda araştırma yapıyorsam girip yorum okuyup çıkıyordum.Kısa zamanda 50yi tamamlayıp sana özelden bildiririm olur mu?Bu arada doktor Ankaradan İstanbula geçmiş sadece cumartesi pazarları Ankaradaki kliniğe gelip ameliyatlarını yapıyor.Ben telle görüşüp cumartesi görüşmeye gitmiştim.Samimi,sıcakkanlı ve güler yüzlü bir doktor.Doktoruma inanıyorum fakat bende cesaretsizlik var.

Son düzenleme:
Medical parkta oldum Adı serkan süleymen arslan. Babamın işi dolayısıyla batmanda oldum. şuan ankaradayım

merhaba arkadaşlar,

göğüs büyütme ve karın gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum. 3 doktora gittim ve dr mehmet ketene ye ameliyat olmaya karar verdim ama yinede korkuyorum, sonuçta ameliyat bu.

mehmet ketene ye ameliyat olan varmı???? lütfen bilgilerinizi paylaşın, şimdiden çok tşkler....

merhaba arkadaşlar,

göğüs büyütme ve karın gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum. 3 doktora gittim ve dr mehmet ketene ye ameliyat olmaya karar verdim ama yinede korkuyorum, sonuçta ameliyat bu.

mehmet ketene ye ameliyat olan varmı???? lütfen bilgilerinizi paylaşın, şimdiden çok tşkler....

merhaba bende karın germe ve gögüs için mehmet beyle görüşmüştüm. ama korktuğum için cesaret edemedim. mehmet beye tavsiye üstüne gitmiştim. çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. fakat forumlarda burun estetiğinde memnun kalmayanların olduğunu okudum. bu arada sakıncası yoksa sana bu 2 ameliyat için kaç lira dedi ve kaç gün hastanede kalacaksın? bir de gittiğin diğer doktorlar kim?

slm okatanderya resimleri özelden yollarmısın noluurrr..

QUOTE=okatanderya;2912647]Arkadaşlar,
görüyorumda herkesin burnu ile sorunları var. benimde vardı. bende inanın çok doktor araştırdım. interneti alt üst ettim. ankarada kim varsa hepsiyle de görüştüm. bu arada benim kuzaenim leyla geçen sene Orhan Murat Özdemir'e burun estetiği olmuştu zaten. Kendisi hem çok memnun hemde hiçbir sorun yaşamadı. bence burnuda çok hoş oldu. yüzüne acayip gitti.
ben yinede içimdeki merakı gidermek için neredeyse tüm doktorlarla görüştüm. Ama bana murat beyin yaklaşımı çok etkileyici ve güven verici geldi. 2 ay öncede ameliyat oldum ve çooooook mutluyum:)))))
umarım size yardımcı olabilmişimdir.[/QUOTE]yu

merhaba Y.E,

bana 2 ameliyat + bölgesel lipo. için 12 bin ytl dedi. sanırsam 2 gün hastande kalıcam. onun dışında fatih dağdelen e gittim oda 14.5 bin ytl ve nuri battal da 14 bin istedi. ben birde barış çakır ve aylin karanlık a bi gözükeceğim.

sana ketene ne kadar dedi? ve kaç gün hastanede kalma süresi verdi? sen başka hangi doktorlara gittin ???

evet burundan memnun olmayanlar var ama bir çok insan memnunmuş duyumlarıma göre.

selam.cumartesi nebil bozdoğanla randevum var.sizce nasıl bir doktor?ona burun ameliyatı olan varmı.benim 2.ameliyatım olacak.ilkini şehir dışında olmuştum.ama sonuç iyi olmadı.sizce revizyonda nasıl bir doktor??

Gazi üniversitesi tıp fakultesi hastanesinde YRD.DOÇ.DR.SERHAN TUNCER tavsiye edebilirim.bende kendisine meme küçültme ameliyatı oldum edindiğim bilgiler üzerinede burun ameliyatı konusunda çok iyi diyebilirim ameliyat geçirmiş hastalarını gördüm pansumana gidip gelirken isterseniz araştırabilirsinizde kendisini bende tavsiye üzerine ameliyat oldum çünkü kendisine.

arkadaşlar, benim bu konuda hem iyi hem kötü tecrübelerim var. ilk ameliyatımı 1996 da oldum ve tam bir faciydı. 3 yıl içinde burnumda düşme yaşandı. 2003 yılında, bir çok ameliyatına şahit olduğum bir doktora burnumu yaptırdım ve şimdi çok memnunum. doktorunuzu seçerken lütfen dikkat edin... bence son derece ciddi bir konu!!!!

merhaba Y.E,

bana 2 ameliyat + bölgesel lipo. için 12 bin ytl dedi. sanırsam 2 gün hastande kalıcam. onun dışında fatih dağdelen e gittim oda 14.5 bin ytl ve nuri battal da 14 bin istedi. ben birde barış çakır ve aylin karanlık a bi gözükeceğim.

sana ketene ne kadar dedi? ve kaç gün hastanede kalma süresi verdi? sen başka hangi doktorlara gittin ???

evet burundan memnun olmayanlar var ama bir çok insan memnunmuş duyumlarıma göre.

merhaba, ben 2 yıl önce filan gitmiştim mehmet beye. ya da 1.5 sene önce hatırlayamadım. bana yarım karın germe - gögüs büyütme ve bölgesel lipo için 9 bin demişti. o tarihlerde gittiğim doktorlar hemen hemen aynı fiyatları vermişti. bir de mehmet beye 'bana şu ameliyatı yapın' desen de eğer uygun diilse 'yapmam' diyor. ciddi prensipleri var. barış çakıra da burun estetiği için gitmiştim. ankaradaki doktorlara göre çok pahalıydı ama o da alanında çok iyi. onep de ünal şahin var. o da gayet canayakın bir doktor. fiyatları da uygun ama tabii ben sadece konuşmalarından biliyorum doktorları. ameliyat olan bir arkadaşım yok onlara. sadece forumdan takip ettiklerim var. işte böyle. sen bir karın germe ameliyatı ol bakalım acı sızı var mı ona göre ben de olayım :)) şaka bir yana umarım doğru kararı verirsin.

arkadaşlar, benim bu konuda hem iyi hem kötü tecrübelerim var. ilk ameliyatımı 1996 da oldum ve tam bir faciydı. 3 yıl içinde burnumda düşme yaşandı. 2003 yılında, bir çok ameliyatına şahit olduğum bir doktora burnumu yaptırdım ve şimdi çok memnunum. doktorunuzu seçerken lütfen dikkat edin... bence son derece ciddi bir konu!!!!

kime yaptırdın burnunu ebru can?aynı durum bende de var.özelden yollarmısın fotolarını.haklısın çok önemli bi konu yeniden depresyona girmek istemiyorum.

kime yaptırdın burnunu ebru can?aynı durum bende de var.özelden yollarmısın fotolarını.haklısın çok önemli bi konu yeniden depresyona girmek istemiyorum.

ikinci ameliyatımı muharrem demiroğulları yaptı. kendim gibi arkadaşlarımıda götürdüm. zaten daha önceki cerrahileri ile ilgili resimleri gösteriyor. öncesi ve sonrası şeklinde geniş bir arşivi var.

casperayse, o çkömüş halini görseydin depresyon neymiş o zaman anlardın :) sadece 2 delik halindeydi burnum. ne kemik ne kıkırdak kalmamıştı nerdeyse. şimdi çok şükür, çok mutluyum.

ikinci ameliyatımı muharrem demiroğulları yaptı. kendim gibi arkadaşlarımıda götürdüm. zaten daha önceki cerrahileri ile ilgili resimleri gösteriyor. öncesi ve sonrası şeklinde geniş bir arşivi var.

casperayse, o çkömüş halini görseydin depresyon neymiş o zaman anlardın :) sadece 2 delik halindeydi burnum. ne kemik ne kıkırdak kalmamıştı nerdeyse. şimdi çok şükür, çok mutluyum.

ciddenmi ama 2.ameliyatın güzel geçmiş çok sevindim inanki.kötü sonuçalrın düzeldiğini duymak umut veriyo insana.inşallah benimkide güzel olur.

iyi fiyat vermiş sana. bakalım bu yaz sonu doğru doktoru bulursam ameliyat olacağım inşallah. haberdar ederim seni, sende beni haberdar et merak ederim ben :)) umarım ikimizde doğru doktoru buluruz. arkadaş olarak ekliyorum seni, görüşürüz.

Merhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum...
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince olan bacaklarım vardı.
TIP bukadar ilerlemişken neden bunlar yer değiştirmesin diye düşündüm...
Ve karar verdim. Eşimden de onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm
Cihantimur Yağ Transfer Sistem, uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin bursadaki
merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım. Muayenenin ücretsiz olduğunuda söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan alanında uzman DOÇ.DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.

Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık. otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben itici hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çokta beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım. Biraz heyecan vardı. sonrasında bir gece klinikte kaldım.
Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün biraz ağrım oldu. Ödemler geçti gibi bugün 9 gün oldu ve hiç ağrım sızım yok. Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum ilaçlarıma devam ediyorum ,kontrollerimi aksatmıyorum, korsemi giyiyorum ve kendimi kozadaki kelebek gibi hissediyorum.

Buradan sevgili doktorum ; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı DOÇ. DR. Volkan TAYFUR a
Güvenimi boşa çıkarmadığı için TEŞEKKÜR ediyorum....

Birkaç gün önce çektiğim fotoğraflarımdan ekliyorum sevgilerimle...

Merhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum...
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince olan bacaklarım vardı.
Ve karar verdim. Eşimden de onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm
Cihantimur Yağ Transfer Sistem, uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin bursadaki
merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım. Muayenenin ücretsiz olduğunuda söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan alanında uzman DOÇ.DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.

Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık. otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben itici hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çokta beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım. Biraz heyecan vardı. sonrasında bir gece klinikte kaldım.
Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün biraz ağrım oldu. Ödemler geçti gibi bugün 9 gün oldu ve hiç ağrım sızım yok. Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum ilaçlarıma devam ediyorum ,kontrollerimi aksatmıyorum, korsemi giyiyorum ve kendimi kozadaki kelebek gibi hissediyorum.

Buradan sevgili doktorum ; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı DOÇ. DR. Volkan TAYFUR a

eski halini göremediğinden fark hakkında bişi diyemicem ama yeni halin çok güzel olmuş.güle güle kullan..

eski halini göremediğimden fark hakkında bişi diyemicem ama çok güzel olmuş güle güle kullan..

ebrucan ben de şimdiye kadar üç defa ameliyat oldum ama sonuç yine kötü yine kötü burnumda kayma ve biraz da çökme var. muharrem beye nasıl ulaşabilirim hangi hastanede yada özel muayenede mi ameliyat ediyor yardımcı olursan sevinirim. resmini ben de görebilirmiyim lütfen.

Back